- Konu Sahibi papatya822
önceden açmıştım.annemin çekmecesnde biirsürü fantezi içgiyim vs bulmuştum.babam şube müdürü 1 buçuk yıldır doğuda.çok görüşemiyolar.annem düzgün hoş bakımlı tam bir aile annesidir.bizi çok güzel yetştrdi.büyüttü.babama ve annesine yıllarca dayandı.hani örnek orta yaş bayan öğretmenlermz olur ya.ama babam hep keyfi yaşadı.aldattı da.şimdi 2 yıla yakın süredir uzaklar.annemn son dönmler giyimi fln değişmşyti biraz.şüphelenmye başlamıştm.çekmece de de 7-8 takım fantezi çorap babydoll fln gördm.çok düşndm konuşayımmı diye.bazen babama hıncımdan iyi yapıyo dedim.yani bugünkü evliliklerde kadınların yüzde 90 ı aldatrdı.4 aydır çok mutlu görüyorum onu.kıyamıyrum çünkü çok sevyrum onu.teyzemle konuştm.brz o da durumu takip etti.biraz durumu iyi olan bikaç yaş küçük düzgn bi tip dedi.evet bişyler var dedi.ama anltma n dedi babana.zaten babama anlatmnam.daha mı ii olcak durum sanki.kadın bu yaşta mutluysa boşver naptıysa yapsın diyorum.bilmiyrum karışığım.haksıxmıyım.yoksa babama anlatmk mı en doğrusu diyosunuz.durumune olursa olsun.annen o mutluysa karışma mı diyosunuz