• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatan kadın mutsuzmudur. annem 4 aydır aldatıyor

papatya822

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
19
0
16
İstanbul
önceden açmıştım.annemin çekmecesnde biirsürü fantezi içgiyim vs bulmuştum.babam şube müdürü 1 buçuk yıldır doğuda.çok görüşemiyolar.annem düzgün hoş bakımlı tam bir aile annesidir.bizi çok güzel yetştrdi.büyüttü.babama ve annesine yıllarca dayandı.hani örnek orta yaş bayan öğretmenlermz olur ya.ama babam hep keyfi yaşadı.aldattı da.şimdi 2 yıla yakın süredir uzaklar.annemn son dönmler giyimi fln değişmşyti biraz.şüphelenmye başlamıştm.çekmece de de 7-8 takım fantezi çorap babydoll fln gördm.çok düşndm konuşayımmı diye.bazen babama hıncımdan iyi yapıyo dedim.yani bugünkü evliliklerde kadınların yüzde 90 ı aldatrdı.4 aydır çok mutlu görüyorum onu.kıyamıyrum çünkü çok sevyrum onu.teyzemle konuştm.brz o da durumu takip etti.biraz durumu iyi olan bikaç yaş küçük düzgn bi tip dedi.evet bişyler var dedi.ama anltma n dedi babana.zaten babama anlatmnam.daha mı ii olcak durum sanki.kadın bu yaşta mutluysa boşver naptıysa yapsın diyorum.bilmiyrum karışığım.haksıxmıyım.yoksa babama anlatmk mı en doğrusu diyosunuz.durumune olursa olsun.annen o mutluysa karışma mı diyosunuz

önceden açmıştım.annemin çekmecesnde biirsürü fantezi içgiyim vs bulmuştum.babam şube müdürü 1 buçuk yıldır doğuda.çok görüşemiyolar.annem düzgün hoş bakımlı tam bir aile annesidir.bizi çok güzel yetştrdi.büyüttü.babama ve annesine yıllarca dayandı.hani örnek orta yaş bayan öğretmenlermz olur ya.ama babam hep keyfi yaşadı.aldattı da.şimdi 2 yıla yakın süredir uzaklar.annemn son dönmler giyimi fln değişmşyti biraz.şüphelenmye başlamıştm.çekmece de de 7-8 takım fantezi çorap babydoll fln gördm.çok düşndm konuşayımmı diye.bazen babama hıncımdan iyi yapıyo dedim.yani bugünkü evliliklerde kadınların yüzde 90 ı aldatrdı.4 aydır çok mutlu görüyorum onu.kıyamıyrum çünkü çok sevyrum onu.teyzemle konuştm.brz o da durumu takip etti.biraz durumu iyi olan bikaç yaş küçük düzgn bi tip dedi.evet bişyler var dedi.ama anltma n dedi babana.zaten babama anlatmnam.daha mı ii olcak durum sanki.kadın bu yaşta mutluysa boşver naptıysa yapsın diyorum.bilmiyrum karışığım.haksıxmıyım.yoksa babama anlatmk mı en doğrusu diyosunuz.durumune olursa olsun.annen o mutluysa karışma mı diyosunuz

canım benim annenin yaptığı yanlış birşey hem de çok yanlış .ama evet aldatan kadın mutsuz kadın demektir. aldatan kadın aldatılmış çok çekmiş demektir yaşadıklarına bakılırsa o olanlar itmiş bunu ona . ama babana söleme derim ben . hergün tv de duyuyoruz eşi tarafından öldürülenleri falan Allah korusun. erkek yapınca bişi olmaz ama kadın yapınca namus olur işte. diğer arkadaşlar nasıl yaklaşır bilmiyorum ama ben sölemen taraftarı değilim yaşın kaç onu da bilmiyorum ama annenle bi konuş derim ben . anlatmak istediğin bişi var mı gibisinden yaklaşabilirsin Allah yardımcınız olsun cnm

Son düzenleme:
annem düzgün hoş bakımlı tam bir aile annesidir.bizi çok güzel yetştrdi.büyüttü.babama ve annesine yıllarca dayandı.hani örnek orta yaş bayan diye bahsetmişsin annenden

bildigim tek bısey varsa duzgün ahlaklı bı kadın kocasını aldatmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
annem düzgün hoş bakımlı tam bir aile annesidir.bizi çok güzel yetştrdi.büyüttü.babama ve annesine yıllarca dayandı.hani örnek orta yaş bayan diye bahsetmişsin annenden

bildigim tek bısey varsa duzgün ahlaklı bı kadın kocasını aldatmaz

evet yaptığı yanlış diyebilirsnama ahlaksz deme lütfen.herkes yaşadığını bilir.annemn durumundaki şimdiki kadınlar bir sene bile dayanamaz ve boynuzu takar.keyfnden ahlaksızlığından olsa bu yaşa kadar çoktan yapardı.belki bi hatanın içinde gözü görmüyo ama keyfi arsızlktan bi durumdan değil.çok çekti

Madem çocuğu olarak bu kadar geniş düşünüyorsunuz teyzeniz falanda olayı kabul etmiş babada uzakta bilemiyorum siz kabul ermişsiniz gibi o yüzden bırakın anneniz bir süre mutlu olsun...

Diyelim ki anneniz şimdi mutlu, peki bu işin sonunda daha fazla üzüleceğini bilmiyor musunuz?
O zaman iyi ki bunu yaşamasına göz yumdum diyebilirmisiniz?

