- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
kızlar benim hiç sevmediğim bir kız vardı erkek arkadaşımın arkadaşıydı. o zmnlar face i vardı duvarına kalp yollamalar erkek arkadaşım yanımdayken benimle can ciğer ama yolda görse slm vermez ylışık hareketleri filan neyse rahatsız olduğumu belirttim görüşmüyorlar. şimdi erkek arkadaşımın ev arkadaşıyla birlikteler.
erkek arkadaşım bir süre önce ev arkadaşının sürekli eve başka başka kızlarla gelip gece kaldığından bahsetti gülerek ( niye gülerek anlattı hala anlam veremedim o ayrı) bende geçen hafta o kızla ev arkadaşının evleneceğini duydum. bir tarafım ne halt ederlerse etsinler diyo ama diğer tarafım o kıza da yazık olur mu diyo saçma sapan haldeyim napayım ben?
erkek arkadaşım bir süre önce ev arkadaşının sürekli eve başka başka kızlarla gelip gece kaldığından bahsetti gülerek ( niye gülerek anlattı hala anlam veremedim o ayrı) bende geçen hafta o kızla ev arkadaşının evleneceğini duydum. bir tarafım ne halt ederlerse etsinler diyo ama diğer tarafım o kıza da yazık olur mu diyo saçma sapan haldeyim napayım ben?