Aldatanlar mutlu sevenler Üzgün bana ağır bu hayat

evlendikten sonra başkası ile birlikte olsaydı daha can yakıcı bi durum olurdu sizin için hele bir de çocuk eklenseydi..
şimdilik mutlu mesutlar ama yıllar neyi getirir hiç belli olmaz, inanın şer gibi görünen olaylar biraz zaman sonra hayır olduğunu gösteriyo,ben yaşadım mesela birkaç olayda bunu sizin yaşadığınız olay da böyle bence. Allah içinize huzur versin iç huzur çok önemli ben hep bunun için dua ederim

Bende buna yoruyor um aslında yoksa o dönem çok daha kötü şeyler yapabilir dim.sagolasin

Kendi dünyana dön artık bi ben ne yapıyorum de bi düşün. O adam gelse hata etmişm tekrar başlayalm dese kabul edecek kapasite var sende. Herkes hayatını yaşıyor. Sende kendi hayatını yaşa. Böyle şeyler düşnmek yerine kime şans vereyim die düşün nasıl kendimi dha geliştirebilrm die düşün. Sana o adamın haberini veren insanlarada tepkini göster BANANE de ve bi gülücük at :KK37:

Pişmanlık evet bunu da yaptı tekrar dedi ben ona aşkımdan olsemde senle biaraya gelmem dedim. Benim onunla bi hayalm yok.kirginligim hayallerim e belkide eskisi kadar saf temiz sebepsiz kuramiyo rum sorun bu kişi değil evet birileri mutluluk haberlerini verince ben niye mutsuz m o mutlu gibi saçma sapan bi kıyaslama ya giriyorum.asil sorun bende onun mutsuzlukguna tanık olacaktım o da benim mutluluguma tanık olacaktı güya ilahi adaletin bu şekilde tecelli edeceğine inandım böyle bir hırs la yaşamış olmam.ama dediğin gibi artık sadece kendi mutluluğu m önemli

Ah dertli kuzucuklar..
Zaten duygusal bi dönemdeyim, , konuyu okuyunca daha tuhaf oldum..

Konu sahibi arkadaşım yazından naiflik, içtenlik akıyor..Allah en kısa zmanda acılarını dindirsin.Dışarıya gülen yüzün içten de gülsün.Seni hak eden adam gibi adamı bul inşaallah..Yeniden sev ve eskiyi hatırladığında ne kızgınlık ne üzüntü hisset.Mutlu ol mutlu et...

MissCherryBlossom@ , dertligelin@ , beni ayrıca duygulandırdınız, Allah bundan sonraki hayatınızda düzgün insanlarla karşılaştırsın sizi..Birgün hakkettiğiniz hayatı yaşayacaksınız buna inanın,umudunuzu kaybetmeyin..

Amin canım inşallah teşekkürler iyi dileklerin için

Benzer bir hikaye de benden. 12 yillik evlilik ve 7 yasinda idi oglum... aldatildim. Hic anlamamistim. Bir gun mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Uzun bir bekleyisten sonra davalar, aci gercekler... sevgilisiyle durusmaya bile geldi. Simdi onlar cok mutlular. Tatile bile gittiler bu yaz. Surekli beraberler. Zaten ayni is yerindeler... 2 yilim acilarla gecti. Ben de senin gibiydim. Yuva yikanin yuvasi olmaz dediler ama gayet de mutlular. Henuz bosanma tam bitmedigi icin evlenmediler. Muhtemelen evlenirler.
Ben de oglumu alip unutmak icin ailemden ayri bir sehire yerlestim. Her seye en bastan basladim. Yeni ortam, yeni insanlar, yeni is.... Bir sene oldu bu sehire geleli. Iki yil surdu kendine gelmem. Huzurluyum. Artik ne halleri varsa gorsunler diyorum. Biliyorum ki ben onlarin ayrilmalarini beklerken onlarin mutluluk haberini aldikca daha kotu olacagim. Biraktim artik. Iki yilimi bos yere gecirdim. Artik kuslarin sesini duyabiliyorum. Hayat diyorum benim icin de varmis artik. Sever miyim yeniden bilmem ama kalbim varsa, kimbilir, severim de belki diyorum. Toplum tarafindan kabul gormeyen bir seydi guya onlarin yaptigi. Kabul gormez dislanmislik hissederler diyordum. Oyle de bir yasiyorlar ki... Artik umurumda degil. Onlar o sekilde yasamak istiyorlarsa kendi bilecekleri is.