Diyelim ki anneniz şimdi mutlu, peki bu işin sonunda daha fazla üzüleceğini bilmiyor musunuz?
O zaman iyi ki bunu yaşamasına göz yumdum diyebilirmisiniz?

napim peki.anlatsam daha kötü.babam dönünce ya bırakır ya da o kişiden vazgeçemezse boşanır.bilmiyorumki.ama ona da cesareti olcağını sanmıyrum

aldatmanın hertürlüüne karşıyım tamm çekmiş yada mutsuz olablir boşansın efendım .benım annemde o kadar çok çektıkı ama boşanmadıda aldatmadıda kötü örnek bence sizede . eski kuşak diye düşünmeyın 70 -80 yaşıda boşananları bıle gördüm ben .kii eskıden boşanma yoktu ama şimdi var rahatlıkla boşanabilir ,
sen söyleme bence kendısı söylesın

senin karismaman cok daha dogru olur cunku annenin babani aldattigini bile aslinda bilmiyorsun. babydoll giyiyor, ic camasiri guzel diye aldatiyor yaftasini mi yapistirdin annene yahu. belki de kadin degisim geciriyor, kendini ozgur ve guzel hissediyor onlarin icinde, hazir baban da yokken kendi kendine takiliyor. hayir anlamiyorum ki, birisiyle uyumayan bir kadin da tiril tiril, seksi ve guzel birseyin icinde uyuyamaz mi? yatak carsafini "fantazi" olan sekilde alsa eve adam aliyo falan mi diyeceksin?

Baban annene ne vermiş ki almayı beklesin?

sonuçta bizden üst jenerasyonu biliyosun.kaçı boşanıyoki.çoğu yaşamıyomu bunları.babam bilmiyo ki bu durumu.hem annem çok sağlıklı düşünemiydur şu an mutluluktan.anlatayımmı sence babama
bu işin alt üst jenerasyonu yok. çoğu kişi yaşamıyor ayrıca. size bir örnek arkadaşımın annesi. torun sahibi. boşandı. babası aldattı çünkü..
mutluysa boşanacak. o adamla evlenecek yada evlenmese bile bekar olarak görüşecek.
başka çözüm yok ki. annenizi alın karşınıza bunları anlatın. babanızda aldatmış zamanında oda ayrı.
ama babanıza söylemek yanlış.çünkü bir facia olur. en doğrusu anneyle konuşmak.

sonuçta bizden üst jenerasyonu biliyosun.kaçı boşanıyoki.çoğu yaşamıyomu bunları.babam bilmiyo ki bu durumu.hem annem çok sağlıklı düşünemiydur şu an mutluluktan.anlatayımmı sence babama

Soruya soru ile yanıt vermekten nefret ederim ancak bunu anlatmak sanamı düşer? yoksa hayatı ömründe hiç mutluluk yüzü görmeyen annenemi?

aldatmanın hertürlüüne karşıyım tamm çekmiş yada mutsuz olablir boşansın efendım .benım annemde o kadar çok çektıkı ama boşanmadıda aldatmadıda kötü örnek bence sizede . eski kuşak diye düşünmeyın 70 -80 yaşıda boşananları bıle gördüm ben .kii eskıden boşanma yoktu ama şimdi var rahatlıkla boşanabilir ,
sen söyleme bence kendısı söylesın

İşte gayet açık ve net bencede kendisi söylesin ancak uygun gördüğü takdirde yinede kendi bilir;kimbilir hayatından baban nelere çaldı annenin ona hiç haber vermeden ...Üstelik dediği gibi arkadaşın 70-80 yaşındaki insanlar bile artık boşanıyor hatta ve hatta televizyonların o evlenme programlarında sırf-MUTLU- olabilmek adına yeni arayışlara giriyorlar öylemi?öyle ,benim en yakın akrabam 41 yıllık evliliğini noktaladı daha geçtiğimiz yaz sonuçta artık insanlar ölmeden önce mutlu olmak istiyorlar bilmem anlatabildimmi...

yani ilginç gerçekten babam sube müdürü demişsiniz polis falansa özellikle muhtemelen cinayet falan çıkar hiç babanıza söylemeyin derim.
annem mutlu olsun diye bu çirkinliğe de göz yumamazdım açıkçası ne demek o ya?!
insanlar anlaşamaz, birbirlerinden sıkılmış olabilirler sonuç olarak boşanırlar
şartları kaldırmıyorsa üst jenerasyonun(!) annenizin babanızı aldattığı öğrenilirse ne olacak merak ettim
yaşınız kaç gerçekten anlayışınıza da hayran kaldım
babanız aldatmışsa anneniz göz yummasaydı keşke, ama aldatılan kadın da aldatsın diye bir olay yok kısasa kısas yok, ayrılmak var
çünkü ihanet sadece şeref.. liktir üzgünüm

Nereye kadar?
Baban aldattı diye annende onu aldatsın. Sonra baban öğrensin o da tekrar aldatsın falan. Bu böyle gider.
Neden ayrılmıyorlar? :31:

senin karismaman cok daha dogru olur cunku annenin babani aldattigini bile aslinda bilmiyorsun. babydoll giyiyor, ic camasiri guzel diye aldatiyor yaftasini mi yapistirdin annene yahu. belki de kadin degisim geciriyor, kendini ozgur ve guzel hissediyor onlarin icinde, hazir baban da yokken kendi kendine takiliyor. hayir anlamiyorum ki, birisiyle uyumayan bir kadin da tiril tiril, seksi ve guzel birseyin icinde uyuyamaz mi? yatak carsafini "fantazi" olan sekilde alsa eve adam aliyo falan mi diyeceksin?

Anlatamiyrum sanirm renkli norml camasr degil.fantezi takimlar babydoller.kim yatarkn giyer veya elbise icine.düz jartyerden bahsetmiyrum.zaten teyzem soyledi dedim ya.ben annem oldugu icin uzuldm.zarar gormesini istemem.babam haksz dedim ya baskasi olsa haketti derim.bilmiyrum ya cok karışığım

Back
X