Aldatılan Kızlar tavsiyelerim var

terasus

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
23
1
286
Adana
Kötü Kazen aldatıldığınızı biliyorsanız gizlemeyin.olağan karşılayıp kendinize olan güveninizi toplayın hem de çok çabuk..bu biraz oyun gibi güçlü olan kadınların oynayabileceğiğ bi oyun yapamayacaksanız başlamayın.bi kere hiiç umursamadan peki deyin.o anda karşınızdakinin kafasında neden sorusu oluşacak.sonra hemen dış görüntünüzü tavırlarınızı değiştirip bambaşka ve mutlu bi insan haline bürünün.amacınız şüphe çekmek bunu unutmayın.başkaları tarafından isteniyormuş talep edenleriniz varmış gibi.ha bir de dip not:bu oyun sadece eşi tarafından sevildiği halde aldatılan kadının gururunu kurtarma oyunudur.sizi gözden çıkaran biri için zaten savaşmayın.gururunu kurtaranlara da tavsiyem kurtardıysanız oyun bitmiştir.evlilik de...

bence bu tavsiye doğru değil bunu oynayan kadın kocası tarafından anlaşılmayacakmı zannediyorsun onlar o konularda öyle tilki ki.Böyle durumlarda yapılacakları genelleyemeyiz herkezin çözüm yplu farklı olmalı.Dış görünüşünü değiştirip bambaşka mutlu kadın rolünü oynayan kadın için erkek ne düşünür biliyormusun' BEN NEYMİŞİM BE biraz bunun keyfini süreyim de rekabeti arttırayım hişşşşt çaktırma' Kadın daha önce nasıl gururluysa yine onurlu ve gururlu davranmalı mantıklı olup iyi düşünüp kendini sevgisini aşağılatmadan karar vermeli.

aldatilicam, hemen sonrasinda da mutlu kadin rolu oynayacam, daha bi sik guzel olucam. hahaha
boyle yaparsan, adam der ki bak beni kaybedecegini anladi kendine cekiduzen vermeye basladi bak nasil da gozume girmeye calisiyor...
aldatilicam ve hic takmiyormus gibi yapicam, mumkun degil ya...
bu sadece ben sana mecburum demek olur

tavsiye ettigine gore sen bunu denedin sanirim sonuc ne oldu?

Başkaları tarafından isteniyormuş talep edenleriniz varmış gibi.

Böyle bir durumu oyun bile olsa hangi kadın kendine yakıştırır ki?Yada böyle davrandığı eşi gözündeki değeri ne olur sizce?Aldatılan kadın nasıl mutlu rolu yapabilirki bunun güçlü olmakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Güçlü olan kadın ne istediğini bilen kadındır oyunlara ihtiyacı olmaz açık açık ne düşünüyorsa bunu karşı tarafa ister sözleriyle olsun ister davranışlarıyla hissettirmesini bilir.Tavrını ortaya koyar.

arkadasım paylaşımın için teşekkur ederim.ama bazı karekterdeki erkekler için etkili bir yol dıye duşunurum.ama eger o erkek tam olarak kadını hayatından çıkarmadıysa...

aldatan erkekler genelde aldattıklarında ıs bıtmıs olur kızlar bunu bılın sonra devam etsenızde zorunluluk vs gıbı sebeplerdendır tesekkur ettıgım butun kızlarla aynı fıkırdeyım hem aldatılıp hemde gururlu alımlı bır kadına donusmek neredeyse ımkansız ımkanı olsa yanı oyle olsada arkadaslarında dedıgı gıbı erkke bundan bak aldattım ıyı yaptım kendıne geldın dıye dusunup yenıden yapmaya kalkar ve ınanın bu cok uzun surmezz.ben acıkca soyleyeyım aldatıldım hemde serefsızce bır zamanda hamılelıgımın son aylarında 3 yıllık evlıyken ve ısteyerek cocuk sahıbı olmaya karar vermısken yanı herhangı bır sorun yokken.ama erkek mılletı mutlaka sen suclusundur bıseylerın eksıktır hep sen hep sen meselesı yanı.sımdı bu olayın ustunden yaklasık 9 ay gectı bu arada bosanma sevıyelerıne gelıp aılemın yanına falan gıttım bınbır ozurler yuzunden cocukta olunca gerı dondum donmek durumunda kaldım gel gor kı alısmıs kudurmustan beterdır dıyorum guven saygı hıcbırseyın olmadıgı bır evlılık yasıyorum acıkcası artık sallamıyorumda buda onu delı edıyor azda olsa yanı anlayacagınız bıttı aslında ama cocuk baglıyor suanda bakalım nereye kadar surecek
ben atlattıysam sızde atlatabılırsnız
bosverın erkeklerı allah belalarını versın(tabı boyle erkeklerın hepsının degıl)
sadece sunu soyluyorum yaptıklarını er yada gec KENDILERI DE ceksın neler yasadıgımızı anlasınlar.

