Aldatan kadın varmıdır?

ardapinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
115
4
118
Arkadaşlar bu güne kadar hep aldatan erkeklerden konuştuk, şikayetçi olduk.
Acaba aldatan kadın varmıdır.

vardır elbet ama b kadın aldatıyosa muhakkak erkeğin büyük payı vardır ...kadın kolay kolay aldatmaz çünkü

Evett Aldatan Kadın Vardır. Bir Kadın eğer bir erkeği Aldatıyorsa bunda ya erkeğin payı vardır,yada kadının sütü Bozuktur.Nicee Sütü Bozuk Olan kadınlar var.Onlarınn Kanına İşlemiş bozukluk.. Onun İçin Aldatan erkekte,kadında Kesinlikle Ve Kesinlikle sütü Bozukk adamlıkla alakası olmayan insanlardır. Gerçi Böylelerine İnsan Bile demek yanlış.

Var tabi hem de yapılan araştırmalar aladatan erkekler kadar olduğunu söylüyor ama kadınların aldatması erkekler gibi pek gün yüzüne çıkmıyor kolay kolay.

Sizde var olduğunu biliyorsunuz. Ayrıcada oldukçada konuşuluyor.
Konuşmanında kimseye faydası yok.
Aldatmanın cinsiyeti yoktur.
Kim karakterden, şereften, onurdan yoksunsa o aldatıyor.

Aldatan kadın vardır sonuçta bu aldatan erkekler kimlerle eşlerini sevgililerini aldatıyorlar hadi diyelim aldatan erkeklerin %50 bekar kadınlarla eşlerini aldattı peki geri kalan % 50 kadın ne tabikide onlarda evli veya sevgilisi olan kadınlar
burada bu yorumu yazıyorum diye kimse yok falan demesin insan şaşar beşer erkekde aldatıyor kadın aldatıyor ama aralarındaki fark erkek karşısındaki kadını sevesede kadın onu her anlamda mutlu etsede aldatabilir
ama kadınlar karşılarındaki erkekten sevgi ilgi saygı görmedikçe bir süre sonra boşluk anında birisindende ilgi görünce aşık oluyor anca o zaman aldatıyor işte bu sebeple aldatan kadınların eşleri karşısındaki kadın kadar kendilerindede suçu aramalı
kimseyi yargılamak bana düşmez ama aldatan kendi aldanır bence aldatan aldatılandan her anlamda daha çok zarar görür sadece ALLAH kimseyi şaşırtmasın bu duruma düşürmesin diyebilirim

var tabiki olmaz olur mu hiç
kocam beni evli bir kadınla aldattı:47:kimisi erkeğin büyük payı var diyor ben buna asla katılmıyorum sebep ne olursa olsun çözüm aldatmak olamaz:20: ilgisizlik anlaşmazlık varsa boşanırsın yoluna gidersin aldatmak şerefsiz ve beyinsiz insanların işi o kadar:23:

Yapmayın ne olur; ne demek kadın aldatıyorsa erkeğin payı var demek ne oluyor ?
Bu haksız ayrımcılık niye ? O zaman erkek aldatırsada kadının payı var. Böyle mi düşünmek gerekiyor ?
Asla ve asla kimsenin ve hiçbirşeyin payı yok aldatmada.
Tekrar yazıyorum; kadın ya da erkek onurdan, şereften, karakterden yoksunsa aldatır, karşı tarafla zerre ilgisi yok.

Az insanlık taşıyorsa, ayrılır sonra ne yapmak istiyorsa onu yapar.

Yapmayın ne olur; ne demek kadın aldatıyorsa erkeğin payı var demek ne oluyor ?
Bu haksız ayrımcılık niye ? O zaman erkek aldatırsada kadının payı var. Böyle mi düşünmek gerekiyor ?
Asla ve asla kimsenin ve hiçbirşeyin payı yok aldatmada.
Tekrar yazıyorum; kadın ya da erkek onurdan, şereften, karakterden yoksunsa aldatır, karşı tarafla zerre ilgisi yok.

