- 15 Temmuz 2015
- 5
- 0
- 35
- Konu Sahibi Kardeleniz
'Aldatan aldanırmış.' tam olarak ne demek. Aldatılmaya odaklandığım için aldatan açısından bakamıyorum olaya.ve benim bu cümleyi anlamaya ihtiyacım var.tecrübeleriniz varsa nolur yardımcı olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldatan insan aslında partnerini değil kendini aldatır demek oluyor bu..hayırdır size söylenilmiş gibi yazdığınıza göre biz olayın aslını öğrensek'Aldatan aldanırmış.' tam olarak ne demek. Aldatılmaya odaklandığım için aldatan açısından bakamıyorum olaya.ve benim bu cümleyi anlamaya ihtiyacım var.tecrübeleriniz varsa nolur yardımcı olun.
"aldatmak" karşındaki insanın haberi olmadan başka biriyle bir şeyler yaşamaktır. Ancak bir çok açıdan ele aldığımız zaman aslında sonucu "kendi eden kendi bulur" a çıkar.'Aldatan aldanırmış.' tam olarak ne demek. Aldatılmaya odaklandığım için aldatan açısından bakamıyorum olaya.ve benim bu cümleyi anlamaya ihtiyacım var.tecrübeleriniz varsa nolur yardımcı olun.
peki o halde o anda aldatığıda zamanında bırını aldattığı içinmi aldatılıyor mantığı var,karma gibi,yanı kısır döngü,aldattı benı,ilahı adalet onu bulur,oda aldatılır,ee benıde buldu adalet ve ben ondan aldatıldımİlahi adalete inanan bir insan olarak elbet gün gelir devran döner . . Aldatan insan zamanı gelince aynı darbeyi kendisi yiyebilir anlamında söylenen bir sözdür
o ,lah, adalet devreye giriyor,yanı bızede o haldeilahi adalet devreye girer diye yorumlarım ben.
bu çok doğru ve derin bir cümle. Aldatan mutlak karşılığını aynı şekilde alacak diye bir kaide yok. İlahi düzen o kadar mükemmel işler ki bir yerden acısı çıkar ama kişi oraya yormaz olayı..En nihayetinde yaptığı yanına kar kalmaz.Birgün devran döner.. Bir başkasının hakkına girerek kendini aldatıyor aslında..
8 sene önceki olay içinmi nefes alamıyorsunuz anlamadım ben...Peki benim çektiklerim nolacak. Nefes bile alamıyorum sanki bazen