valla aldatan erkek yalanları konusunda acaip tecrübeliyim, çok fazla duydum, "aşkım napıyosun" cvp:"asker arkadaşımla konuşuyorum"... bu arada benim aldığım sahte facedeki kızla muhabbet etmekteydi, yani aslında benimle muhabbet ediyodu...
sen bide bana sor, önce ona isyan ettim, sonra bunu bana söler diye düşünmüş, yani şöle söliyim bu konuştuğu kız bana gelip senin sevgilin bana böle böle dedi dicekmiş ve ben de ayrılcakmışım, bölece ayrılık konuşmasını o yapmicakmış, imkansızmış bizim ilişkimiz off of çok uzun hikaye yaa anlatsam roman olur, hayır doğru mu sölüyo yalan mı orasını çözemedim kafamda elli tane soru işareti, neyse bakalım ekim ayında her şey netleşcek...off ne kadar sinir bir durum :bbo:
yaa biz ayrı şehirlerdeyiz 8 aydır görmedik birbirimizi şu anda ayrılmaya karar verdik, ama çok fazla detay var çok çok uzun bi mesele, bi konu açtım orda anlattım ama yine eksik anlattığım çok şey var, eee 1,5 seneyi ha diyince anlatamıyosun her günümüz bi engelle geçti bizim, bi arada olmamız çok zor falan filan dediğim gibi uzun hikaye...niye ekim ayında netleşiyo?? CADIARZU
Benim babam başka bir kadınla yaşıyor, genç bir bayan, 9 yıldır sanırım...
o yetmiyor, 2 yıldır falan bi başkasını daha idare ediyor..
annemle de boşanmıyor..
bi de mideniz kaldırır mı bilmem, babam ve diğer 2 kadın aynı yerde çalışıyorlar.. hepsi yüzyüze.. :tomato:
benim düşününce bile midem bulanıyor
babama sorunca niye diye..
ben özel hayatımı kimseyle konuşmam diyor
o kadar da pişkin bir adam yani..klava:
neden burda kusma smiley i yok yaa, çok ihtiyaç duydum şimdi böyle bir şeye :bbo:
amin inş, şu anda ayrıyız ve düşünmek için uzun bi zaman var önümde, o da düşünsün hatalarını anlar mı bilemem ama her şeyi netleştirmek istiyorum, bitecekse de kafamda soru işareti kalmasın...Allah, hakkında hayırlısını nasip etsin canım..
amin inş, şu anda ayrıyız ve düşünmek için uzun bi zaman var önümde, o da düşünsün hatalarını anlar mı bilemem ama her şeyi netleştirmek istiyorum, bitecekse de kafamda soru işareti kalmasın...
amin inş, şu anda ayrıyız ve düşünmek için uzun bi zaman var önümde, o da düşünsün hatalarını anlar mı bilemem ama her şeyi netleştirmek istiyorum, bitecekse de kafamda soru işareti kalmasın...
benzer bir babada bende mevcut.Allahtaan yok hayatımın herhangi bir yerinde.
sanırım yanlış alıntı yaptın...benzer bir babada bende mevcut.Allahtaan yok hayatımın herhangi bir yerinde.
Annemle ayrılmışlar ben 2 yaşındayken,
babam da annem de başkalarıyla evlendi,
babam üvey annemi öz annemin en yakın arkadaşıyla aldattı senelerce alsanaalsanasmile
şimdi üvey annem donuna kadar aldı babamdan çoookta iyi etti müstahak tı ona kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?