• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan kadına, aldatıldığını söylemeli miyim sizce?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar öncelikle durum azıcık karmaşık. şöyle açıklayayım, 2 ay önce 1 yıllık ilişkim bitti. her kurduğu cümlede yalanlar olduğu için. arkamdan gizli işler çevirdiği için. bi nevi aldatıldım yani. neyse şimdi ben onun facebook hesabına girip çıkabiliyorum gizli olarak. dün akşam bazı konuşmalara denk geldim. başka bi şehirde bu öğretmenlik görevi yüzünden. orda arkadaşlarıyla bi evde kalıyolar. sanırım dün akşam içki içilmiş, kafalar güzel.

facebookta bi paylaşım yapmış arkadaşı, ama paylaşımı sadece kendilerinin göreceği şekilde ayarlamışlar. başka kimse görmüyor. bu etiketleyen arkadaşı da evli. karısı uzakta şimdilik, yeni de bebekleri oldu. altına yorumlar yapılmış çok çirkin, müstehcen şeyler.. bu dediğim evli adam karısını aldatmış belli ki, vurun geçin aq benim gibi demiş. (kusura bakmayın bilmiyorum bu kelimeyi kullanmak yasak mı ama..) sonra benim ki de tezahurat yazmış, arkadaşınınismi ...........'yi si........yoor, diye. kızın ismini yazmamışlar. ama karısının adı değil tabi ki belli, çünkü onun ismi "yi" diye ek almıyor. neyse işte elimde kanıt da var. sizce bu kadına gizli bi hesap açıp konuşmaları atmalı mıyım. bilmeye hakkı var bence ama işte bebek geliyor aklıma.

allahım yarabbim bunlar nasıl insanlar aklım almıyor. bi de o kadar dine düşkün, namuslu insanlar gibi gösteriyorlar ki kendilerini.. elim kolum bağlı oturmak istemiyorum artık. bir şeyler yapmam lazım. ne olur yardım edin. ben bunu sakladıkça onların suçuna ortak oluyorum bence. ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZLER

Son düzenleme:
canım benim gerçekten zor bi karar.söylesen bebek varsöylemesen kızın arkasından neler çevriliyo vs.ben senin yerinde olsam karışmam ye yanlışsa nebiliyim yanlış anlamışsındır senin yaptığın ortaya çıkınca kız sen benim kocamımı seviyosun vs aranızda birsürü kavgalar olur bencezaten kadın anlar her kadın anlar eve geç gelmesinde ilgisizliğinden vs.bence oluruna bırak sen karışma derim ben

canım benim gerçekten zor bi karar.söylesen bebek varsöylemesen kızın arkasından neler çevriliyo vs.ben senin yerinde olsam karışmam ye yanlışsa nebiliyim yanlış anlamışsındır senin yaptığın ortaya çıkınca kız sen benim kocamımı seviyosun vs aranızda birsürü kavgalar olur bencezaten kadın anlar her kadın anlar eve geç gelmesinde ilgisizliğinden vs.bence oluruna bırak sen karışma derim ben

adam ve kadın uzak şehirdeler canım. ve sanırım kadının haberi yok bir şeyden ki, yeni fotoğraflarını koymuş profiline. of yazık ya ben üzülüyorum ama. ya yaptığı yanına mı kalacak. sen öğrenmek istemez miydin böyle bi durumda. kendini onun yerine koy. o insanlarla hiçbir bağlantım yok benim. yuva yıkmak da olmaz bence bu, ki eğer böyle yuva olunuyorsa hiç olmasın çok daha iyi.

Gün gectikce cogu insanlar zaten dini alet olarak kullaniyorlar veya paravan olarak.
Eger bu imkanin var ise bence yapman lazim, o kadina cok büyük iyilik yapmis olursun, en azindan nasil bir hayvanla evli oldugunu anlar.
Ya hayvan dedimde saygisizlik yaptim aslinda bunlar hayvanlarin dötünde cikardigi bok bile olamazlar.
Cok gülüyorum böyle tiplere, birde kendinlerini erkek saniyorlar ya....

Gün gectikce cogu insanlar zaten dini alet olarak kullaniyorlar veya paravan olarak.
Eger bu imkanin var ise bence yapman lazim, o kadina cok büyük iyilik yapmis olursun, en azindan nasil bir hayvanla evli oldugunu anlar.
Ya hayvan dedimde saygisizlik yaptim aslinda bunlar hayvanlarin dötünde cikardigi bok bile olamazlar.
Cok gülüyorum böyle tiplere, birde kendinlerini erkek saniyorlar ya....

hayat, vicdan, din, iman, insaf, haysiyet, onur, adalet ne varsa sorguluyorum böyleleri yüzünden ya. insan değil bunlar. hayvan bile değiller. kararlıyım söyleyeceğim yani olmaz böyle hakikaten olmaz. günah ya, o küçücük bebeğine günah.

