Kötü Kazen aldatıldığınızı biliyorsanız gizlemeyin.olağan karşılayıp kendinize olan güveninizi toplayın hem de çok çabuk..bu biraz oyun gibi güçlü olan kadınların oynayabileceğiğ bi oyun yapamayacaksanız başlamayın.bi kere hiiç umursamadan peki deyin.o anda karşınızdakinin kafasında neden sorusu oluşacak.sonra hemen dış görüntünüzü tavırlarınızı değiştirip bambaşka ve mutlu bi insan haline bürünün.amacınız şüphe çekmek bunu unutmayın.başkaları tarafından isteniyormuş talep edenleriniz varmış gibi.ha bir de dip not:bu oyun sadece eşi tarafından sevildiği halde aldatılan kadının gururunu kurtarma oyunudur.sizi gözden çıkaran biri için zaten savaşmayın.gururunu kurtaranlara da tavsiyem kurtardıysanız oyun bitmiştir.evlilik de...
Aldatan biri için değmez bu kadar çabaya yine de teşekkürler arkadaşıma.s
Kızlar bence evliliğini devam ettirmek isteyenlere diye başlığa bir yön verilmeli yeniden düzenlenmeli
Herkesi kendine göre bu acıyı kaldırma kapasitesi olduğunu unutmamalı
kaldırabilen eşini bu işten vazgeçirecek davranışlarda bulunsun, evine çeksin ama ona unutmayacağını da bildirsin
kaldıramayan boşansın
ama boşanarak gelecekteki çocuklarımızın mutsuz yuvaları olacağını da düşünün
şimdi mutsuz evde yaşamaları daha mı iyi diyeceksinizz biliyorum ama, o evi tekrar mutlu hale sokmak için uğraşırsanız oluyor
gururlu olsuğunuzu unutmayacağınızı ama bir kere daha şans verdiğinizi aldatan erkeğe gösterin derim ben
birşey daha var, ortalıkta dolaşan edepsiz kadınlar oldukça aldatılmaya devam edileceğiz, tek sorun toplumda özgürlük arayışı olması bence
o zaman bende özgürüm deyin ve kendinize bir uğraş bulun , ben tekrar okumaya başladım mesela ve bitince muhakkak çalışacağım
bu konu hakkında ne yazsam azdır , size şunu öneriyorum
EVİNE GÖRE YAP AŞINI , ERİNE GÖRE TUT İŞİNİ
Erkağini tanıyan kadınlar bu illetten daha çabuk ve hasarsız kurtulur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?