ALDATILACAĞIM VE SANIRIM BEN İLK AŞAMASINI YAKALADIM

Bazen herkes kötü niyetli olmayabilir önceki yorumlarda da dediğim gibi insan yanlışa düşebilir ama pişman olurve bu yanlışı devam ettirmezse neden evlilik sürdürülmesin? Benİm sırf programı indirdi diye adamı boşamam Bana saçma geliyor ever bir sey yapmak istemiş ama hesap acmadım birilerini eklemedim dedi inandım çünkü aksini hissetmedim eğer biriyle yazışmış olsaydımesaj yakalasaydım tartısmazdım bile yaptığı şey başlangıçtı ama belki de hatasını anladı devam ettirmeyecek? Bu ihtimali denedim ben sadece hee ilerde tekrar denemek isterse de kendi bilir asla arkama bakmayacağımı da biliyor simdi affettim diye birdaha affederim anlamına gelmiyor bu o da farkında diye düşünüyorum 🙂
Biriyle yazışırdı bir gün daha bakmasaydınız aslında... anlayamıyorm asla..

Bazen herkes kötü niyetli olmayabilir önceki yorumlarda da dediğim gibi insan yanlışa düşebilir ama pişman olurve bu yanlışı devam ettirmezse neden evlilik sürdürülmesin? Benİm sırf programı indirdi diye adamı boşamam Bana saçma geliyor ever bir sey yapmak istemiş ama hesap acmadım birilerini eklemedim dedi inandım çünkü aksini hissetmedim eğer biriyle yazışmış olsaydımesaj yakalasaydım tartısmazdım bile yaptığı şey başlangıçtı ama belki de hatasını anladı devam ettirmeyecek? Bu ihtimali denedim ben sadece hee ilerde tekrar denemek isterse de kendi bilir asla arkama bakmayacağımı da biliyor simdi affettim diye birdaha affederim anlamına gelmiyor bu o da farkında diye düşünüyorum 🙂
Üzgünüm ama siz indirseniz şu an herkese sizi ahlaksız olarak lanse edip boşardı. Gururuna yediremezdi.

Villa sahibi hee evli Olansın eşinle gelecektin değil mi demiş 😂😂😂 siz bunu gerçekten yuttunuz mu.. tüm yorumları herşeyi okudum. İnanamıyorum kadınlarımızın bu zayflıklarına.
Çünkü ülkede tek evli olup arayan konu sahibesinin eşi 😂 kalan herkes bekar bekar arıyor

Adam bir gün önceden programların silindiğini farketmiş ,eşinin sildiğini durumun farkında olduğunu biliyor. İki arkadaşına durumu anlatmış biri villa sahibi olmuş diğeri oyun halkında bilgi aldığı kişi, terbiyesiz sitelere kılıfı da indirdim ama üye olmadım. Bariz aldatma ya da teşebbüs var. Gönül tatbiki inanmaktan yana , çok zor bir durum. umarım birkaç yıl sonra beni aldattığını yakaladım, üstelik çocuğum var onca emeğim ne olacak diye başlık açmak zorunda kalmazsınız😐

Merhaba,
Eşinizin icloud şifresini biliyorsanız telefonuyla giriş yaptığı tüm hesapları ve şifreleri ele geçirebilirsiniz.
Ama eşiniz telefonunu karıştırmanıza bu kadar rahat sizinle paylaşıyorsa kötü düşünmemek gerekir.
Ortak hesap kısmına şaşkını, ikiniz ayrı bireylersiniz neden ortak hesap?

Bana dün akşam ekstra iyi davranıyordu ben soğuktum ama sonrasında sende bır haller var dedi yoooo bısey yok dedım

Sussam programı gördüğümü anladı ve korktu dünkü davranısları öyleydi

İşten eve geldim eşim iftar için yemek hazırlamıştı zaten hep yapar, zaten programı gördüğümü öğrendikten sonra da hareketleri hiç değişmedi normaldi her zaman olduğu gibi yani

Eşinizle konuşmamız öncesinde ve sonrasından bu gibi bazı çelişkileriniz var. Olayı kapatmak istemenize saygı duyuyorum ama dikkat edin de fark etmeden kendinizi kandırmaya başlamayın. Olayları sağlıklı düşünerek değerlendirin. Kabul ediyorsanız, öyle edin.

Bu arada eşinizin telefon konuşmaları maalesef bana da kurgu gibi geldi. Sizin programları sildiğinizi anladığı an olsaydı bu konuşmalar, şüpheler giderilmiş olurdu. Ancak kararınızı vermişsiniz, kafanızı karıştırmak da istemem.

