• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yersiz Bir Anlayışlı Olma Durumu

Çok haklısınız. Ben saçma bi şekilde duygusal düşünüyorum. Mesela başlar başlamaz biriyle kavga etti ve gelip onu evinden aldırırım onu dağa kaldırtırım filan gibi şeyler söyledi. Kendine gel böyle konuşamazsın kimseyle dedim. Ben burda ekmeğimin peşindeyim yoksa sıkıntı çıkarırdım diyor. Bu çıkarmamış haliymiş.

Kendi basiniza da bela almissiniz. Işten cikiş verildiginde peşinize takilmazsa şanslisiniz.
 
Bugün işini eksik yaptı tutanak yedi. Çok uğramadı ofise.
Valla çocuğu aldı bugün itibariyle ofise getirmiş. Başkana söylüyorum önümüz bayram, bi bayram geçsin bakalım diyor. Ben uyaralı böyle olmayacak diyeli günler oldu. Bana gelip çıkarcaz etcez böyle olmaz diyo kadına hiç bişey demiyo.

Sekreteriyle ilişki yaşayan çayını kendi alır diye bir laf duydunuz mu? Belki de o kadına başka başka şeyler söylüyor. İş çıkışı kimin kiminle ne yaptığını bilemezsiniz. Kadın deneme sürecinde bile patrona atar gider yapma cüreti bulmuş. Bu kadar yırtık cesur karakterde biri her yolu dener. Bana öyle geliyor ki kabak sizin başınıza patlayacak, sizi çıkaracaklar. Salı sallanır çarşambayı sel alır kıvamına gelmiş patronunuz.
 
Haklısınız, deneme süresinde henüz süresi dolmadı. Deneme süresi dolmadan işten çıkarma hakkımız var sözleşmesinde yazılı. Eşyam yok evim yok çocuğumu yanıma almam lazım çok muhtacım bu işi yapabilirim dedi. Yapacak gücü kuvvetide var kesinlikle ama yapmak işine gelmiyor. Eve yerleşti ve birden bire başka başka şeyler çıkarmaya başladı.

Yaptıklarını üstlerinize bildirin. Kararı onlar verecek. Ayda yılda bir hastalık olur bir şey olur çocuğa bir iki saat bakılır ama sabahtan öğlene kadar 2 çocukla nasıl çalışacaksınız. Çocuklar kavga edecek. Belli ki sakin bir çocuğunuz var, her çocuk aynı değil bunun önünü kesin. Bana güvenme ne çocuk konusunda ne de başka bir konudan diye uyarın. Sigara konusunda da uyarın. Böyle giderse sonucunda neler olacağını da söyleyin.
 
Back
X