Az insanlık taşıyorsa, ayrılır sonra ne yapmak istiyorsa onu yapar.

Birsen hanım bu yorumunuz bana sanırım
başta diyeyim bencede aldatma çok yanlış bir davranış şekli ve büyük ahlaksızlık , bende evliyim eşim beni aldatsa anında ayrılırım ha ALLAH korusun ben böyle bir şeye meyillensem dahi eşimden hemen ayrılırım ama burası ataerkil yapıya sahip bir toplum ve insanlar üzerinde çok baskı var bu ülkede çoğunluğun evlenme şansı bir defa
evlenildimi oradan anca ölüsü çıkar mantığı var lütfen bunları dikkate alarakta yapılan yorumlara bu kadar sert tepki vermeyiniz
siz aldatmalarda asla kimsenin payı yok demişsiniz , peki size örnek vereyim bir ekek karısıyla görücü usulüyle evlendirildiyse , sevmiyorsa karısıyla özel beraberlik istemiyorsa kadına hep şiddet ve nefret aktarıyorsa kadıncağızında işi yoksa (bırakın işi olmasını okula gidememiş insanlar var) gidecek yeri yoksa içinde bulunduğu pskolojiyi düşünebiliyormusun işte o anda karşısında başka bir erkeğin çıkması kadına sevgi göstermesi ve kadınında o adama kapılma ihtimali yokmu
erkek açısından bakarsak karısı eşiyle ilgilenmiyorsa , sevgisiz bırakıyorsa adamcağız eşinden boşanınca çocukları ortalıkta kalma ihtimali varsa bu adamcağız başka bir kadına ilgi duyup beraber olma ihtimali yokmu
demişsiniz kadın erkek eşit diye bende hem bir kadın hemde bir sosyolog olarak kadın ve erkegin eşit olmasını çok isteyen bir bireyim ama , ne yazıkki kadın ve erkek bizim toplumumuzda daha eşit değil , eşit değiliz ki kadın hakları savunucuları var neden erkek haklarını savunan yok
o sebeple kadın ve erkek eşit değil
ben ne demiştim; erkek kadın arasında fark var erkek sevsede karısından ilgi görsede bir gecelik bir ilişki yaşayabiliyor ve unutuyor zaten bunu toplumda hoş görüyor erkek karısını aldatınca olabilir affet deniyor
peki kadın onu senelerce aldatmış şiddet göstermiş sevmemiş eşini kendisini sevgi gösteren birine kapılarak aldatırsa ne oluyor o... oluyor bu kadın sadece sevgi için yapmış
burada bile bir sürü kocam aldattı konusu açılıyor çoğunluklada kadın affediyor diğer kadınlarda neyse unut mutlu olmaya bak diyor
arada kadınlar aldattım diye konu açıyorlar hemen yeriliyorlar azarlanıp tersleniyorlar neden erkeğe bu hakkı veren bu kadınlar kendi hemcinslerine bu denli sertler
neden eşi tarafından aldatılan kadına kocasını affetmesi konusunda destek olunurken aldatan kadına doğru yola girmesi konusunda destek verilmiyorda azarlanılıyor
ben bunları yazıyorum diyede kesin bir sürü söylem altında kalacağım ama bunlar benim fikirlerim ve bu konuyla ilgili topic açılmış bende fikrimi paylaşıyorum ben kimseni fikrini yargılmıyorum kimsede benim fikrimi yargılmasın herkese saygılar

İncimnaz, ben isimlere bakmadan okuduklarımdan seçtiğim kadarıyla yorum yaptım.
Sadece sizin yazdığınıza cevap vermedim, verseydim alıntı yaparak istişare yapardım.
Tartışmak, aksi fikir sunmak güzeldir saygı çerçevesinde.
Şaşırdım bu kızgın yorumunuza :)
...

Yorumunuza katılıyorum.
Malesefki toplumumuzda ayrımcılık çok ve malesefki ''aslan oğlum, otur kızım'' sözleriyle büyütülen gençlerin sonuçları ortada.
Ben sadece aldatmanın cinsiyetinin olmadığını düşünüyorum. İki taraf içinde eşit payım var bu konuda.
O söz ettiğiniz madur kadın karşısına çıkanı görmez, ayrılmak için çabalarsa o zaman insan gibi davranmış olur.
Ayrıldıktan sonra ne yapıyorsa yapsın.

