Aldatan erkek yalanlarını öğrenmek ister misiniz?

scheker

herseyin hayirlisi...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
3.150
146
373
İstanbul
ALDATAN ERKEK YALANLARINI ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?

1) Sevgilisine; ‘Eşimle anlaşamıyoruz. Geçimsiz bencil anlayışsız ne yapsam yaranamıyorum.’ (Sana daha doyamadım. Biraz daha seni istiyorum)
‘Karımla mutlu değilim. Acı çekiyorum’ ( Acı bana gelbana)
‘Çocuklar olmasa bir gün durmam o evde’ (Boşanmayacağım bilesin)
‘Akşama evde olmak zorundayım.’ (Şüphelenmesin. Kaçamaklarım senden sonrada
devam etmeli)

‘Beni anlayan tek insan sensin’( Biran önce seks yapalım)
‘Sensiz yapamam’ ( Şimdilik. Daha iyisini henüz bulamadım)
‘Aman evdeyken arama.Dert olur karım başımıza’(Karımdan korkarım)
‘Karımla zorunlu olarak yatıyorum’ (Her gün istediğim gibi verse senle işim olmaz)

2) Karısına ‘İşine gelirse ben buyum’ (Beni çok didikleme.)
‘Toplantım var’ ( Alem yapacağım. Arama beni)
‘Üff gene mi başladın?’ ( Tartışsak da dışarıya kaçsam)
‘Arkadaşımın derdi var. Onu dinlemem lazım (Sevgilimle kafa dağıtacağım)
‘Telefonumu elleme’ (Foyam meydana çıkmasın)
‘Bilgisayarda geziniyorum’ (Aranıyorum)
‘ Param yok. Çok çalışıyorum’ ( Sadece sana para yok.)
‘Üstündeki çok yakışmış’ (Hemen al. Yoruldum)
‘Kadın ol biraz’ ( Sevgilimi görsen şaşarsın)
‘Dışardayım’ (Sevgilimin yanındayım)
‘Hepsi senin yüzünden’ (Ben değişemem sen değiş)

alintidir...

baslik icin kusura bakmayin nasil oldu bende anlamadim
ilgili arkadaslar düzeltilerse sevinirim

şimdi babamın anneme ve diğer zavallı kadınlara ve malesef genç kızlara neler demiş olabileceğini daha net görmüş oldum.. Adamın ağzı da laf yapıyo zaten böyle..

valla aldatan erkek yalanları konusunda acaip tecrübeliyim, çok fazla duydum, "aşkım napıyosun" cvp:"asker arkadaşımla konuşuyorum"... bu arada benim aldığım sahte facedeki kızla muhabbet etmekteydi, yani aslında benimle muhabbet ediyodu...

off ne kadar sinir bir durum :bbo:

off ne kadar sinir bir durum :bbo:
sen bide bana sor, önce ona isyan ettim, sonra bunu bana söler diye düşünmüş, yani şöle söliyim bu konuştuğu kız bana gelip senin sevgilin bana böle böle dedi dicekmiş ve ben de ayrılcakmışım, bölece ayrılık konuşmasını o yapmicakmış, imkansızmış bizim ilişkimiz off of çok uzun hikaye yaa anlatsam roman olur, hayır doğru mu sölüyo yalan mı orasını çözemedim kafamda elli tane soru işareti, neyse bakalım ekim ayında her şey netleşcek...

niye ekim ayında netleşiyo?? CADIARZU

Benim babam başka bir kadınla yaşıyor, genç bir bayan, 9 yıldır sanırım...
o yetmiyor, 2 yıldır falan bi başkasını daha idare ediyor..
annemle de boşanmıyor..
bi de mideniz kaldırır mı bilmem, babam ve diğer 2 kadın aynı yerde çalışıyorlar.. hepsi yüzyüze.. :tomato:
benim düşününce bile midem bulanıyor

babama sorunca niye diye..
ben özel hayatımı kimseyle konuşmam diyor
o kadar da pişkin bir adam yani.. klava:

neden burda kusma smiley i yok yaa, çok ihtiyaç duydum şimdi böyle bir şeye :bbo:

yaa biz ayrı şehirlerdeyiz 8 aydır görmedik birbirimizi şu anda ayrılmaya karar verdik, ama çok fazla detay var çok çok uzun bi mesele, bi konu açtım orda anlattım ama yine eksik anlattığım çok şey var, eee 1,5 seneyi ha diyince anlatamıyosun her günümüz bi engelle geçti bizim, bi arada olmamız çok zor falan filan dediğim gibi uzun hikaye...

bu arada ekim ayında yanıma gelicek durumumuzu konuşcaz o yüzden ekim ayı...

Allah, hakkında hayırlısını nasip etsin canım..
amin inş, şu anda ayrıyız ve düşünmek için uzun bi zaman var önümde, o da düşünsün hatalarını anlar mı bilemem ama her şeyi netleştirmek istiyorum, bitecekse de kafamda soru işareti kalmasın...

benzer bir babada bende mevcut.Allahtaan yok hayatımın herhangi bir yerinde.

Annemle ayrılmışlar ben 2 yaşındayken,
babam da annem de başkalarıyla evlendi,
babam üvey annemi öz annemin en yakın arkadaşıyla aldattı senelerce alsanaalsanasmile
şimdi üvey annem donuna kadar aldı babamdan çoookta iyi etti müstahak tı ona kötükedihüso

tatlım, açtığın konuyu okudum, cevap yazdım hemen, bakarsın :ecrin_bebek:

Şu erkeklerin hepsinin aklı mantığı aynı şekilde çalışıyor,söyledikleri yalanlar bile aynı,basmakalıp:1closedeyes:
Ne eşinden vazgeçiyor ne de diğerinden,ah erkekler madem bu kadar meraklısınız aldatmaya yalanlarınızı değiştirin bari,kadınları aptal sanıyorlar,aynada bir kendilerine baksınlar
Erkek mi pehhh konu aldatmaysa babama güvenmem
Bana kalsa hepsini sallandırırım

sanırım yanlış alıntı yaptın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…