B bartingen Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 30 0 86 İzmir 10 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bartingen #1 arkadaslar alcım agrı yaptıgı ıcın 6 gununde cıkaracakmıs doktorum.cok endıselendım.fıkrı olan varmı?
arkadaslar alcım agrı yaptıgı ıcın 6 gununde cıkaracakmıs doktorum.cok endıselendım.fıkrı olan varmı?
M mutsz Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2009 202 0 96 Muğla 10 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bartingen #2 ya benimde bi kaşınıokii kaşıyamıyorum alçılı arada sızlıyo benimde 8.günde çıkcak
B bartingen Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 30 0 86 İzmir 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bartingen #3 kasınıyo olması normal.ıyılestıgını gosterıyor.ama benımkı sızı da degıl.kemıktede yanı burun catısında sabıt bır agrı.agrı kesıcı ıcmek zorunda kalıyorum uyumak ıcın bugun 6 gun.bakalım aksam cıkarıcam dedı doktorum.cok erken degılmı?
kasınıyo olması normal.ıyılestıgını gosterıyor.ama benımkı sızı da degıl.kemıktede yanı burun catısında sabıt bır agrı.agrı kesıcı ıcmek zorunda kalıyorum uyumak ıcın bugun 6 gun.bakalım aksam cıkarıcam dedı doktorum.cok erken degılmı?