kafamı kurcalayan bu olayı bir tek ben mi fark ettim yoksa başkaları da farkında mı bilmiyorum. sadece kk'da değil, ülkemizde ünlüler ve üst sınıf zenginler hariç her alanda ve her bölgede, aldatılan ya da başka bir kadın uğruna terkedilen kadın yıllarca tansiyondan şekere, sinir krizinden depresyona kadar ihanete uğramışken yaşadığı her günü iki gözü iki çeşme geçirse bile, adamın en ufak bir geri dönüş sinyalinde hemen "ona bu şansı ver inanıyorum çoook mutlu olacaksın" telkinleri verilmeye başlanıyor. bastırılan öfke ve kırık kalple tıngır mıngır olumlu düşünülmeye çalışıyor vs..
oysa kadın böyle bir nefs hatası yapsa da geri dönmeye kalksa, önce kocasından destansı büyük bir dayak yer, ardından diğer kadınların lincine ve kınamasına maruz kalır, sonra biraz daha dayak yer.
bu haksızlığı siz de farkettiniz mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda? sizce bu doğru mu? doğruysa neden? fikirlenizi çok merak ediyorum.
Affetmek zorunda olanlar "affet" der zaten.
Gidecek yeri olmayanlar,ailesi destek olmayanlar,ekonomik bağımsızlığı olmayanlar affetmeyip de ne yapsın?
Kolay değil ki bir anda yeni bir hayata başlamak!
Degıldır belkı canım ama susup sindirmek kolay mı peki ?
şimdi ki erkeklerde bir tuaf zaten
son zamanlarda bakıyorummdaa
erkeklerde affediyor üstüne birde aşık oluyor
gerçekten cok garipp bir zamanda yaşıyoruz
ayyynen katılıyorum sana.
geçen yıl annemlerin karşı komşusu , 3 çocuklu kadın(çocukların yaşları 16-14-4), evde çocuklar okuldayken internetten biriyle yazışıyor ve en ufak çocuğunu da alarak (ki en ufak çocuğu kız) o tanıştığı adama kaçıyor. 2-3 ay gelmedi kadın. sonra dönünce eşi kabul etti. şimdi hala beraberler.
yani ne denir ki... yorum bile yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?