- 25 Aralık 2016
- 47
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi Elma diyari
Mrb benim esim beni aldattini dusunuyorum 6 yillik evliyim esim bana cok duskundu son iki aydir uzerime dusmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyodum ben k bakmsyin
Cok tsk ederim telefonu nu karistirmak cozum degil ki mesajlari siler olur biterGeçmiş olsun, buu soruyu soruyorsanız yüksek olasılıkla aldatiliyorsunuz. Telefonunu karıştırabilirsiniz
Evet ama belkii de silmez ya da bir resim olur, bir iz kalabilir telefonunda.Ya da en çok konuşulan erkek ismini kendi telefonunuza kaydetip watspaina bakabilirsiniz. Gerçekten erkek mi diye. Çok kibarsiniz, kimse aldatılmayi haketmez. Allah yardımcınız olsun, u marim en az hasarla atlatirsinizCok tsk ederim telefonu nu karistirmak cozum degil ki mesajlari siler olur biter
Evet birini kendim icin birini de arkadasim icin actigim konu niye yalanci gibi bskiyosunuz banaE zaten diger konunda kocanin baska kadini sevdigini itiraf ettigini yazmistin
Evet ama belkii de silmez ya da bir resim olur, bir iz kalabilir telefonunda.Ya da en çok konuşulan erkek ismini kendi telefonunuza kaydetip watspaina bakabilirsiniz. Gerçekten erkek mi diye. Çok kibarsiniz, kimse aldatılmayi haketmez. Allah yardımcınız olsun, u marim en az hasarla atlatirsiniz
Art arda iki ayri aldatilma konusu acip ikisinde farkli terane anlattigin icin olabilir mi? Arkadasin icinde konu iceriginde belirtseydin muneccim miyizEvet birini kendim icin birini de arkadasim icin actigim konu niye yalanci gibi bskiyosunuz bana
Evet dogru soyluyosunuz dalginligima geldi k bskmayinArt arda iki ayri aldatilma konusu acip ikisinde farkli terane anlattigin icin olabilir mi? Arkadasin icinde konu iceriginde belirtseydin muneccim miyiz
Sen sakince ve uzunca kendi konunu tum detaylariyla yazsaydin keskeEvet dogru soyluyosunuz dalginligima geldi k bskmayin
Hangi konuda dusmuyor?Mrb benim esim beni aldattini dusunuyorum 6 yillik evliyim esim bana cok duskundu son iki aydir uzerime dusmuyo
Yanlis anlasildim sanirim benin kafa bulma gibi bi dusuncem asla olmadi olmazdaSen bizimle kafa buluyorsun bence,
İlk konunda da aldatma arkadaşın değil,kendi adına yazmışsın
İkinci konunda nasıl aldattığını anlayabilirim
Nasıl bir cevap istersin
Amaç nedir arkadasim
KomiksinYanlis anlasildim sanirim benin kafa bulma gibi bi dusuncem asla olmadi olmazda
Hangi konuda dusmuyor?
Bana fake gelmedi konu ya.
Benmi cok iyi niyetliyim yoksa yine.
Ah su icimdeki insan sevgisi yokmu
Yorum yapiyim.
Esinin telefonunda sifre varmi? Telefonunu tuvalate bile yaninda tasirmi?
"Aldatildigina dair hislerin varsa aldatiliyosundur" prensibi yanlistir ya.
Cunku herkesten duya duya " ya bende aldatiliyosam" dusuncesi oluyor sebesiz yere biz kadinlarda ortada fol yumurta yokken.
Mesela bendede var o his, ama sorun bi;
Bi sevgilim/ esim bile yok![]()