Herkesin hayat sinavi farkli biliyorum. Buna ragmen ben de senin gibi onlarin mutsuzluk haberini alacagimi benim de mutlu olacagimi bekliyordum. Burda benim hikayeme benzeyen insanlarin hikayelerini okuyordum o yuzden. Sanki onlar dese ki cok mutluyum bana edenler ettiklerini cekiyorlar simdi, ben de bizim de oyle olacak diye umitlenecektim. Oysa herkesin hayat sinavi ayni degil ki. Ama yurek anlamiyor iste. Merak etme bu duyguyu herkes yasiyor. Bu gayet normal. Onemli olan yasamdan kopmamak. Tum kalbimle mutluluklar dilerim sana.

Ben de aşağı yukarı aynıyım. Gelinlikçiye almaktan vazgeçtim dedim, hatun halime acıyıp kaporamı geri verdi.

Canım kardeşim bence sen başkasından hoşlanıcam diye kendine inat et ben öyle yaptım. Kendi kendime başkasını sevip mutlu olmaya karar verdim. Sen de öyle yap bence. Sevemem deme karşıma tatlı biri çıktı ben hoşlandım mesela. Ben başka birinden hoşlanmayı başardım çünkü dünyadaki sevebileceğim tek herif o değil ya milyarlarca insan var. Eminim senin de seveceğin 2. bir kişi vardır.
Cherry senin hikayeni bilmiyordum. Cok uzuldum. Tum kalbimle cok mutlu olmani dilerim.

Benzer bir hikaye de benden. 12 yillik evlilik ve 7 yasinda idi oglum... aldatildim. Hic anlamamistim. Bir gun mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Uzun bir bekleyisten sonra davalar, aci gercekler... sevgilisiyle durusmaya bile geldi. Simdi onlar cok mutlular. Tatile bile gittiler bu yaz. Surekli beraberler. Zaten ayni is yerindeler... 2 yilim acilarla gecti. Ben de senin gibiydim. Yuva yikanin yuvasi olmaz dediler ama gayet de mutlular. Henuz bosanma tam bitmedigi icin evlenmediler. Muhtemelen evlenirler.
Ben de oglumu alip unutmak icin ailemden ayri bir sehire yerlestim. Her seye en bastan basladim. Yeni ortam, yeni insanlar, yeni is.... Bir sene oldu bu sehire geleli. Iki yil surdu kendine gelmem. Huzurluyum. Artik ne halleri varsa gorsunler diyorum. Biliyorum ki ben onlarin ayrilmalarini beklerken onlarin mutluluk haberini aldikca daha kotu olacagim. Biraktim artik. Iki yilimi bos yere gecirdim. Artik kuslarin sesini duyabiliyorum. Hayat diyorum benim icin de varmis artik. Sever miyim yeniden bilmem ama kalbim varsa, kimbilir, severim de belki diyorum. Toplum tarafindan kabul gormeyen bir seydi guya onlarin yaptigi. Kabul gormez dislanmislik hissederler diyordum. Oyle de bir yasiyorlar ki... Artik umurumda degil. Onlar o sekilde yasamak istiyorlarsa kendi bilecekleri is.

