• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan var mı aramızda?

yaaaa paranoyak oldum hee:)) burda okuyorum konuları kabus oluyor resmen.dün eşim gelmiş işte çok güzelsin vsss bayılıyorum sana aşığım oğlum diyo ilk böyle mayıştım sonra döndüm "allah aşkına doğruyu söyle boynuzum kulağı geçtimi" dedim adam şok.sanki hergün söylemiyorum bunları diyo (bu arada şüphelenmekte haklı buluyorum kendimi doğuma çok az zaman kaldı ve ayaklarım devasa büyüklükte ve şiştimm.ayaklarıma bakıp içleniyorum hatta.) bizde çok severek evlendik. inşallah olmaz böyle birşey içim ısınmaz yoksa dilerim kimsede yaşamasın böyle birşeyi.

Aldatılmayla alakalı hikayeler okumaya girdiğimde benim kocam yapmaz klasiklerine rastladım...
Bu sevgili 'koca-tapar' üyelerimize bu araştırma yazısını armağan ediyorum: :24:

Uluslararası ölçekte bir kadın arastirmasi yapan sosyolog dunyanin cesitli ulkelerindeki kadinlara bir soru sormus;
'Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz ?'
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus...
İsvecli :Neyimi begenmedini sorarim
Rus :Evi terk ederim
Fransiz :Sesimi cikarmam sevgilime gider beni teselli etmesini isterim
İtalyan :Kadini vururum
İspanyol:Kocami vururum
Yunanli :Her ikisinde vururum
Turk :Benim kocam yapmaz !!!

Aldatılmayla alakalı hikayeler okumaya girdiğimde benim kocam yapmaz klasiklerine rastladım...
Bu sevgili 'koca-tapar' üyelerimize bu araştırma yazısını armağan ediyorum: :24:

Uluslararası ölçekte bir kadın arastirmasi yapan sosyolog dunyanin cesitli ulkelerindeki kadinlara bir soru sormus;
'Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz ?'
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus...
İsvecli :Neyimi begenmedini sorarim
Rus :Evi terk ederim
Fransiz :Sesimi cikarmam sevgilime gider beni teselli etmesini isterim
İtalyan :Kadini vururum
İspanyol:Kocami vururum
Yunanli :Her ikisinde vururum
Turk :Benim kocam yapmaz !!!

canım aldatılmayan kadın yok gibi günümüzde.bazıları sadece gözle bazılarıda fiilen yapıyor maaelsef off valla bu erkeklerden çok bıktım artık .evlenmeyi çok isterdim artık onu bile düşünmüyorum .

asla diyen arkadaşlarımı samimiyetleri ve cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum...:31:
bi zaman gelir ki şartlar ve zaman çakışırsa ....Allah korusun diyorum sadece ve
bilerek ya da bilmeyerek söylediğim büyük sözlerden O ' na sığınırım..:18:

lisede bi sevglim vardı nasıl aldattı beni kızla el ele bile gördüm bakakaldım öyle sonra bana döndü ama nafile tabi..ardından çıktığım aşık olduğum adam evlendi.:23: bende ondan haber beklerken ona ulaşamzken bigün msnde karşılaştık ben evlendim dedi...şuanki sevgilim ise umarım aldatmamıştır ve aldatmaz:14:

Yüksek ihtimalle aldatılmadım diye düşünüyorum.
Ki, benden önce çok çapkın biri olduğunu bildiğim sevgilime güveniyorum ben.
Zaten arama, kontrol etme, sorgulama huylarım yoktur. Hep o arar beni.
Yani şimdiye kadar herhangi bir şüpheye şevketmedi beni, bana değer verdiğini bildiğim için yapmamıştır heralde diyorum.

Back