- Emoji Skoru
- 140.828
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi repaticykoknem
Üyelik iptali gelmiş. Dava mava dediniz, ürküttünüz ceylanı. 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GelmişGelir mi be bi üyelik iptali![]()
tıp fakültesinde hoca olmuşsa bi anda demek kiAbi bu üye öğretmenmiş ya 2025 de , 2026 da da doktor oluvermiş. Bir de doktor olmamı kıskanıyorsunuz yazmış ha ha ha . 2027 de prof luk bekliyoruz anacığım senden .![]()
Bu kadar yalan konu açınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum . İnan ilkokul mezunu kadınlar bu uyduruk meslekler yazanlarından kat kat kaliteli , kat kat da akıllı . Ezikçe davranışlar .tıp fakültesinde hoca olmuşsa bi anda demek ki![]()
27 yaşında genceciksin, işin gücün paran var öğretmensin niye bir adama bu kadar takılı kaldın?Merhaba hanımlar
27 yaşındayım atanmış öğretmenim babamla annemin eskiden arkadaşları olan bir çift var yıllardır görüşmüyorlar adam 2 ay önce aradı beni sordu yaşımı falan tam bilmiyor çünkü sonra kaynının oğlu varmıs o da öğretmenmiş benim gibi vs yani ona düşünmüş beni . Sonra annelerimiz de bayağıdır görüşmüyordu birbirlerinin numaralarını aldılar. Annemle kadın eskiden arkadaşmış zaten sohbet etmeye başlıyorlar kadın diyorki kaynımın oğluda iyidir ama benim de oğlum var mühendis sizden kız almak istiyorum falan dedi güya aralarında konuştular ama annem bana her şeyi anlattı neyse bu oğlunun fotosuna baktım hic beğenmedim bir yaşta küçük. Ama kaynının oğlunu çok çok beğendim tabi bişe söylemedik zaten benim bildiğimi söylemedi annem güya aralarında.
derdim şu.... 2 aydır kadınla annem telefonla konuşuyor birbirlerinin durumuna yorum falan yapıyorlar instagramda ama asla konu bana ve kaynını oğluna gelmiyor. Farklı şehirlerdeyiz yani ne oldu da laf açılmıyor. Tamam oğluna beni gösterdi o da beni beğenmedi diyelim okey ben de onu beğenmedim zaten ama neden kaynının oğlundan ses yok.? Acaba resmimi ona göstermedi mi resmen 2 ay oldu üzüntüden kafayı yemek üzereyim çok beğenmiştim onu hayır neden kendi oğlunu soktu araya anlamadım sinir oluyorum telefonda dakikalarca konuşuyorlar ama asla tanıştırmak istemiyor . Anneme de kızdım konuşma o kadınla diye sanane o benim arkadaşım diyor.
Acaba vazmıgeçtiler yoksa beğenmedimi beni kaynının oğlu yoksa onun hiç haberi yok mu bu belirsizlik beni öldürüyor
Bazı insanlar sanalda her şey oluyor, hakim de oluyorlar doktor da oluyorlar zengin de oluyorlar bir kendileri olamıyorlarAbi bu üye öğretmenmiş ya 2025 de , 2026 da da doktor oluvermiş. Bir de doktor olmamı kıskanıyorsunuz yazmış ha ha ha . 2027 de prof luk bekliyoruz anacığım senden .![]()
Doğru çok gördük bunları . Bir biz ev kadınıyız diyoruz senelerdirBazı insanlar sanalda her şey oluyor, hakim de oluyorlar doktor da oluyorlar zengin de oluyorlar bir kendileri olamıyorlar![]()
Allah gerçekten dert vermesin ki ömrünüz boyunca böyle şeyleri dert edinin.Merhaba hanımlar
27 yaşındayım atanmış öğretmenim babamla annemin eskiden arkadaşları olan bir çift var yıllardır görüşmüyorlar adam 2 ay önce aradı beni sordu yaşımı falan tam bilmiyor çünkü sonra kaynının oğlu varmıs o da öğretmenmiş benim gibi vs yani ona düşünmüş beni . Sonra annelerimiz de bayağıdır görüşmüyordu birbirlerinin numaralarını aldılar. Annemle kadın eskiden arkadaşmış zaten sohbet etmeye başlıyorlar kadın diyorki kaynımın oğluda iyidir ama benim de oğlum var mühendis sizden kız almak istiyorum falan dedi güya aralarında konuştular ama annem bana her şeyi anlattı neyse bu oğlunun fotosuna baktım hic beğenmedim bir yaşta küçük. Ama kaynının oğlunu çok çok beğendim tabi bişe söylemedik zaten benim bildiğimi söylemedi annem güya aralarında.
