- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
Sevısırken akilli olup korunsaydın sordugun sorudan cehalet akıyor.Haklisin ozmn 6 aylik bebegi dusurmek icin bi akil ver mesela ilac icmek cunku almiyolar canli oldugu icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevısırken akilli olup korunsaydın sordugun sorudan cehalet akıyor.Haklisin ozmn 6 aylik bebegi dusurmek icin bi akil ver mesela ilac icmek cunku almiyolar canli oldugu icin
Zaten cekismeli dava acildi arti sikayet davasiKonunun baslıgı ile konu icerigi arasında bir bağ kuramadım. Aldatmaktan daha büyük seyler yapmıs size. Şiddet uygulamış. Yapacagınız tek şey dik durmak ve boşanmak.
Lütfen bebeğinizi büyütürken bu korkunç düşünce yapınızı ona aşılamadan büyütün. Doğum yapana kadarki süreci kişisel gelişim kitapları ile geçirin. Hem kendinize hem bebeğinize faydası olacak. Bir erkeğin psikopatlığını farkedemeyip hatayı kendinde aramak...Cok guzel olsam aldatılmam yüzüm bbk gibi olsa purussuz olsaydi hicbiri basima gelmesi![]()
Saçmalıyorsunuz psikolojik destek alın.Cok guzel olsam aldatılmam yüzüm bbk gibi olsa purussuz olsaydi hicbiri basima gelmesi![]()
Ama simdi cok guzel kadinlar var degisik sitelerde guzel heryonden insan onlari aklina getirip gordukce kendini eksik kusurluhissediyo biton esvort var bi ton kapalı kiz sayfası var insan yediremiyo ve suan hmileyim duygum 2 katiKonunun baslıgı ile konu icerigi arasında bir bağ kuramadım. Aldatmaktan daha büyük seyler yapmıs size. Şiddet uygulamış. Yapacagınız tek şey dik durmak ve boşanmak.
Cok zor gunler yasadim yasiyorim da nolur k bkmayin agresif oluyorum bazen akil almak icin yazdim yediremiyorum bnm yuzum lekeli kotu guzel olsam belki boylr olmayacakti bni hep ezdi vurdu kucumsedi yerde surukledi basimi soguk suya tuttu atletle dışarı atti para icin hastaneye goturmedi aldigi botla kafama vurdu silah dayadi ambulansla hastaneye kaldirildim
Canım bunları yaptıktan sonra aldatsa ne olur olmasa ne olur darp raporun var mı kurtul şu pislikten.6aylik hanileyim 7 aylok evliyim suan bbmlardayim 25 gundur davam acildi sikayet bosanma dovdu yerde surukledi kafams vurdu bogazimi sıktı kapiya koydu başımı soguk suyun altina tuttu en son 1ayda telinde sifre yapmacik tavır karikoca iliskimiz baştan beri yoktu zaten aldatmsda var gözümle gormedim eminim buda var afedersiniz iliskide hemen yorulup hergun olmaz diyodu bu nedemek
Ama simdi cok guzel kadinlar var degisik sitelerde guzel heryonden insan onlari aklina getirip gordukce kendini eksik kusurluhissediyo biton esvort var bi ton kapalı kiz sayfası var insan yediremiyo ve suan hmileyim duygum 2 kati![]()
Var aldim raprlrm hazir savciliktaCanım bunları yaptıktan sonra aldatsa ne olur olmasa ne olur darp raporun var mı kurtul şu pislikten.
Tamam nafaka ı tazmınatı al bir an once bosan sen cırkın degılsın. Aldatan adam herturlu aldatır ki burda ki sorun aldatmadan ince şiddet hadı gecmıs olsun.Var aldim raprlrm hazir savcilikta
Ama simdi cok guzel kadinlar var degisik sitelerde guzel heryonden insan onlari aklina getirip gordukce kendini eksik kusurluhissediyo biton esvort var bi ton kapalı kiz sayfası var insan yediremiyo ve suan hmileyim duygum 2 kati![]()
Siz kusurlu degilsiniz sadece yanlıs insanla evlenip cok erken bir cocuk kararı vermissiniz.Ama simdi cok guzel kadinlar var degisik sitelerde guzel heryonden insan onlari aklina getirip gordukce kendini eksik kusurluhissediyo biton esvort var bi ton kapalı kiz sayfası var insan yediremiyo ve suan hmileyim duygum 2 kati![]()
Yüzü bebek gibi olup aldatılan çok kadın var..Cok guzel olsam aldatılmam yüzüm bbk gibi olsa purussuz olsaydi hicbiri basima gelmesi![]()
Çirkin olan biri varsa oda insanlıktan nasibini alamamış olan eşiniz.Aklima geliy o cirkinim yada kendime bakmadim yuzum lekeli kotu diye kendimi suclayip duruyorum![]()
Evet iste yuzun lekeli olmasa bunlarin hicbirini yapmiycakti, kuzu gibi basini dizine dayayip aşk dilenicekti senden, allah askina yazdigini dön kendin oku, bu adamdan koca da olmaz baba da olmaz, sen dunya guzeli de olsan öküz gene möler, öküz çünküCok zor gunler yasadim yasiyorim da nolur k bkmayin agresif oluyorum bazen akil almak icin yazdim yediremiyorum bnm yuzum lekeli kotu guzel olsam belki boylr olmayacakti bni hep ezdi vurdu kucumsedi yerde surukledi basimi soguk suya tuttu atletle dışarı atti para icin hastaneye goturmedi aldigi botla kafama vurdu silah dayadi ambulansla hastaneye kaldirildim
Savcilikta sikayet dilekcem bosamma davszm acildi suan babamlardayim 20 gundur polisede gittimki olay savciliga intikal etti ayrica 2 ay silahina el konulduYok ya gerçek değil bu.
"Aldığı botla kafama vurdu, başımı soğuk suya soktu, alnıma silah doğrulttu" bu ne ya .. Testere filminden kareler gibi gülesim geldi valla, yok yok gerçek değil. Bunları yaşayan bir kadın soluğu hastanede alır, poliste alır, mahkemede alır, ailesinde alır ama burada almaz, ben inanmadım.