aldatılan bi kıza durumu anlatmalı mı?

ben en iyisi ses etmiyim o zaman napıyım bilmiyrm ki bende acınacak duruma düşmüş müyümdür? düşmemişimdir heralde düşsem bi yerden duyardım. belki de duymazdım. açmaz olaydım konuyu :31:

Evet , sen hiç karışma . Zaten böyle işlerin kokusu eninde sonunda çıkıyor ortaya . Sen de şüpheye düşme hemen :) ama sevgilini takibe alabilirsin .

Son düzenleme:
kız dostun olsa uyar derdim ama bu durumda sana inanmaz ve kötü olan sen olursun. sevgiliinin kankası kızlarla takılıyorsa bu sevgilini bağlamaz ki aynı evde yaşadığı insanların hayatına müdahale edemez sonuçta. Öyle bir şeye niyeti olsa gelip bunu söylemezdi bence

kız dostun olsa uyar derdim ama bu durumda sana inanmaz ve kötü olan sen olursun. sevgiliinin kankası kızlarla takılıyorsa bu sevgilini bağlamaz ki aynı evde yaşadığı insanların hayatına müdahale edemez sonuçta. Öyle bir şeye niyeti olsa gelip bunu söylemezdi bence

bende bundan bahsediyorum arkadaşlar sevgilin o sırada ne yapıyormuş diyorlar yani ne yapılabilir ki kaç yaşında insanlar.

Valla ben böyle bir durumda kaldım kuzenim nişanlıydı ve yemediği halt yoktu söylesem kıza aileler çok kötü bakacaktı,sustum,hem kızda çok aşıktı.....2 yıl sonra 1 yaşında oğulları varken boşandılar...

Valla ben böyle bir durumda kaldım kuzenim nişanlıydı ve yemediği halt yoktu söylesem kıza aileler çok kötü bakacaktı,sustum,hem kızda çok aşıktı.....2 yıl sonra 1 yaşında oğulları varken boşandılar...

bu her şeyi açıklıyor işte.. söyleyip söylememek konu sahibine kalmış:15:

Kımseye acıma acınacak hale dusersın demısler , sen kızı bosver kendı sevgılını bı sorgula ...

Back
X