Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vardır elbet ama b kadın aldatıyosa muhakkak erkeğin büyük payı vardır ...kadın kolay kolay aldatmaz çünkü
Yapmayın ne olur; ne demek kadın aldatıyorsa erkeğin payı var demek ne oluyor ?
Bu haksız ayrımcılık niye ? O zaman erkek aldatırsada kadının payı var. Böyle mi düşünmek gerekiyor ?
Asla ve asla kimsenin ve hiçbirşeyin payı yok aldatmada.
Tekrar yazıyorum; kadın ya da erkek onurdan, şereften, karakterden yoksunsa aldatır, karşı tarafla zerre ilgisi yok.
Az insanlık taşıyorsa, ayrılır sonra ne yapmak istiyorsa onu yapar.
Var tabi hem de yapılan araştırmalar aladatan erkekler kadar olduğunu söylüyor ama kadınların aldatması erkekler gibi pek gün yüzüne çıkmıyor kolay kolay.
İncimnaz, ben isimlere bakmadan okuduklarımdan seçtiğim kadarıyla yorum yaptım.
Sadece sizin yazdığınıza cevap vermedim, verseydim alıntı yaparak istişare yapardım.
Tartışmak, aksi fikir sunmak güzeldir saygı çerçevesinde.
Şaşırdım bu kızgın yorumunuza :)
...
Yorumunuza katılıyorum.
Malesefki toplumumuzda ayrımcılık çok ve malesefki ''aslan oğlum, otur kızım'' sözleriyle büyütülen gençlerin sonuçları ortada.
Ben sadece aldatmanın cinsiyetinin olmadığını düşünüyorum. İki taraf içinde eşit payım var bu konuda.
O söz ettiğiniz madur kadın karşısına çıkanı görmez, ayrılmak için çabalarsa o zaman insan gibi davranmış olur.
Ayrıldıktan sonra ne yapıyorsa yapsın.
Sanılıyor mu ki evliyken birlikteliği kabul eden adam ADAMDIR. Evli bayanlara yaklaşan adamların tek bir amacı vardır.
Aldatma konularının konuşulmasını çok gereksiz buluyorum.
Aldatılan insanların yarasını kanatmaktan, o aldatan ..... insanlara kılıf bulmaktan başka işe yaramıyor.