Son düzenleme:
Bu seviyesiz kisilik belli ki esi ve bebegi bir kosede, muhtemelen erken evlilik yasadigi icin kadinlara doyamamis, aldattigi kadinlar diger bir kosede. Gunubirlik iliski yasadigina inaniyorum. Her cicekten bal almak ister boyle karaktersizler. Bence su an hic devreye girmeyin.

adam ve kadın uzak şehirdeler canım. ve sanırım kadının haberi yok bir şeyden ki, yeni fotoğraflarını koymuş profiline. of yazık ya ben üzülüyorum ama. ya yaptığı yanına mı kalacak. sen öğrenmek istemez miydin böyle bi durumda. kendini onun yerine koy. o insanlarla hiçbir bağlantım yok benim. yuva yıkmak da olmaz bence bu, ki eğer böyle yuva olunuyorsa hiç olmasın çok daha iyi.

canım kusura bakma bn uzak şehir olduğunu anlamamıştım.eğerki öyleyse ben söyle derim:)sonuçta kadın tek başına bi çocuğuyla mutlaka sıkıntı yaşıyodur.kusura bakma ama öyle hayvanların başkalarının boynuu bükmeye hakkı yok.o kadına yazık yaa o orda kadın başına yaşasın.öbür hayvanda gitsin başkalarının kucaklarına girsin.bence söyle kadın da kendi yolunu çizer en azından.allahım hem sana hemde o kadına yardım etsin

Erken evlnemesinler o zaman, neden erken evleniyorlar?
Bir insan kendi ayaklarinin üzerinde duramiyorsa, daha hayati yasamamissa neden erken evlenir?
O bayanda hemen hamile kalmis, yahu daha dur söyle bir birbirinizi taniyin.
Ben sahsen cok kiziyorum böyle evliliklere.
Bence cok büyük iyilik yaparsin, o genc kadinda ona göre davranir, belki bosanmasa bile en azindan daha kafasi basina gelir ve düsünceleri degisir kocasi hakkinda.

ben bu tip işlere başkasının karışmamasını düşünenlerdenim...illa ki eşide öğrenir bir gün umarım öğrenir ama bence buna sen vesile olma..sonra hep düşünürsün boşanırlarsa bebekte vardı naptım ben falan diye

ben bu tip işlere başkasının karışmamasını düşünenlerdenim...illa ki eşide öğrenir bir gün umarım öğrenir ama bence buna sen vesile olma..sonra hep düşünürsün boşanırlarsa bebekte vardı naptım ben falan diye

keşke boşansalar be güzel kardeşim. keşke. hayırlı bi işe vesile olmuş olurum. benim asıl korkum boşanmamaları olur zaten. böyle bi duruma nasıl katlanılır zaten. zannetmiyorum ki hiçbir kadın bunu öğrenmek istemesin. ben bi hemcinsinim bu konuma düşürülmesine göz yummayı istemiyorum.

Ben olsam söylerdim..Ve bana da söylenmesini isterdim....O kadıncağız da aptal yerine konulmak istemez..........

Kesinlikle söylemelisin .Ben de bir zamanlar aldatıldığımı 3. şahışlardan öğrenmiştim :5: ve şu an iyi ki bana anlatmışlar diyorum yoksa halen uyutuluyor olacaktım .

Son düzenleme:
o kadıncağızın yerinde olsaydım öğrenmek isterdim tabi ki acı bir durum ilk başta inanmayıp seni bile suçlayabilir ama bunu acısından yapar. kadın orda bebeğiyle bir başına adam keyfinde bence bu haksızlık. kendimizi kadının yerine koyarak düşünmeliyiz.

ben olsam söylerdim.
daha birkaç gün önce böyle irşeyi aldatılan birine söyledim zaten.
gizli kapaklı kalacak işler değil bunlar.
öğrenmeye hakkı var kendisine aşık sandığı adamın ne haltlar yediğini.

kızlar kesin aldatmış ama değil mi, belli yani. vurun geçin benim gibi, demiş.. sonra arkadaşları ......'yi si.....yor... demiş. ve daha başka pis muhabbetler. ekran görüntüsünü direk atacağım zaten de.. bariz mi yani sizce aldattığı?

ufff ne kötü bir durum yaa:(( böyle şeyleri okudukça kahroluyorum yaa:(

bilemiyorum sevgili olsalar söyle derim ama evli ve yeni bebek olunca gerçekten bilemiyorum ben napardım acaba diye...

hay allahım yaa delirdim o iğrenç yazıya yaa:47::47::47:

kadınla iletişimin iyiyse bir derece söylersin diyelimde tanımadığın bir kadına söylemen ne kadar doğru bilmiyorum? tanımıyorsan söyleme diye düşünüyorum. ufff çok kötü yaaa, yani aldatmak zaten iğrenç bir de bunlar arkadaşlarıyla "o bunu si.." diyor, nasıl sinirlendim anlatamam:47:

öğretmenlik görevi icin demişsinizde bu arkadaş grubundaki herkes öğretmenmi? eğer öyleyse bunlara emanet edilen cocuklara üzüldüm...o adamın doğmuş yeni bebeğine çok çok üzüldüm terbiyesiz..

Evet söylemelisiniz. Ama şunuda unutmayın eski erkek arkadaşınızın facesine gizli giriyorsunuz ve sadece kendilerinn görebilecekleri bi paylaşımı görüyorsunuz erkek arkadaşınız anlayacaktır sizin girdiğinizi. Bu başınıza dert olmasın sonra

Back
X