ya işte düz adam olsun benim olsun kafasındaydım ama o düz adamlar bile yamuk çıkınca biraz şaşırdım yani. çevresinde bile çok efendi bilinen biriydi misal eski sevgilim. hatta ben acaba biri mi var dediğimde etrafım saçmalama o seni çok sever öyle biri değil diye telkin etmişlerdi (kk da bile yok denmişti

) hani o kadar efendi görünüşlü düz adam bile yapabiliyorsa ben şimdi kime güvenebilirim diye kal geldi bana. yani instadan mesaj atan adama mı güveneyim? bana kahve içelim diyip etrafta günübirlik ilişkilerini anlatanlara mı güveneyim? vs gibi. mükemmel erkek yok zaten ama herhalde benim çevremde özellikle drlar 30 yaşından sonra talep çok arttığı için böyle düz adam bile olsalar çok rahat aldatma imkanı buluyorlar.
yani öyle biri olmalı ki artık içgüdülerine karşı bana sevgisi dur demeli beni kaybetme riskini göze alamayacak kadar sevgi olmalı içinde vs. ve kendi benliğinde aldatmayı alçaltıcı bulmalı.
neyse beni aldatmış sevgilim de aldatılmış sanırım şarkı listesine aldatılma şarkıları eklemiş hep. belki empati yapmıştır

ahah