• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatan kadın mutsuzmudur. annem 4 aydır aldatıyor

Bence annenle konusmayı denemelisin. Babanla mutsuzsa diger kisiyle mutluysa ayrılsın. Bu saatten sonra yapacak bişey yok.

Madem bu kadar mutlu iyi ayrılsın baban ile istediğini yaşayasın yaptığı ahlaksızlıktan başka bir şey değil ki yok ama bu şekil kafamda rahat diyor ise o ayrı. Ayrıca karşısında ki erkek ne düşünüyor gerçekte sizce sizin ile aynı şekilde mi yoksa evli ama her türlü takılıyor mu diyordur ? Onun ile takılan erkekten zaten hayır gelmez teyzen de biliyor bu durumu demek ki sizde normalize edilmiş artık bu durum.

napim peki.anlatsam daha kötü.babam dönünce ya bırakır ya da o kişiden vazgeçemezse boşanır.bilmiyorumki.ama ona da cesareti olcağını sanmıyrum

Annenle bu konuyu kesinlikle konuşmalısın. Şuan mutluluğuna neden olan şey ilerde daha kötü acılar çekmesine sebep olabilir.
Hatta bu durumda yapması gereken en mantıklı şey boşanmak.

Dini inancınız nedir bilmiyorum ama anneniz zina yapıyor sizde bu duruma sessiz kalarak günahına ortak oluyorsunuz.
babanıza söylemeyin fakat annenizle muhakkak konusun derim. eşinden boşanıp bu görüştüğü kişiyle veyahutta baska biriyle yeniden evlenmeli.yanında olmayan bir adamla evli kalmasının hiçbir luzumu yok.sizden destek alırsa eminimki boşanma konusunda daha rahat karar verecektir.

baban aldatıyor diye anneninde bunu yapması iyi bi misilleme değil.ayrılsalar bence daha iyi olur.senin açındanda iyi olur.hemde çok büyük bi günah.babanı sevmiyosa o adamla evlensin.

sonuçta bizden üst jenerasyonu biliyosun.kaçı boşanıyoki.çoğu yaşamıyomu bunları.babam bilmiyo ki bu durumu.hem annem çok sağlıklı düşünemiydur şu an mutluluktan.anlatayımmı sence babama

ben söyleyemezdim... o senin cesaretine kalmış birşey... boşanmasalar bile evlilikleri bitmiş zaten... iki tarafta aynı şeyi yapmış. çok ayrıntılı fikir belirtemicem çok zor bi durum:50:

Konu sahibi sakın sen anlatma. Ben buna benzer bir olaya şahit oldum . Çocuk babaya söylüyor ve evden kaçıyor. Adam karısını hastanelik etti yani hayatını zor kurtarmış komşular yetişmiş. Siz sebep olmayın derim ne olacaksa ve ne olursa olsun anneniz babanız yetişkin insanlar belki kendi aralarında anlaşmışlardır ne malum babanız orda başka kadın ve ya kadınlarla ilişki yaşamıyor emin olamazsınız ama belki anneniz bir şeyler biliyor. Söylemeye karar alırsanız da bunun getireceği olayları kendinizden bileceksiniz kendinizi sorumlu tutacaksınız. Bunu kaldırabilecekseniz yapın ama yapamam annem benim yüzümden dövülsün istemem ve ya annem babam benim yüzümden boşansın istemem diyorsanız bırakın aralarında anlaşsınlar. Anneniz ve ya kendiniz için bir tehlike görmeye başlarsanız önce annenizle konuşun. Annenizin yaptığını doğru bulmuyorum ama sizin babanıza söylemenizi de önermiyorum. Yaş kaç bu arada?

Durumu babanla paylaşma. Annenin özeli bırak istediği gibi yaşasın yardım etmek istiyorsan yargılamadan annele samimi düşüncelerini paylaş ama annen bu işin sonunda mutlu olacak mı? erkeklerin hemen hepsinde şöyle bi yerleşik düşünce var: Aldatan kadınla evlenilmez, bugün kocasını aldatan yarın beni de aldatır. Naçizane tavsiyem şu anda birlikte olduğu adama fazla güvenmesin.