Allah yardimcin olsun inşallah Allah gönlünüzce bir hayat yaşatır bundan sonra...ben çevremde edenlerin bulduğunu gördüm belki ondan hirsla bekledim. Mesela bi akrabamiz bi kızla nisanlandi sonra nikah Kıyıldı tayinleri aynı yere olsun diye.dugune çok az zaman kala adam kızı istemedi beğenmemiş kisaymis felan filan nişanı attı bundan sebep. Köyde yaşıyordu kızın ailesi köyden tasindilar başka bir yere ki sürekli laf söz adamlar kendi köylerine gelemediler uzun bi süre. Sonra adam aynı köyden gerçekten çok güzel bi ev kızıyla nişanlandı.nişan yapıldı 30binlik altın takılmış erkek tarafından. Sonra meğer kızın sevdiği varmış Köyle merkez arasında otobüste çalışan hostesle altinlarla kaçtı kiz.denilen tek bişey vardı aldığı ah hemen çıktı.

burada konu sahibinin de misscherry in de senin de yaşadıkları çok ağır
12 yıllık evlilikten sonra daha da yıkıcı olmuştur
Allah yardımcınız olsun ben de bunu görüyorum bizim bir tanıdığın başına gelenler daha kötüydü diğer kadın adamla kadın ayrılsın diye yapmadığını bırakmadı hatta onun yüzünden adam karısına dayak attı kadın bebeğini düşürdü şikayetler boşanma vs. derken kadına hiç bir şey olmadı bayağı bir mutlu mesut el ele kol kola dolaştılar bunlar evlendiler
taki bir on sene sonra belden aşağısı tutmayan bir bebekleri olana kadar
yani Allah veriyor da ne zaman verir bilinmez
ya da hesabınızın öbür dünyaya kalır sonuçta onlar ne durumda olursa olsun kendi hayatına bakmak ve ilişkilere kendini kapatmamak önemli sanırım

Evettt bu postu da okudum. Ne kadar benzeriz ve ne kadar ayrı. Benim hikayede 12 yıllık beraberlik bunun 6 yılı evlilik ve 5 yaşında bir evlat.iyi kiii evlenmeden bitmiş .yeni aşklar seni bekler. Ben dava açtım ama eşim gelmedi.bosanmak istemiyor. Aslında çok hareketli bir yıldı.
Eğer isterseniz bir ara anlatirim.o kadının evini basisimi Karakolluk oluşumu

Nursegul bir de soyle dusun. Belki de o gittigin yeni yerde birine asik olacaksin. Her seye en bastan baslayip yeniden seveceksin kimbilir. Bir de boyle dusunmek lazim galiba. Ben bazen diyorum ki neden burasi? Burda mi acaba kalbim yeniden atacak? Onun icin mi buraya geldim? Kimbilir... Aslinda cok guzel bir yerde yasiyorum. Deniz, orman, manzara.. cok guzel. Isim de cok iyi. Bazen diyorum ki bunlari yasamasaydim bu kadar ozgur de olamayacaktim, burda da olmayacaktim. Hala o ise gidiyorum diye sevgilisiyle fingirderken ben adamin camasirlarini yikayip utusunu yapiyor olacaktim. Bardagin bu tarafindan bakmak lazim bazen... Sen de oyle dusun. En azindan kafan rahat. Surekli aldatiliyor muyum diye endiselerle yasamayacaksin. Sukur ki sen erken farketmissin.

Evettt bu postu da okudum. Ne kadar benzeriz ve ne kadar ayrı. Benim hikayede 12 yıllık beraberlik bunun 6 yılı evlilik ve 5 yaşında bir evlat.iyi kiii evlenmeden bitmiş .yeni aşklar seni bekler. Ben dava açtım ama eşim gelmedi.bosanmak istemiyor. Aslında çok hareketli bir yıldı.