evli bi kadın aldatıldıktan sonra kendine daha fazla bakmaya başlıyor,talep edilen kadın kimliğine bürünüyor.. film senaryosu gibi.. ama gerçek hayat için çok zor..
gerçek hayatta,
evli bi kadın aldatıldığında,eşi ondan özür diler.
kadın da ya affedip sineye çeker evliliğine devam eder
ya da boşanır.
bence oyun oynayacak psikoloji de olmaz,uğraşmaya da değmez.

gıden gıder gıttığı gun de bıter ne dıe kendımı kukla edıcem kı ben ıstıyorsam gusel olmayı saten olurum kı bu aldatılmayla ılgılı bı konu dııl saten aldatanda cırkın oldugu ıcın aldatmas sevgılısını bence cok yanlıs bu onerı vayy demek kendıne bakması ıcın aldatmak lasımmıs vayy bundan soora kendını saldımı aldatayım da kendını topolasın demenın baska bı seklı dıe dusunuorum ben

yooooo katılmıorum sanaaa hem aldatılıp salak yerıne koncam hemde mutlu kadını oynucam onun yanındakötükedihüso sonrada yalnız kalıp hıckıra hıckıra aglıcamsenağlama eee sonrakafamçokkarıştı benı aldatan adamda nasıl olsa uzulmedı dıyıp kendını sucsuz yere koycak:dilcikar: yok anam yok bu tawsıye uymaz bıze bız aldatılınca hakkımız çatır çatır alırız:roflol:

n_karak kesinlikle sana katılıyorum.kadınsak güçlü olmak durumundayız.

Bencede oyunlara numaralara gerek yok cok sacma...Kimi kandiriyorsunuzki, kendinizi mi, sizi taniyan adami mi? Herkesin verecegi tepki, durusu farkli olur. Sanirim sasirmamak en dogrusu. Uzulmemek elde olmaz eminim, ama bagirip cagirip aglamakta gereksiz. Cekip gitmek ve unutmak en iyisi. Ne yapilabilir ki baska...

benim bu durumda eşime diyeceğimiz tek kelime vardır İHANETİN ADI YOKSA AFFI DA YOKTUR

Kızlar bence evliliğini devam ettirmek isteyenlere diye başlığa bir yön verilmeli yeniden düzenlenmeli

Herkesi kendine göre bu acıyı kaldırma kapasitesi olduğunu unutmamalı

kaldırabilen eşini bu işten vazgeçirecek davranışlarda bulunsun, evine çeksin ama ona unutmayacağını da bildirsin

kaldıramayan boşansın

ama boşanarak gelecekteki çocuklarımızın mutsuz yuvaları olacağını da düşünün
şimdi mutsuz evde yaşamaları daha mı iyi diyeceksinizz biliyorum ama, o evi tekrar mutlu hale sokmak için uğraşırsanız oluyor

gururlu olsuğunuzu unutmayacağınızı ama bir kere daha şans verdiğinizi aldatan erkeğe gösterin derim ben

birşey daha var, ortalıkta dolaşan edepsiz kadınlar oldukça aldatılmaya devam edileceğiz, tek sorun toplumda özgürlük arayışı olması bence

o zaman bende özgürüm deyin ve kendinize bir uğraş bulun , ben tekrar okumaya başladım mesela ve bitince muhakkak çalışacağım

bu konu hakkında ne yazsam azdır , size şunu öneriyorum

EVİNE GÖRE YAP AŞINI , ERİNE GÖRE TUT İŞİNİ

Erkağini tanıyan kadınlar bu illetten daha çabuk ve hasarsız kurtulur bence

bana mantıklı geldiii vallahiii...aklımın bir köşesine yazıerdim şimdiden...allah korusun düşmanımın basına bile ermesinde böyle bir olay olup zırıl zırıl aglamaktansa bunu uygularım daha iyiiii

Hem aldatılıcam, hem affedicem, hemde yuvayı kurtarmak için çaba sarfedicem. Ortalıkta edepsiz dolaşan kadınlara suç atacağımıza neden dönüp eşlerimizin kusurlarını görmek istemiyoruz anlamıyorum. İstediği kadar edepsiz olsun, eşiniz insan olduktan sizi sevdikten sonra o edepsizlere bakmaz. Ama yok biz kadınların huyu nedense, hep karşı tarafa yükleriz suçu. Eşlerimiz zemzemle yıkanmışlardır. Hatanın başı zaten burada başlıyor.
Aldatılan ve affeden kadın şunu bilsin ki ikinci ve devamı aldatmaların gelmesi çok yakındır.
Şahsım adına ben affetmem, ikinci bir şansı çocuklarım için bile vermem, dışardaki edepsizlerin yerine eşim olan şerefsizi suçlarım ve aşımı da kendime göre yapırım, işimide kendime göre tutarım.
Aldatan erkeğe yapılacak tek haraket eline bavulu verip şutlamaktır.

Ondan sonra adam içten içe bir aldattım hatun kendine geldi keşke daha önce aldatsaymışım ahh eşşek kafam ah diyecek herhalde devamı bu olur anca:roflol:

Şaka yapıyorsunuz sanırım.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…