Sanılıyor mu ki evliyken birlikteliği kabul eden adam ADAMDIR. Evli bayanlara yaklaşan adamların tek bir amacı vardır.

Aldatma konularının konuşulmasını çok gereksiz buluyorum.
Aldatılan insanların yarasını kanatmaktan, o aldatan ..... insanlara kılıf bulmaktan başka işe yaramıyor.

Var tabi hem de yapılan araştırmalar aladatan erkekler kadar olduğunu söylüyor ama kadınların aldatması erkekler gibi pek gün yüzüne çıkmıyor kolay kolay.

Bu genelleme nasıl doğru olabilir anlamıyorum. Erkeklerin hepsi aldatır diyorlar. E o zaman herkes aldatıyor olurdu. Kadınlar da da az değildir belki ama evli olup çoluğu çocuğu olup aldatan kadın sayısının erkekler kadar çok olduğunu sanmıyorum. Hem erkekler de çok iyi saklıyorlar. 2. ya da 3. aldatmalarında yakalanmış olmaları saklayamadıkları anlamına gelmez. Kadın belki aşık oldu aldattı diyelim. ama hiçbir kadın her önüne gelen erkekler her bulduğu fırsatı cinsel ilişkiye dökecek duruma gelmez . Niye yapsın ki böyle birşeyi. Erkeklerin ortaya attığı saçma fikirler bunlar. Bilimsel araştırma diye servis ediliyo.

bakın arkadaşlar kadının aldatması kesinlikle yanlış aldatma bi adililik kabul ediyorm allah kimseyi seytana uydurmasın ama erkeğinde payı varrr kadınla ilgli bir kurumda calıstığım iiçin bliyorum

İncimnaz, ben isimlere bakmadan okuduklarımdan seçtiğim kadarıyla yorum yaptım.
Sadece sizin yazdığınıza cevap vermedim, verseydim alıntı yaparak istişare yapardım.
Tartışmak, aksi fikir sunmak güzeldir saygı çerçevesinde.
Şaşırdım bu kızgın yorumunuza :)
...

Yorumunuza katılıyorum.
Malesefki toplumumuzda ayrımcılık çok ve malesefki ''aslan oğlum, otur kızım'' sözleriyle büyütülen gençlerin sonuçları ortada.
Ben sadece aldatmanın cinsiyetinin olmadığını düşünüyorum. İki taraf içinde eşit payım var bu konuda.
O söz ettiğiniz madur kadın karşısına çıkanı görmez, ayrılmak için çabalarsa o zaman insan gibi davranmış olur.
Ayrıldıktan sonra ne yapıyorsa yapsın.

Sanılıyor mu ki evliyken birlikteliği kabul eden adam ADAMDIR. Evli bayanlara yaklaşan adamların tek bir amacı vardır.

Aldatma konularının konuşulmasını çok gereksiz buluyorum.
Aldatılan insanların yarasını kanatmaktan, o aldatan ..... insanlara kılıf bulmaktan başka işe yaramıyor.

birsen hanım ben size nasıl kızgın yorum yazabilirmki sizin yorumlarınızı yakından takip ediyorum ve çok beğeniyorum zaten ben size arkadaşlık teklif ettim burada listede sınırlıda kalsa benim için arkadaşlarım özeldir kendim teklif gönderdiğim birkaç kişiden birisiniz
sadece bu tarz başka konularda yapılan yorumlara verilen tepkilere kızmış olabilirim yoksa bende sizin gibi düşünüyorum
aldatmanın kadını erkeği olmamalı olamazda ama ne yazıkki bizim toplumumuzda böyle bir ayrım yapılıyor bunları anneler olarak oğullarımızı yetiştirirken bizler veriyoruz

aldatma konusuyla ilgili olarakta ALLAH kimseyi şaşırtmasın diyorum

Back
X