Aldatan Kadım mı? Erkek mi? boşanır..

denizim123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
46
17
44
Sevgili arkadaşlarım çok yakın bir zaman önce bir arkadaşımın eşini aldattığını tesadüfende olsa öğrendim. Bu arkadaşımla bunu yapmaması gerektiğini söyledim biraz dertleştik. Bu arkadaşım sevgilisiyle birbirlerini sevdiklerini söylüyor. O zaman ayrıl onunla evlen dedim çocuğumu bırakmamak adına kocasına katlandığını söylüyor. O an öğrendimki adamda evliymiş ama adam boşanalım evlenelim diye çok ısrar ediyormuş arkadaşım çocuk yüzünden boşanma taraftarı değil ve ailecek birbirlerini tanıyorlarmış. Sizce bu olayda sevgimi var gönül eğlendirmemi çözemedim.

wp_ss_20150709_0001.png

bunları yaşayan sen olmayasın sakın.bu kadar eleştirisiz ve olayı doğal karşılayarak yazmışsın ki.güya arkadaşının üzerinden kendini anlatıyor olabilir misin bize

İğrençlik var. Kocanı sevmeye bilirsin, gönlün kayabilir(!) ama böyle rezilliğe lüzum yok. İnsan gibi boşan ondan sonra özgürsün zaten..

bunları yaşayan sen olmayasın sakın.bu kadar eleştirisiz ve olayı doğal karşılayarak yazmışsın ki.güya arkadaşının üzerinden kendini anlatıyor olabilir misin bize

ben böyle bir olayı yaşıyor olsam neden burda anlatayım bende şok oldum sizlerinde fikrini almak istedim okadar

. Sizce bu olayda sevgimi var gönül eğlendirmemi çözemedim.[/QUOTE]

ne farkeder ki hangisi olduğu ? olayın çirkinliğini değiştirmez.

. Sizce bu olayda sevgimi var gönül eğlendirmemi çözemedim.

ne farkeder ki hangisi olduğu ? olayın çirkinliğini değiştirmez.[/QUOTE]

kesinlikle ben olayın çirkinliğini kapatmak veya haklı gösterme taraftarı değilim. sadece bana anlattığı olayda benmi anlayışsızım diye yanılgıya düştüm anlıyorumki herkeste ben gibi düşünüyor.

ne farkeder ki hangisi olduğu ? olayın çirkinliğini değiştirmez.

kesinlikle ben olayın çirkinliğini kapatmak veya haklı gösterme taraftarı değilim. sadece bana anlattığı olayda benmi anlayışsızım diye yanılgıya düştüm anlıyorumki herkeste ben gibi düşünüyor.[/QUOTE]
anladım ,zannetmiyorum farklı düşünenin olacağını aldatmak söz konusu olduğunda üstelik burda çifte aldatma var arkadaşınıza bu şekilde açıklayın ama sizi dinleyeceğini hiiiiiiiç sanmıyorum

Arkadasinizda o sevgilisi olacak it herifte tam bi .....
Boslugu istediginiz gibi doldurun.
Karaktersiz serefsizler!!

Evlilik kurumu gün geçtikçe nasılsa çirkinliklere maruz kalıyor..yazık..utanıyorum ya..nasıl bir mide ..nasıl bir ahlaktır bu..

X