- 4 Kasım 2011
- 1.305
- 0
- 106
- Konu Sahibi papatya822
Bence annenle konusmayı denemelisin. Babanla mutsuzsa diger kisiyle mutluysa ayrılsın. Bu saatten sonra yapacak bişey yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napim peki.anlatsam daha kötü.babam dönünce ya bırakır ya da o kişiden vazgeçemezse boşanır.bilmiyorumki.ama ona da cesareti olcağını sanmıyrum
sonuçta bizden üst jenerasyonu biliyosun.kaçı boşanıyoki.çoğu yaşamıyomu bunları.babam bilmiyo ki bu durumu.hem annem çok sağlıklı düşünemiydur şu an mutluluktan.anlatayımmı sence babama
Konu sahibi sakın sen anlatma. Ben buna benzer bir olaya şahit oldum . Çocuk babaya söylüyor ve evden kaçıyor. Adam karısını hastanelik etti yani hayatını zor kurtarmış komşular yetişmiş. Siz sebep olmayın derim ne olacaksa ve ne olursa olsun anneniz babanız yetişkin insanlar belki kendi aralarında anlaşmışlardır ne malum babanız orda başka kadın ve ya kadınlarla ilişki yaşamıyor emin olamazsınız ama belki anneniz bir şeyler biliyor. Söylemeye karar alırsanız da bunun getireceği olayları kendinizden bileceksiniz kendinizi sorumlu tutacaksınız. Bunu kaldırabilecekseniz yapın ama yapamam annem benim yüzümden dövülsün istemem ve ya annem babam benim yüzümden boşansın istemem diyorsanız bırakın aralarında anlaşsınlar. Anneniz ve ya kendiniz için bir tehlike görmeye başlarsanız önce annenizle konuşun. Annenizin yaptığını doğru bulmuyorum ama sizin babanıza söylemenizi de önermiyorum. Yaş kaç bu arada?
Durumu babanla paylaşma. Annenin özeli bırak istediği gibi yaşasın yardım etmek istiyorsan yargılamadan annele samimi düşüncelerini paylaş ama annen bu işin sonunda mutlu olacak mı? erkeklerin hemen hepsinde şöyle bi yerleşik düşünce var: Aldatan kadınla evlenilmez, bugün kocasını aldatan yarın beni de aldatır. Naçizane tavsiyem şu anda birlikte olduğu adama fazla güvenmesin.
onun mu benim mi.hangimizi soruyosun
evet yaptığı yanlış diyebilirsnama ahlaksz deme lütfen.herkes yaşadığını bilir.annemn durumundaki şimdiki kadınlar bir sene bile dayanamaz ve boynuzu takar.keyfnden ahlaksızlığından olsa bu yaşa kadar çoktan yapardı.belki bi hatanın içinde gözü görmüyo ama keyfi arsızlktan bi durumdan değil.çok çekti