Mutluluklar dilerim.

Eşinizle konuşmamız öncesinde ve sonrasından bu gibi bazı çelişkileriniz var. Olayı kapatmak istemenize saygı duyuyorum ama dikkat edin de fark etmeden kendinizi kandırmaya başlamayın. Olayları sağlıklı düşünerek değerlendirin. Kabul ediyorsanız, öyle edin.

Bu arada eşinizin telefon konuşmaları maalesef bana da kurgu gibi geldi. Sizin programları sildiğinizi anladığı an olsaydı bu konuşmalar, şüpheler giderilmiş olurdu. Ancak kararınızı vermişsiniz, kafanızı karıştırmak da istemem.

Mutluluklar dilerim.

Ben eve geldiğimdeki hareketleri için normaldi dedim aslında ama genel konusmusum o yüzden öyle anlasıldı kusura bakmayın :) bilmiyorum kurguymuş gibi hissetmedim kötü bir şey olsaydı hissederdim diye düsündüm sonucta sahibinden sitesinden kiraladığı bir villanın sahibibilmem kim yani onu nasıl ayarlayabilir neticede bilmiyorum inanın inanmak istemiş olmak değil aksini hissetmediğim icin devam ediyorum eğer bir gün altından baska bir sey cıkarsa zaten olacak olan belli o yüzden sorun yok umarım bu sekılde kapanır ve tekrarı olmaz.

Bu arada bence çok kibar düzgün bir kadınsınız.. çok sempati duydum ve her şey o kadar açık ki... İnanın çok üzüldüm ve kızdım kendinizi böylesine kandırma çabanıza... haketmiyor sizi...

Şöyle oldu aradı villa sahibini gecen gün görüşmüştük dedi hani kendini tanıtmadı direk adam söylesin istedi inanmam icin isim neydi dedi adam söyledi hangi tarihlerde rezervasyon vardı dedi esim söyledi adam da tamam tamam evli olandın değilmi eşinle gelecektin dedi adam bilmiyorum aksi bir sey hissetmedim ki o yüzden affettim 😔 hani dediniz ya 1 gün daha bakmasaydın mesajlaşacaktı diye ben o programı indirdikten 2 gün sonra gördüm programı eğer konusacak olsaydı yani dediği gibi indirip silmemis olsaydı 2 gün icinde indirince hemen mesajlasmıs olması gerekmiyor mu sonucta neden beklesin adam 2 gun ? 🥴 umarım doğrudur diyorum ve ona verdiğim ilk ve son şansı biliyor he yok ciddiye almadıysa da kendisi bilir ikincisi olursa zaten bakmam arkama bir daha 1 kere affettim haketmiyormus demekki derim ki 1 yıl daha cocuk yapmayacağım hatta belki 2 emin olana kadar yapmamaya karar verdigimide söyledim

Üzgünüm ama siz indirseniz şu an herkese sizi ahlaksız olarak lanse edip boşardı. Gururuna yediremezdi.

Ben yapsam ne yapardın dedim neden indirdin diye sorardım bn hayvan biri miyim sana bir kere bile haksız bağırmadım şimdiye dek yine aynısını yapar önce sorardım dedi 🥴 dediği gibi haklı da olsa asla ses yükseltmedi

Merhaba,
Eşinizin icloud şifresini biliyorsanız telefonuyla giriş yaptığı tüm hesapları ve şifreleri ele geçirebilirsiniz.
Ama eşiniz telefonunu karıştırmanıza bu kadar rahat sizinle paylaşıyorsa kötü düşünmemek gerekir.
Ortak hesap kısmına şaşkını, ikiniz ayrı bireylersiniz neden ortak hesap?

Icloud sifresini biliyorum ama dediğiniz gibi zaten telefonundaki herseye cok kolay ulasabiliyorum. Ortak hesap şöyle aslında; O kendi instagramını kapattı cok bakmıordu zaten benimkisi kaldı oda benimkisine giriyorhesap ismindeikimizin ismi yazıyor bu kadar bısyyani oyle vıcık vıcık bir hesap değil ☺️

Villa sahibin en evli olan son değil demesi bile olayin çok ciddi kurgulandigina delalet değil mi sence de :)

Şöyle oldu aradı villa sahibini gecen gün görüşmüştük dedi hani kendini tanıtmadı direk adam söylesin istedi inanmam icin isim neydi dedi adam söyledi hangi tarihlerde rezervasyon vardı dedi esim söyledi adam da tamam tamam evli olandın değilmi eşinle gelecektin dedi adam bilmiyorum aksi bir sey hissetmedim ki o yüzden affettim 😔

Back
X