aldatan kocaya şans verilmelimi?

ebidikgubidik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
34
21
kızlar hiç aklıma gelmezdi bunun başıma geleceği i
on senelik bir ilişki ve dört aylık evlilik...
şüpheneliyodum çok sosyal sitelerde çok aldatılmışım meğer birbirlerine açık fotoğraflar göndermişler kamera karşısında sevişmişler resmen hemde kaç kişiyle. kısacası kızlar ben bunu öğrendim ve evi terkettim kocam o sırada iş için şehir dışındaydı ailesine olan biteni anlatım eşyalarımı alıp terkettim.
hemen o gece geldi istanbula işi bırakıp annemlerin kapısında sabaha kadar beklemiş o yağmurda kardeşimi görünce sabah camda konuşmak için çağırmış dört saate yakın konuşmuşlar erkeklerin nefsi gibi ıvır zıvır anlatmış kardeşim çok katıydı önce ona karşı boşan gel diyordu bana ama onun o halini görünce bir şans ver dedi köpekler gibi pişmandı ağladı günlerce yalvardı annemler acıdı ona bir şans ver kızım dediler hatasını anlamış seni çok seviyor kendine birşey yapar daha çok üzülürsün dediler o haline bemde üzüldüm pişmanlığına inandım ve döndüm ama iyimi yaptım bilemiyorum bana hastalık oldu diyor oyle konuşmalara bağımlı oldum sanki diyor doktora gidelim tedavi olim diyor...
siz olsanız ne yapardınız kızlar yardıma ihtiyacım var bana akıl verinn ;(

şüpheneliyodum çok sosyal sitelerde çok aldatılmışım meğer birbirlerine açık fotoğraflar göndermişler kamera karşısında sevişmişler resmen hemde kaç kişiyle. kısacası kızlar ben bunu öğrendim ve evi terkettim kocam o sırada iş için şehir dışındaydı ailesine olan biteni anlatım eşyalarımı alıp terkettim.
hemen o gece geldi istanbula işi bırakıp annemlerin kapısında sabaha kadar beklemiş o yağmurda kardeşimi görünce sabah camda konuşmak için çağırmış dört saate yakın konuşmuşlar erkeklerin nefsi gibi ıvır zıvır anlatmış kardeşim çok katıydı önce ona karşı boşan gel diyordu bana ama onun o halini görünce bir şans ver dedi köpekler gibi pişmandı ağladı günlerce yalvardı annemler acıdı ona bir şans ver kızım dediler hatasını anlamış seni çok seviyor kendine birşey yapar daha çok üzülürsün dediler o haline bemde üzüldüm pişmanlığına inandım ve döndüm ama iyimi yaptım bilemiyorum bana hastalık oldu diyor oyle konuşmalara bağımlı oldum sanki diyor doktora gidelim tedavi olim diyor...

Affedip affetmemek sizin bileceginiz bir şey..

Ama erkek nefsi diye bir savunma olamaz. Yani "bu nefis bende boyle ve seni hep aldatacagim ne yapayım" a döner bu is boyle bir şey olmaz..

ki 4 aylik evlilikte ne zoru varmis daha taze evlilik.... Bence eşinin sorunları var bagimlilik vs...

Ne yapacagnzi en iyi siz bilirsiniz..

öncelik Allah yardımcın olsun canım, nasıl yakaladın bukadar detayına kadar?
Nekadar ailenin yanında kaldın? Tamamemn sensizliği iliklerine kadar hissettirebildin mi.
Erkekler zayıflar nefisleri konusunda görüşmelerini reele taşımışlar mı buda çok önemli.

