Aldactone ilaçı kullananlar yardım

hazan04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
729
141
123
Ben bu ilaçı hormon bozukluğu için kullancam duyduğuma göre bu ilaçı kullandığında hamile kalmak sakıncalıymış
eeee benim doktor serophane yi verdi ve yumurta takibi yapacak öyle birşey olsa dr neden bu ay hamile kalmam için ilaçlar veriyor
yardım duyan bilen varsa cevap birde bu ilaçla hormonları düzelip hamile kalan varmı şimdiden cevaplarınız için tşk

ben pcos hastasıyım, senelerce dayadılar diane 35 ve aldactone!hiçbir işe yaramadı. eğer pcos hastasıysanız, insülin direncinize baktırın. kadın doğum uzmanından önce endokrinoloji uzmanına gidin. ben metformin tedavisiyle gebe kaldım .

canım çok tşk cevabın için bana bu ay uluşan küçük bir kist olduğunu söyledi daha önce yoktu ve dhae so4 diye bir hormon çok yüksek ondan bu ilacı verdi

endokrinoloğum o hormonu cal d vita ile düşürdü. dhaso4 yüksekse progesteron düşük demektir. lütfen kadın doğumcuya değil endokrinoloji uzmanına git. ben kaç sene ilaç ilaç ilaç...boşa gitti ka yılım!aldactone sadece ödem sökücü, kalp ve tansiyon hastalığı ilacı.

endokrinoloğum o hormonu cal d vita ile düşürdü. dhaso4 yüksekse progesteron düşük demektir. lütfen kadın doğumcuya değil endokrinoloji uzmanına git. ben kaç sene ilaç ilaç ilaç...boşa gitti ka yılım!aldactone sadece ödem sökücü, kalp ve tansiyon hastalığı ilacı.

zaten endikasyonda tansiyon kalp yetmaezli diyo bende ne alaka diye düşündüm 4 5 gün
sonra kontrolum var sorcam bakim ne diyo

3 ay klomen ve çatlama iğnesi sonuç başarısız yumurtalar büyüyor sanırım çatlamıyor ve bu ay serophane kullanıyorum

kızlar bu ay serophane ile yumurtam çatladı inş 15 gün sonra test yapcam dua edin inş hayırlarla gelirim

MRB SEDASE, benim de dhea hormonum ilacı bırakınca sürekli yükseliyor. sana nasıl bir tedavi uygulandığuını ve hangi doktora muayene olduğunu yazar mısın? bu hormon düşmeden tedaviye başlayamıyorum. Lütfen cevabını bekliyorum.

Ben bu ilaçı hormon bozukluğu için kullancam duyduğuma göre bu ilaçı kullandığında hamile kalmak sakıncalıymış
eeee benim doktor serophane yi verdi ve yumurta takibi yapacak öyle birşey olsa dr neden bu ay hamile kalmam için ilaçlar veriyor
yardım duyan bilen varsa cevap birde bu ilaçla hormonları düzelip hamile kalan varmı şimdiden cevaplarınız için tşk

mrb hazan sen dhea s04 dü düşürebildin mi? Kaçtan kaca düşürebildin? benim ki 700 den 400 e düştü. 1 ay ilacı bıraktım tekrar 500 e çıktı. Bu durumda yumurtlama tedavisine bile başlayamıyoruz.Senin değerlerin de bu kadar yüksek miydi?

Arkadaşlar aldactone u kullanmaya başlayalı 5 gün oldu hapın çeyreğini içeceğim ilk iki hafta fakat aldığımdan beri minik minik sivilceler çıkıyor sizde de böyle bir durum oluştu mu ilk kullanmaya başladığınızda bu hapı?

Back
X