• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan Erkek

ayrilllll benide esim aldatti gibi bisey oldu bende daha sonra affettim ama su anda bilincinde bir daha olursa gidicemin yalniz sizinki bu fazla lackalasmis yanlis anlama ama bu adama ilk sans bile verilmezdi bence
Senin gitmicenden okadar eminki kendine yazik etme ayril gitsin

Adam kıbrısta okumaya giderken zaten bu iş bıtmelıydı orayya giden nedense saflıktan sevgıden arınmış dönuyorlar.suyunda mı var bişey yoksa havasında mı bilemicem

bunu sorman abest yanii hem onceden aldatmıs hemde aldatma potansıyelı var.. ayrıllll derhall .. arkana bakmadan da kac

Hepinize cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Gece internette sorun olduğu için yazamadım. Yarın onunla görüşücem. Yüzyüze halletmek daha iyi olur. Tekrar Teşekkürler

Kızlar buradan da goruldugu üzere bir kere aldatan tekrar aldatiyor gormus olduk ve tasdikledik.
Canım ayrilmazsan bu ihanetlerin ardı arkası kesilmicek. Adam karaktersiz belli yanı.
Eğer uç yıllık evliyim aldatildim vs seklinde konu açmak istemiyorsan ayrilmalisin.
Biliyorum demek kolay yasamak zor ama ben de yaşadım..

Merhaba herkese. Henüz burada çok yeniyim ama bir derdim var.

yaklaşık 5 yıldır bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi çok iyi tanıyıp anlaşıyoruz. Gerçi son zamanlarda sorunlarımızda var. Kendisi bu yıl okul için Kıbrıs' a gitti. Bugün geldi bir hafta kalmak için. Önce telefonunda kızlarla kpnuşmalarını gördüm ama bir şey demedim. Akşam eve geldiğimde internette ordaki yakın bi arkadaşıyla konuşmaları denk geldi ve okudum. Hepinizinde bildiği gibi argo tarzında erkek muhabbeti yapmışlar ve kızla birlikte olduğunı açık bir şekilde söylemese de konuşmalardan belli yani. Yapmasa bile geri dönünce yapacağını yazmış.
zaten beni daha önce aldatmıştı. Ama ben affetmiştim hemen. Ama artık yeniden affedebilceğimi sanmıyorum.
Sizce ne yapmalıyım?

Konuşmanın caps'ini al ve sevgiline gönder..
Altınada seni çoookkk seviyorum aşkım yazamıcağından ne yazılması gerektiğini anlamışsındır

bırakın artık şöyle herifleri affetmeyi.. pes ya ikinci kere affederek büyük bir hata yapacağını biliyosundur umarım

ya biraz sorunlu. seviyorum falan diyo. dıştan görünüşü hiç yapmaz gibi. ilk yaptığında da zaten çok pişman olmuştu. açıkcası ben ondan bunu beklemezdim. ona daha önce de ayrılık konusunu her açtığımda beni kendisine zarar vermekle tehdit etti. açıkçası önceden tek korkum buydu ama bu yaptığından sonra bu da umurumda değil yani. ya bugün ya da yarın bitiricem bunu. hepinize çok teşekkür ederim

ya biraz sorunlu. seviyorum falan diyo. dıştan görünüşü hiç yapmaz gibi. ilk yaptığında da zaten çok pişman olmuştu. açıkcası ben ondan bunu beklemezdim. ona daha önce de ayrılık konusunu her açtığımda beni kendisine zarar vermekle tehdit etti. açıkçası önceden tek korkum buydu ama bu yaptığından sonra bu da umurumda değil yani. ya bugün ya da yarın bitiricem bunu. hepinize çok teşekkür ederim
şu noktada duyguların mantıgından ağır basıyor hata yaptığın nokta bu zaten.. biraz mantığını önde çalıştır lütfen..

Aldatmayı nasıl affedebiliyorsunuz anlamıyorum.
Hiç mi saygınız yok kendinize?
Affetmenin beni tekrar aldat demekten ne farkı var?

yarını neden bekliyorsun. tekrar aldatsın diyemi

Ayyyy benim 2008 yılında yaşadığım şeyleri bire bir anlatmışsın sanki bana. Kaç kurtar kendini. Yaşanmışlığı ve yediği kazıkları bol olan biri olarak sölüyorum bunu sana. Heleki Kıbrısta öğrenciyse... Aman amannn!!!

Aldatmış, affetmişsin, yeniden aldatmış. Şimdi affedeydim de tekrar aldatılayımmı diye bize soruyorsunuz. Aldatılmaktan haz duyuyorsun tabiki affet, keyfin bilir.
Bir kere aldatan erkek devam eder kardeşim eşini. Üç kez affetti. Ve şimdi 19 yıllık yuvaları yine aldatma yüzünden bitti. 3 tanede çocukları var keşke zamanında boşansaydı iki çocuk vardı o zaman şimdi üç çocukla kaldı malesef :)

Bir kere aldatan erkek devam eder kardeşim eşini. Üç kez affetti. Ve şimdi 19 yıllık yuvaları yine aldatma yüzünden bitti. 3 tanede çocukları var keşke zamanında boşansaydı iki çocuk vardı o zaman şimdi üç çocukla kaldı malesef :)
Üzüldüm. Ben bir kere aldattıktan sonra affedilen erkeğin bir daha aldatmadığını hiç görmedim zaten. Tedavisi olmayan bir hastalık gibidir bu, bir kez aldatan mutlaka yeniden ve yeniden aldatır. Duygularla değil mantıkla hareket etmek gerekir böyle zamanlarda. Zor olsada..

Üzüldüm. Ben bir kere aldattıktan sonra affedilen erkeğin bir daha aldatmadığını hiç görmedim zaten. Tedavisi olmayan bir hastalık gibidir bu, bir kez aldatan mutlaka yeniden ve yeniden aldatır. Duygularla değil mantıkla hareket etmek gerekir böyle zamanlarda. Zor olsada..
İşte bazen çocuk için mecbur affediliyo ailelerde araya giriyo heemen yok çocuk var yazıkbilnem ne ama erkekler anlamıyo bunu nasılsa affediyo diye tekrarlıyo

Back
X