derdim şu.... 2 aydır kadınla annem telefonla konuşuyor birbirlerinin durumuna yorum falan yapıyorlar instagramda ama asla konu bana ve kaynını oğluna gelmiyor. Farklı şehirlerdeyiz yani ne oldu da laf açılmıyor. Tamam oğluna beni gösterdi o da beni beğenmedi diyelim okey ben de onu beğenmedim zaten ama neden kaynının oğlundan ses yok.? Acaba resmimi ona göstermedi mi resmen 2 ay oldu üzüntüden kafayı yemek üzereyim çok beğenmiştim onu hayır neden kendi oğlunu soktu araya anlamadım sinir oluyorum telefonda dakikalarca konuşuyorlar ama asla tanıştırmak istemiyor . Anneme de kızdım konuşma o kadınla diye sanane o benim arkadaşım diyor.
Acaba vazmıgeçtiler yoksa beğenmedimi beni kaynının oğlu yoksa onun hiç haberi yok mu bu belirsizlik beni öldürüyor
yazdığınız kadar okusaymışsınız keşke. 27 yaşımda evlenemedim diye hayıflanmıyor, bunu "ortada kalmak" olarak tanımlıyor konu sahibi. 27 yaş ve üstü evlenmeyenlere "ortada kalmış" demek istiyor. aldığı tepki bu yüzden.Konu sahibi hanfendiyi "koca için yanıp tutuşuyorsun, kendini geliştir, koca avına çıkma, evlenmezsen ölmezsin" diye linçleyenlerin yaş ve medeni durumlarını öğrenmek isterim. Muhtemelen çoğu evlidir 30lu yaşlardadir evliliklerinden de mutsuz olduğu için bekarlara böyle telkinlerde bulunuyordur, hiç şaşmaz. Kendileri bekar olsalardi muhtemelen onlar da evlenmek isterlerdi. Belki burda linç yemeyelim diye yazmazlardi ama az çok herkesin ciğerini biliyoruz yapmayın:)))
Kadın 27 yaşında, üniversite okumuş mesleğini eline almış anladığım kadarıyla muhafazakar da birisi. Bu yaşta ve bu şartlarda bir kadının evlenmek istemesi kadar doğal ne var ? Tamam modern kadın sen dünyayı gezmek isteyebilirsin de o da evlenmek eşiyle gezmek tozmak istiyor. Başkalarının yaşam tarzına ve hayattan beklentilerine karışmamayi ne zaman öğrenirsiniz tahmini olarak? Kaldı ki en dejenere olmusundan tut en yobazina kadar herkes hayatında biri olsun, iyi bir aile hayatı yaşasın ister. Sizi goren de konu sahibi 15 yaşında evlenmek evden kaçmak istiyor falan zanneder. Müge anlı rollenmelerinizi bir tarafa bırakın. Evlilik kadının değerini düşürmez yalnız yaşamak sevgiliyle ayni evde yaşamak nasıl bir tercihse bu da bir tercihtir. Evlilik isteyen kişileri boklayinca Batı'nın aydınlık yüzü olmuyorsunuz. madem öyle siz boşanin evlilik bu kadar kötüyse. Ama yemeyin beni ya bir avuç kadın harici öldürseler boşanmaz
Konu sahibine yüzde yüz hak veriyorum değil, evet abarttiği yönler var. Ama bu da bu kadar kötü yorumu hak ettigini göstermiyor. Bu kız evlenemedigi için ortada kaldım demiyor beğendiği bir kişi tarafından begenilmedigi için hayal kırıklığına uğramış sadece. Bu da çok normal. Hepiniz derin felsefi yönleri olan sırt çantasıyla dünyayı dolaşan kimseye ihtiyacı olmayan başı dik kadın rollenmelerine girmissiniz ama hiçbir kadın begendigi kişi tarafından begenilmediginde hıh yapıp geçmez. Tamam en duygusuz en cool sizsiniz. Sizi hiçbir şey yıkamaz. Sürekli bir kendini gelistirmekten kitap okumaktan bahsetmişsiniz ama daha bireysel farkliliklardan aile etkisinden kişisel tercihlerden zerre haberiniz yok. Her ne kadar çoğunuzun evli çocuklu ve bircok sorunu sırf aile hayatindan duzeninden olmamak icin sineye çektiğinden yüzde yüz emin olsam da evlenme isteğini dile getiren bunu arzulayan bir yetişkine; kocaya kaçmış liseli kıza akıl veren müge anlı edasıyla konuşmanizi hiç anlayamayacağim. Ego mu tatmin ediyorsunuz nedir?
