- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi yangin5555
-
Aynen öyle. Tel dokümanında Viber, WhatsApp vs nosu çıkmıyo ki. Ayrıca adam gidip 2.den sonra tembihlemediği nerden bilinecek?hayır birde eskort bir defa gelen adamı hemencik tanıyıp skor sn ye bilgisi veriyor..adamın pişmanlığına kadar da farketmiş..
1 saate para alan kadının günde kaç müşterisi oluyordur ..
Boşanınca da atlatamazsınız..Boşanmadan atlatamazsınız .
Karar sizin...
Aynen okadar çok seviyordumki o kadar çok mutluydumki anlatamam sanki icimdeki o mutlu kadın öldü şimdi yeniden nasıl canlanır bilmiyorum tek tutunagim var o da pişmanlığı 2 tane çocuğum var ikiside okul 1.si onlarda etkilensin istemiyorum yanip tutusuyorum ama kimseyle paylasamadim bi onun annesine dedim oda yaptiysa kopmadi ya geri getirdi dedi keşke demez olaydim ama eşim gercekten cok degisti bilmiyorum olay daha yeni diyemi bilmiyorum kalka bilirmiyiz altindan Rabbim yardimcim olsun Kimseye yasatmasin lafim size degil kimsede büyük konuşmasın inanin o zaman Allah ayni seyi onada yasatiyor kinamayin kinadiginiz sey basiniza gelmeden caninizi almam diyor aynen dedigi gibi
Bu kadar affet mesajını görünce kendimi bi tür şakanın içinde hissettim ben de.Herkesin affet demesi. Benim anlamadığım adam pişman oluyor ama oradan çıkamıyor siz de buna inanıyorsunuz ha? Ama tabii affedin burda aldatılanların yarısından fazlası affetmiştir affetmeyenler de bir yanı affetmeye can atsa da affetmemiştir. Siz yapsanız neler olur bilemiyorum ya hanımlar iyi misiniz?
bu yorum hiç hoş olmamış kişiliksiz biriyle muhattap olmak kişiyide kişiliksizleştirmemeliMesajları okuya okuya geliyorum bitti sonunda. Konu sahibi içindeki yangın ne zaman söner söyleyeyim. Git 3 dakika bi adamın koynuna gir gel kocandan af dile. Şayet o da seni affederse belki evliliğiniz kurtulur.
Tabiki kadının bunu yapacağından değil. Yapsa aynı muameleyi görür müydü kocası tarafından bir kıyas yapsın.bu yorum hiç hoş olmamış kişiliksiz biriyle muhattap olmak kişiyide kişiliksizleştirmemeli
Bu kadar affet mesajını görünce kendimi bi tür şakanın içinde hissettim ben de.
Kadının esini aldatip sonra da esi tarafindan öldürüldüğü haberlerinin altina kadin/erkek oh cok iyi yapmis yazan bir toplumdayiz. Su sorumu da kac konuda kac kisiye sordum herkes kiviriyor ya da cevap vermiyorlar. O 3 dkda(!) aldatan kadin olsaydi da adama da yuvani dagitma, çocuklarıni dusun dermiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?