Eğer isterseniz bir ara anlatirim.o kadının evini basisimi Karakolluk oluşumu

Anlatmak istersen dinlerim tabi ki

Nursegul bir de soyle dusun. Belki de o gittigin yeni yerde birine asik olacaksin. Her seye en bastan baslayip yeniden seveceksin kimbilir. Bir de boyle dusunmek lazim galiba. Ben bazen diyorum ki neden burasi? Burda mi acaba kalbim yeniden atacak? Onun icin mi buraya geldim? Kimbilir... Aslinda cok guzel bir yerde yasiyorum. Deniz, orman, manzara.. cok guzel. Isim de cok iyi. Bazen diyorum ki bunlari yasamasaydim bu kadar ozgur de olamayacaktim, burda da olmayacaktim. Hala o ise gidiyorum diye sevgilisiyle fingirderken ben adamin camasirlarini yikayip utusunu yapiyor olacaktim. Bardagin bu tarafindan bakmak lazim bazen... Sen de oyle dusun. En azindan kafan rahat. Surekli aldatiliyor muyum diye endiselerle yasamayacaksin. Sukur ki sen erken farketmissin.

Haklısın bardağın dolusuna bakmak gerek esasında eden bi şekilde buluyor biz edenin bulduğunu görme çabasında n hayatımıza bakamadım yani kendi adıma ben öyle. Artık kendi hayatımı kurcam şimdi küçük yeşili bol bi yerde devlet hastanesinde hemşire olarak başladım. Insanlar samimi içten benimle ilgileniyorlar. Isim çok rahat burda Ales çalışmaya başladım derdim mesleğimi en güzel şekilde anlatmak seviyorum hemsireligi insanları o yüzden akademisyen olmak istiyorum. Belkide bu süreç aşkı da beraberinde getirir. ALLAH hepiniz den razi olsun kendime geldim

Evettt Yavrusu uyuyorken yazayım şimdi benim eşimle ilgili hiç bir sorunum olmadı ne onunla ne ailesiyle adam iyi hakikaten bunun işyerinde evli bir iş arkadaşı ki ben de tanıyorum bunlar aylardır mesaj falan sonra benim eşim ona yolladığı videoyu bir şekilde benim tel Yedeklemis ve bana da aşk dolu video geldi tabii sonunda başka kadının adı ile ben kadın evli sanıyordum meğer iki ay önce bosanmis.tabii önce eşime etmediğim laf kalmadı sonra kadının evini bastım ailesine komşulara rezil ettim karakol dava falan.bir yıl oldu eşimi evden attım davayı açtım davaya gelmedi falan hala af dileme süreci.tabii unutulmuyor o günden beri haberi yok telefonuna casus program yükledim .izliyorum.simdilik iyi gidiyor.belki bir şans verebilirim .ama aşk olmadan mantık evliliği kıvamında .cocugum ufak ben de eşimi çok severdim.simdi okuyunca boş ver bitir gitsin diyebilirsiniz ama inanın boşanmak zor bir karar.kimseye vermesin Allah im.ve size tavsiye böyle bir durumda ilk sinirle hemen esinize söylemeyin en yakın arkadasinizi arayın rahatlayin.akil danışın .sevgiler

Benimde eski eşim hayatımı zehretti ama evlendi ve çok mutlu.olsun zaten bi sıkıntım yok da ben niye olamıyorum bilmiyorum.aldatan o kötü davranan o hakkımı çalan o e mutlu yine o:oops:bi yerde sıkıntı var çözemedim

İnsanın biraz da kendi istemesi lazım unutmayı. Çok çok benzeri başıma geldi, o kadar çok ağladım ki.. Sonra bir gün ben napıyorum dedim? Ayağa kalktım; arkadaş yaptım, dışarı çıktım, ve benle tanışmak isteyenlere şans verdim. Yakında nişanlanacağım, eski kırgınlarım evet var çünkü büyük bir kazık yedim bende ama hayat devam ediyor, hemde eskisinden daha tatlı bir adamla...

