Aldatan kocanin davranislari nasil degisir?

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Aslinda bu tam olarak benimle alakali bir konu degil. Bir Forum üyedi aldatiliyormussun farkinda degilsin deyince su soru belirdi kafamda?

Her aldatan erkegin davranislari degisirmi yoksa yüssüz olup iyi saklayani varmi? Degisenlerin davranislar ne gibi degisiyor?

Erkekler kadinlar gibi cogu zaman derin dusunemiyor bir yerde acik veriyorlar yani. Benim bir tanidigim kocasi tarafindan aldatiliyordu. Hitap sekli bile degismisti, mesela eski kocasi hayatta 'bebegim, canim' gibi kelimeler kullanmazmis. Kadin ondan suphe duyarak yola cikmis, gerisi corap sokugu gibi gelmis.

Aslinda bu tam olarak benimle alakali bir konu degil. Bir Forum üyedi aldatiliyormussun farkinda degilsin deyince su soru belirdi kafamda?

Her aldatan erkegin davranislari degisirmi yoksa yüssüz olup iyi saklayani varmi? Degisenlerin davranislar ne gibi degisiyor?
Cogu değişir.Telefon saklanır şifre konur.Kisisel bakım artar.Ev ve eş ile beraber geçirilen zaman ve ilgi azalır vs vs

Öncelikle ilgisi azalıyor onu söyliyim.
Kendine bakmayan adam bile kendine bakar oluyor.
Telefon zaten öyle ortaya bırakılmaz.
Dışarı çıkmak için her fırsatı değerlendirir.
Dışarıdayken telefonunu açmaz.
Gelmesi gereken saatte gelmez.
Hesap sorsanız kavga çıkarır.
Her sözünüz kendisine batar.
Valla böyle sıralanır gider.

Bı ablanın eşi bugün bı fabrika var oraya bakmaya gidicem demiş.
Aslında kendi işi var öyle fabrikalik falan işi de yok adamın.
Arkadaşım alacak bende ortak olurum bı bakalım dedik falan demiş gitmişler.
Ertesi gün adamin kıyafetlerini makinaya atacakken kadın tam omuz kısmında boya fark etmiş.
Tabii adama soruyor bu boya ne diye adam da boya fabrikası bakmaya gittik demis 😂
Sonrada anlaşılıyor ki ne fabrikası ya adam düpedüz aldatıyor.sevgilisinin yüzündeki fondöten adamı ele veriyor 😂😂

Aldatan erkek illaki açık verir zaten onlar açık vermemeye çalışsa dahi bizim önsezilerimiz çok güçlü hemen radara yakalanıyorlar. Davranışları değişse ne değişmese ne hepsi kırmızı kartlık. Vurun tekmeyi gitsin bir dknızı dahi ziyan etmeye değmez..

Hiç yapmadığı şeyleri kafasına saksı düşmüş gibi bir anda durduk yere yapmaya başladıysa sıkıntı var.

Değişmez. Degistim diyorsa pusuya yatmistir. Kapi disari etmek gerek

Bence ikiside oluyor canım.. hem yüzsüz hem de hareketleri değişebilio. Aldatılan bi kadın olarak söylüyorum bunu.. çok karaktersiz erkekler o kadar güzel yalan sölüolar ki sasıyorsun..

Andrew g. Marshall'in sana bir daha nasıl güvenebilirim diye bir kitabi var. Şuphelenme sürecinden baslayarak toparlanma sürecini özellikle aldatilanin gözunden anlatiyor. Tavsiye ederim.

Yakin zamanda cok sevdigim bir arkadasimin aldatildigini ogrendik. 1000 tane erkekle dolu odada hangisi esini aldatir deseler kimse o cocugu gostermezdi. ( cocuk da üniden arkadasimiz) kendi halinde kariyerli ailesine duskun bi adam gibiydim. Ki kiz arkadasim da cok guzel, kariyerli anlayisli da bir kadin. 2 yasinda ogullari var. Evlerini degistirme planlari ikinci cocuk vs planlari yapıyorlardı hatta. Üniversiteden hoslanmadigimiz bir kiz bi adamla fotografini paylasiyor. Adamin arkasi dönük. Arkadasim bana atti forografi. Aglayarak beni aradi bu kocamin siluetine benziyor dedi. Pesine dustu. Gercekten de kocasi cikti. Hatta o kadar les şeyler cıkti ki. Adam ucana kacana yurumus. Iliski yasamis. Evli ciftlerle iliski bile yasamis. Fake hesabinda karisini baska biri sanarak konusuyor. Saniyede cevap veriyor. Real hayatta karisina cok yogunum deyip 1 saat sonra cevap falan veriyordu. O yuzden her zaman kolay anlasildigini dusunmuyorum malesef

Back
X