Konu sahibi sakın sen anlatma. Ben buna benzer bir olaya şahit oldum . Çocuk babaya söylüyor ve evden kaçıyor. Adam karısını hastanelik etti yani hayatını zor kurtarmış komşular yetişmiş. Siz sebep olmayın derim ne olacaksa ve ne olursa olsun anneniz babanız yetişkin insanlar belki kendi aralarında anlaşmışlardır ne malum babanız orda başka kadın ve ya kadınlarla ilişki yaşamıyor emin olamazsınız ama belki anneniz bir şeyler biliyor. Söylemeye karar alırsanız da bunun getireceği olayları kendinizden bileceksiniz kendinizi sorumlu tutacaksınız. Bunu kaldırabilecekseniz yapın ama yapamam annem benim yüzümden dövülsün istemem ve ya annem babam benim yüzümden boşansın istemem diyorsanız bırakın aralarında anlaşsınlar. Anneniz ve ya kendiniz için bir tehlike görmeye başlarsanız önce annenizle konuşun. Annenizin yaptığını doğru bulmuyorum ama sizin babanıza söylemenizi de önermiyorum. Yaş kaç bu arada?

onun mu benim mi.hangimizi soruyosun

Durumu babanla paylaşma. Annenin özeli bırak istediği gibi yaşasın yardım etmek istiyorsan yargılamadan annele samimi düşüncelerini paylaş ama annen bu işin sonunda mutlu olacak mı? erkeklerin hemen hepsinde şöyle bi yerleşik düşünce var: Aldatan kadınla evlenilmez, bugün kocasını aldatan yarın beni de aldatır. Naçizane tavsiyem şu anda birlikte olduğu adama fazla güvenmesin.

beni de düşündüren bu zaten.ismii fln çıkmasın ama çok mutlu gözüküyo şu an.mutluysa naparsa yapsın artık diyorum bir nevi de

Ne ara bu kadar genisleyip yozlastik toplum olarak bilemiyorum ama agzim acik bir sekilde okudum yazinizi!!!

Yani babanizin annenizi aldatmis olmasi, annenizin yaptigi seyi hakli cikartamaz. Bir zamanlar babanizin ahlaksizligi yüzünden gururu kirilan, onca aci ceken annenizin simdi babanizdan bir farki kaldi mi? Evlilikler böyle mi yürüyor artik yarabbim, kisasa kisas!!!

Herkes üc maymunu oynar olmus, yozlasmis aile sisteminin icler acisi hali diyorum... Baba anneyi aldatir, anne babayi aldatir, cocuk bundan haberdar olur ama anlayisli cocuk moduna girer, teyze zinaya suc ortalikligi yapar. oh ne ala memleket, cokdan dallasa dönmüsüzde haberimiz yok!!!

Arkadasim sizin yapacaginiz tek sey annenizle konusup, bosanmasini söylemeniz. hayir anlamiyorum bu kadar herseyi yapmaya cesaret bulan insanlar bosanip kendi ayaklari üzerinde durmaya mi cesaret bulamiyorlar???

Sakin siz de ne bilirisniz ki demeyin, bunu annesi babasi tarafindan yillarca aldatilmis ve bosanmis bir ailenin cocugu olarak söylüyorum!!! Eger benim annem sizin anneniz gibi aldatmis olsaydi, babamla arasinda hicbir fark kalmazdi gözümde...