kokoscum .!.:
Evettt Yavrusu uyuyorken yazayım şimdi benim eşimle ilgili hiç bir sorunum olmadı ne onunla ne ailesiyle adam iyi hakikaten bunun işyerinde evli bir iş arkadaşı ki ben de tanıyorum bunlar aylardır mesaj falan sonra benim eşim ona yolladığı videoyu bir şekilde benim tel Yedeklemis ve bana da aşk dolu video geldi tabii sonunda başka kadının adı ile ben kadın evli sanıyordum meğer iki ay önce bosanmis.tabii önce eşime etmediğim laf kalmadı sonra kadının evini bastım ailesine komşulara rezil ettim karakol dava falan.bir yıl oldu eşimi evden attım davayı açtım davaya gelmedi falan hala af dileme süreci.tabii unutulmuyor o günden beri haberi yok telefonuna casus program yükledim .izliyorum.simdilik iyi gidiyor.belki bir şans verebilirim .ama aşk olmadan mantık evliliği kıvamında .cocugum ufak ben de eşimi çok severdim.simdi okuyunca boş ver bitir gitsin diyebilirsiniz ama inanın boşanmak zor bir karar.kimseye vermesin Allah im.ve size tavsiye böyle bir durumda ilk sinirle hemen esinize söylemeyin en yakın arkadasinizi arayın rahatlayin.akil danışın .sevgiler
ALLAH yardimci n olsun sancılı süreç zor tabi. Inşallah en yakın zamanda feraha ulaşırsın

Benimde eski eşim hayatımı zehretti ama evlendi ve çok mutlu.olsun zaten bi sıkıntım yok da ben niye olamıyorum bilmiyorum.aldatan o kötü davranan o hakkımı çalan o e mutlu yine o:oops:bi yerde sıkıntı var çözemedim

Anacigimin güzel bi deyimi var Allah azdirir azdirir günahlarinin vebali için süre verir ama en tepede indiriverir diye. . Yani demem o ki hakliysaniz Allah a sığınin o vaktini de ne yapacağını da çok iyi bilir. Bize ah etmek değil mutlulugumuz için dua etmek yaraşır

İnsanın biraz da kendi istemesi lazım unutmayı. Çok çok benzeri başıma geldi, o kadar çok ağladım ki.. Sonra bir gün ben napıyorum dedim? Ayağa kalktım; arkadaş yaptım, dışarı çıktım, ve benle tanışmak isteyenlere şans verdim. Yakında nişanlanacağım, eski kırgınlarım evet var çünkü büyük bir kazık yedim bende ama hayat devam ediyor, hemde eskisinden daha tatlı bir adamla...

Tebrik ederim mutluluğun da sevgin de daimi olsun. ..ne güzel kırık kalbin sevgiyle çarpması

canım inan çok üzüldüm. ama toparlanman lazım sende mutlu olmayı hakediyorsun değil mi.?

Konu sahibinin N nursegull de senin de yadadiklarin cok uzucu gercekten. Allah sabirlar versin. Umarim bugunlerinizi unutturacak cok daha guzel gunleriniz olur bundan sonra.
Hayat ne kadar garip iste. 12 yillik evlilik ve bir cocuk. Hani burada konular aciliyor ya is yerindeki arkadasi ve esi hakkinda vs. Gercekten ne olursa olsun her zaman kadin ve erkeklerin iliskilerinde bir cizgi olmali diye dusunuyorum. Ates ve barut misali. O cizgi hep korunmali bana gore. Sadece is yeri degil tabi her yerde. Yoksa hic beklemedigin bir anda bir bakiyorsun hersey degisivermis. Ve en kotusu de o saatten sonra hicbir sey yapamamak. Senin konunun icerigi tam olarak ne bilmiyorum ama hikayeni okuyunca bu geldi aklima. Bir laf vardir cok begenirim. "Ask, evllilik namaz kilmak gibidir. Niyet etti mi etrafa bakilmaz."
Burada yazilanlari okudukca gercekten diyorum ki; INSAN, BEŞER ŞAŞAR. Allah sasirtmasin gercekten.
insallah ikinizin de bundan sonra daha guzel bir hayati olur.

Back
X