Aldatan hatasını anlamış mıdır ne yapmalıyım ?

Bu konuyu teyzem adına açtım.
Merhabalar .. ben 34 yaşında bir kadınım. 4 yıllık bir ilişki sonucu evlilik yaptım 32 yaşında fakat aldatmayla sonuçlandı. Boşandım. Uzun süre bunu aşmaya çalıştım gerçekten çok zor zamanlardı. Çünkü gözümün önünde yaşandı her şey boşanma sonrasında da onların mutluluklarını izledim. Ortak arkadaşlardan haber aldım. Benden bir özür bile dilemedi. Sanki önemsiz bir çaputmuşum gibi beni hayatından çıkardı.
Ve şimdi 1 yıl sonra bana geri döndü. Ayrılmışlar. Çok pişman olduğunu beni unutamadığını, hatasını telafi edeceğini söylüyor. 4 gündür kapımda. Evime hediyeler yolluyor barışmak için.
Siz olsanız affedebilir misiniz? Gerçekten beni seviyor olabilir mi hala? Kıymetimi anlamış olabilir mi?
Affetme.Simdi caput olan o.Sana,hayatına,duygularina göz göre göre saygisizlik varken acaba bile demen ayıp.Disarda yasanmamisliklar varken başkasının artığıni yakistirma kendine.Zaten aklinda hep şüphe olacak

Bu konuyu teyzem adına açtım.
Merhabalar .. ben 34 yaşında bir kadınım. 4 yıllık bir ilişki sonucu evlilik yaptım 32 yaşında fakat aldatmayla sonuçlandı. Boşandım. Uzun süre bunu aşmaya çalıştım gerçekten çok zor zamanlardı. Çünkü gözümün önünde yaşandı her şey boşanma sonrasında da onların mutluluklarını izledim. Ortak arkadaşlardan haber aldım. Benden bir özür bile dilemedi. Sanki önemsiz bir çaputmuşum gibi beni hayatından çıkardı.
Ve şimdi 1 yıl sonra bana geri döndü. Ayrılmışlar. Çok pişman olduğunu beni unutamadığını, hatasını telafi edeceğini söylüyor. 4 gündür kapımda. Evime hediyeler yolluyor barışmak için.
Siz olsanız affedebilir misiniz? Gerçekten beni seviyor olabilir mi hala? Kıymetimi anlamış olabilir mi?
Kesinlikle affetmeyin boşta kalınca gelmiş affetmeyin bırakın çeksin cezasını bir kez yapan 2 kez yapar

Teyzeniz de cevabı biliyo ama boşuna sormuş. Aldatmak karakter meselesidir. Böyle karakterdeki adama saygı duyup hatta hala sevgi duyup bidaha evlenmeyi düşünmezdim büyük konuşmak istemem.

Zaten en zor zamanları yaşamışsınız tekrar başa sarmanın ne anlamı var ? Ölmediğinizi, hayatın devam ettiğini gördünüz şimdi bu insana şans verseniz bile siz unutabilir misiniz ? O unutabilir mi ? İkinizde isteseniz de aynı kişi değilsiniz artık.

Ona kıymetimi anladı değil kurkcu dukkanına dönüş denılır bayan bizim burda🤣

Back
X