Bu arada hanfendinin mesleğiyle açılan konunun ne alakası var anlamadım? Öğretmenlerin zaafları zayıf taraflari olamaz mı onlar insan değil mi anlamadim. Her sıkıntıda "bı de öğretmen olacaksın" laflarindan gina geldi. Konuşmasını beğenmediğiniz tapu kadastro müdürüne bunu diyor musunuz? Hanginiz hangi öğretmeninizi rol model alıp onu dinlediniz ders dışında? Eğitim ailede başlar sürekli konu saptırıp bir meslek grubunu küçük düşürmeye kalkışmayin yani saçma oluyor.
Velhasil bu sitedeki kadın düşmanliğini Twitter'daki incellerde bile görmedim.
Ortada kaldim cümlesini ben öyle anlamadım. Konunun tamamıni okuduğumda iki taraftan da cevap alamadım, bu görücü isi ortada kaldı manası çıkıyor. Zaten genele indirgenecek bir şeyler yazmamış sadece beğendiği kişiden haber alamadığı için kafasında senaryolar kuruyor hadi beni beğenmedi hadi söyle oldu böyle oldu şeklinde. Evde kaldım ah of demiyor. Üzülmüş normal olarak.yazdığınız kadar okusaymışsınız keşke. 27 yaşımda evlenemedim diye hayıflanmıyor, bunu "ortada kalmak" olarak tanımlıyor konu sahibi. 27 yaş ve üstü evlenmeyenlere "ortada kalmış" demek istiyor. aldığı tepki bu yüzden.
son mesajlara da bir bakabilseydiniz kendisinin troll olduğunu görürdünüz. sırf tepki çekmek için birkaç farklı üyelikle kadınların damarına basacak cümlelerle konu açmış.
Bu kadar destan yazdığınız üye birgün öğretmenim diyor , başka üyelikle de doktorum nişanlıyım diyor , başka üyelikle de takılan altınlarla arabamı yenilemek istiyorum diyor . Kim kimin düşmanı acaba? Yalanlarla vaktimizi çalan üye olmasınKonu sahibi hanfendiyi "koca için yanıp tutuşuyorsun, kendini geliştir, koca avına çıkma, evlenmezsen ölmezsin" diye linçleyenlerin yaş ve medeni durumlarını öğrenmek isterim. Muhtemelen çoğu evlidir 30lu yaşlardadir evliliklerinden de mutsuz olduğu için bekarlara böyle telkinlerde bulunuyordur, hiç şaşmaz. Kendileri bekar olsalardi muhtemelen onlar da evlenmek isterlerdi. Belki burda linç yemeyelim diye yazmazlardi ama az çok herkesin ciğerini biliyoruz yapmayın:)))
Kadın 27 yaşında, üniversite okumuş mesleğini eline almış anladığım kadarıyla muhafazakar da birisi. Bu yaşta ve bu şartlarda bir kadının evlenmek istemesi kadar doğal ne var ? Tamam modern kadın sen dünyayı gezmek isteyebilirsin de o da evlenmek eşiyle gezmek tozmak istiyor. Başkalarının yaşam tarzına ve hayattan beklentilerine karışmamayi ne zaman öğrenirsiniz tahmini olarak? Kaldı ki en dejenere olmusundan tut en yobazina kadar herkes hayatında biri olsun, iyi bir aile hayatı yaşasın ister. Sizi goren de konu sahibi 15 yaşında evlenmek evden kaçmak istiyor falan zanneder. Müge anlı rollenmelerinizi bir tarafa bırakın. Evlilik kadının değerini düşürmez yalnız yaşamak sevgiliyle ayni evde yaşamak nasıl bir tercihse bu da bir tercihtir. Evlilik isteyen kişileri boklayinca Batı'nın aydınlık yüzü olmuyorsunuz. madem öyle siz boşanin evlilik bu kadar kötüyse. Ama yemeyin beni ya bir avuç kadın harici öldürseler boşanmaz![]()