vay anasını yahu...
Ne diyeyim nereden başlayayım bilemedim. Neresinden tutsam elimde kalıyor.
Siz babanıza söylemeyin sakın haa....
Allah korusun ne tepki verecek bilemeyiz, belki kocalık yapmadığı için hoş karşılar belki cinayet işler.
Her iki durumda da siz etkilenirsiniz.
Annenizle de konuşmayın, yüz göz olmayın. Tamam anne ile arkadaş olmak, her şeyi konuşabilmek güzel şeydir ama aynı zamanda anne sıfatı da unutulmamalıdır.
En iyisi teyzenizle konuşun o da kardeşiyle konuşup her şeyi bildiğinizi ve bunun böyle gitmeyeceğini anlatsın.
Ya aklını başına alıp kendisine çeki düzen versin dönsün bu karanlık yoldan yada boşanma cesaretini göstersin.
Aklım almıyor, bir anne hemde genç kızı olan bir anne nasıl böyle bir ahlaksıza girişebilir, nasıl evladının yüzüne bakar?
Birde bu konu nasıl olmuşta bu kadar gerilerde kalmış, yorum patlaması olmamış onu merak ettim.

babana söleme ama anneni karşına alıp konuş yaptığı doğru değil bence sonuçta babanın soyadını taşıyor ve unutma ilerde annenin yaptığı ortaya çıktığı an sadece o değil sizede leke sürülür.

evet yaptığı yanlış diyebilirsnama ahlaksz deme lütfen.herkes yaşadığını bilir.annemn durumundaki şimdiki kadınlar bir sene bile dayanamaz ve boynuzu takar.keyfnden ahlaksızlığından olsa bu yaşa kadar çoktan yapardı.belki bi hatanın içinde gözü görmüyo ama keyfi arsızlktan bi durumdan değil.çok çekti

Hayır konusahibi.
Annenizin durumundaki bir kadının yapması gereken gidip boşanma davası açıp boşanmak.

baban yaptığında ona kızgınlık duyuyorsun da ama annen babanı yaptığında anneni niye haklı buluyorsun orda kendinle çelişiyorsun annende babana yapmaması gerek bende babandan önce annenle konuş sevmiyorsa boşanırlar olur biter bu şekilde olmaz sürmez hiç birşey hem size hem kendine zarar verir

canım benim sen anneni bir başka erkekle gördün mü ?
şuan annenle ilgili yanlış yorum yapmış olup bizi de yanlışa sürüklüyo olabilirsin
annen kıyafetlerini değiştimek isteyebilir
kendine daha fazla bakım yaptırmak isteyebilir bunlar kötü şeyler değil
siz kaç kardeşsiniz senin yaşın kaç

babana anlatacak hiç bişey yok ortada ortalığı duman altı etmeye kalkma sakın
baban doğuda şube müdürü hiç gelmiyor mu bayram tatil yıllık izin
hafta sonu bile uçakla gelebilir ilgilenmek istese sizi boş bırakmaz ilgilenir

annenle ilgili şu yorumları bırak eğer şüpelerin var ise annenle gez toz biraz düşünceleriinin doğru olup olmadığını anlarsın

canım öncelikle böyle bir sorunla karşılaşmana üzüldüm genç biri olduğunu tahmin ediyorum herkesin de söylediği gibi babana söyleme. annen ekonomik olarak sıkıntı yaşayacağı korkusuyla boşanmak istemiyor ama bir kadın olarak da mutlu olmak istiyor. ama emin ol bu şekilde yaşamak kabul edilemez. tercih yapmak zorunda. ya boşanıp kendi ayakları üzerinde duracak ya da kocasına sadık (kocası sadık olmasa da) onun çekip çevirdiği evin kadını olacak...
ayrıca hanımlar lütfen biraz dikkatli konuşalım kızcağız burada ANNESİ hakkında fikir soruyor... ne olursa olsun annesidir...

anneniz maddi açıdan babanıza muhtaç anladığım kadarıyla.. o yuzden mi boşanmıyor acaba? yoksa sizimi bahane ediyor...

önce bir çalışsın ayaklarının üzerinde dursun.. sonrada boşansın derim.. eğer görüştüğü adamda evliyse karısına yazık.. annenizin yıllar önce çektiği acıyı şimdi başka bir kadına yaşatma olasılığını düşündünüz mü? adamın bekar yada evli olduğunu bilmiyorsunuz sonuçta.

bence teyzeniz konuşsun annenizle.. ve teyzenz ikna etsin annenizi..

bu arada babanızada söylemeyin..

Back
X