Ablacım Allah aşkına saçmalamayın ya 4 ay da adam sizi aldatmış 4 ay sonra yine aldatır. Sakın inanmayın palavra hepsi ya . 10 yıldır çıktığınız adamı tanıyamadınız mı ? arkası kesilmez bunun yaptıkça yapar siz affedikçe zaten affediliyorum der bu defa 1 gün beklemez 2 gün bekler siz yine affedersiniz? Aynı şeyi siz ona yapsaydınız siz onu bu şekilde aldatsaydınız
1. onun ailesi sizinkiler kadar anlayışlı olur muydu ? Boşa oğlum bu namussuz kadını diye başlardı adamın annesi
2.Size önce güzel bir dayak atardı , elaleme rezil ederdi öyle boşanırdı .
3.aynı hataya 1 kere düşerseniz bu tecrübedir 2. defa düşerseniz bu aptallık olur

sakın ha sakıın . Dünyaya bir daha gelmicez çekmeyin şu pisliğin kahrını evde mis gibi karısı dururken internette olduğu belirsiz kadınlarla ahlaksız şeyler yapan adama yarın birgün evlat mı vereceksiniz ? O adamla her uyuduğunuzda o gördüklerniz aklınıza gelmeyecek mi?

Büyük konuşmamak lazım başına gelmeden kestiremiyor insan. Banada sorsan affetmem derim Allah tercih yapmak zorunda bırakmasın. Eğer sindirip birdaha lafını açmayacaksanız affedin ama sürekli bunu tartışma konusu haline getirecekseniz (genelde olan budur) affetmeyin. Daha çok yıpranırsınız.

he yani siz evliyken de mi yapmis? Ben sandim ki, iliskiniz devam ederken yapmis..
bilmiyorum, boyle aliskanliklar genelde duzelmez. fantazi sapkinligi vardir belki, hic iliskilerinizde oyle birseyden suphelendiniz mi?

Affedip affetmemek sizin bileceginiz bir şey..

Ama erkek nefsi diye bir savunma olamaz. Yani "bu nefis bende boyle ve seni hep aldatacagim ne yapayım" a döner bu is boyle bir şey olmaz..

ki 4 aylik evlilikte ne zoru varmis daha taze evlilik.... Bence eşinin sorunları var bagimlilik vs...

Ne yapacagnzi en iyi siz bilirsiniz..

tabiki olamaz buna bende karşıyım bu sadece bahanesi onun bunun farkındayım ama cevrem şans konusunda çok ısrarcı oldular bizimde başımıza geldi gibisine nasihatlar...
pişmanlığına inanmasam zaten dönmek gibi bir niyetim yoktu ama bir yanım rahat değil ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan

siz o şansı vermişsiniz bize neyini sordunuz ki?
ona şans vermek kendinizi hiçe saymak diye düşünüyorum..

he yani siz evliyken de mi yapmis? Ben sandim ki, iliskiniz devam ederken yapmis..
bilmiyorum, boyle aliskanliklar genelde duzelmez. fantazi sapkinligi vardir belki, hic iliskilerinizde oyle birseyden suphelendiniz mi?
hayır hiçbir zaman şüphelenmedim sapkınlık konusunda.
bizim çok iyi giden bir ilişkimiz vardı
öğrendiğimden beri şoktayım

Madem dondun. Evet dr surecine destek ol. Dr konusunda taviz verme. Sart kos. Basi seylerde net ol. Ama mutlaka dr.a gitmesini sagla

tabiki olamaz buna bende karşıyım bu sadece bahanesi onun bunun farkındayım ama cevrem şans konusunda çok ısrarcı oldular bizimde başımıza geldi gibisine nasihatlar...
pişmanlığına inanmasam zaten dönmek gibi bir niyetim yoktu ama bir yanım rahat değil ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan

Onların da başına geldiyse size ne ki?
Yani bir de 10 sene +4ay dır berabersiniz hangi ara bu işlere başlamış?
Madem şans verdiniz tedavisine destek olun, tedavi nefsini köreltebiliyorsa ne ala.
Bundan sonra şüphelerinize daha fazla kulak verin.

İkinci yakalayışınız olursa bakalım çevreniz ne diyecek, bizim de ikinci defa başımıza geldi o zaman da sabrettik mi?

Doktora gitmeyi kabullenmisken bir de bunu deneyin...

İçiniz hicbir zaman rahat olmayacak çok zor affetmek hep "acaba"larla yaşamak.. Ama eve dönmüş bir sans zaten vermissinz hic olmazsa doktor vs ile hakkini versin..

X