Konu sahibine yüzde yüz hak veriyorum değil, evet abarttiği yönler var. Ama bu da bu kadar kötü yorumu hak ettigini göstermiyor. Bu kız evlenemedigi için ortada kaldım demiyor beğendiği bir kişi tarafından begenilmedigi için hayal kırıklığına uğramış sadece. Bu da çok normal. Hepiniz derin felsefi yönleri olan sırt çantasıyla dünyayı dolaşan kimseye ihtiyacı olmayan başı dik kadın rollenmelerine girmissiniz ama hiçbir kadın begendigi kişi tarafından begenilmediginde hıh yapıp geçmez. Tamam en duygusuz en cool sizsiniz. Sizi hiçbir şey yıkamaz. Sürekli bir kendini gelistirmekten kitap okumaktan bahsetmişsiniz ama daha bireysel farkliliklardan aile etkisinden kişisel tercihlerden zerre haberiniz yok. Her ne kadar çoğunuzun evli çocuklu ve bircok sorunu sırf aile hayatindan duzeninden olmamak icin sineye çektiğinden yüzde yüz emin olsam da evlenme isteğini dile getiren bunu arzulayan bir yetişkine; kocaya kaçmış liseli kıza akıl veren müge anlı edasıyla konuşmanizi hiç anlayamayacağim. Ego mu tatmin ediyorsunuz nedir?
Bu arada hanfendinin mesleğiyle açılan konunun ne alakası var anlamadım? Öğretmenlerin zaafları zayıf taraflari olamaz mı onlar insan değil mi anlamadim. Her sıkıntıda "bı de öğretmen olacaksın" laflarindan gina geldi. Konuşmasını beğenmediğiniz tapu kadastro müdürüne bunu diyor musunuz? Hanginiz hangi öğretmeninizi rol model alıp onu dinlediniz ders dışında? Eğitim ailede başlar sürekli konu saptırıp bir meslek grubunu küçük düşürmeye kalkışmayin yani saçma oluyor.
Velhasil bu sitedeki kadın düşmanliğini Twitter'daki incellerde bile görmedim.
Ayrıca kadınlar da her şeye gereksiz tepkiler vermesin bu kadar linçlemesin de troll konular acilmasin madem. Zaten bu kadar linçlenecek bir şey göremedim üyeler biri bir şey yazsa da dalga gecsek ego tatmini yapıp aslında ne kadar makul ve güçlü bireyler olduğumuzu hiç olmazsa şu sitede göstersek diye bekliyor bilmiyoruz sanki. E sen böyle yaparsan belki de erkek bir üye gelir dalga geçmek için kafasına göre konu acar senin yorumlarıni cekirdegiyle okur. Kadınlar da kadın düşmanı olup her şeyi linçlemesin napalim.yazdığınız kadar okusaymışsınız keşke. 27 yaşımda evlenemedim diye hayıflanmıyor, bunu "ortada kalmak" olarak tanımlıyor konu sahibi. 27 yaş ve üstü evlenmeyenlere "ortada kalmış" demek istiyor. aldığı tepki bu yüzden.
son mesajlara da bir bakabilseydiniz kendisinin troll olduğunu görürdünüz. sırf tepki çekmek için birkaç farklı üyelikle kadınların damarına basacak cümlelerle konu açmış.