Yardım

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
58
9
1
17
Ya ben çok yoruldum 17 yasindayim ama yaşayamaz hale geldim ne deniyor buna bilmiyorum yapmadığım şeyleri yapmış gibi hissediyorum kendimi mesela bir sınava giriyorum gerçekten emegimle çözüyorum işlemli falan sonra diyorumki birinden baktın öyle doğru dini konular öylesine mükemmel bir ilişkim var şuan da (maşallah) seviyorum da sevgilimi ama ya eski sevgilime yazdiysam ne alaka mesela yada aldatiyor gibi hissediyorum bir ara markete gidiyodum parasını odedigimde tek tek fişe bakiyodum hırsızlık mi yaptım diye ilişkinin yipranmasindan çok korkuyorum zaten baba sevgisi çok girmiyorum iyi giden bişey varken bozulsun istemiyorum üniversite sınavına çalışamıyorum bile bu kafa dolulugundan diyorumki niye yaşasın içim rahatlıyor sonra olmayan şeyleri düşünmeye başlıyorum olmuş gibi yapsam hala eski sevgilime dönsem haberim olurdu herhalde i kadsr kafati yedimki yada aldatsam ve bu bir çok konuda başıma geliyor benjm çok yoruldum artık bu bir piskolojik rahatsızlık olabilirmi

Mümkün. Ama evde annen ya da baban böyle suçlar mı seni? Yalan söylemekle ya da yapmadığın şeyleri yapmakla suçlarlar mı?

Canım yaşın henüz çok genç bir destek almalısın kısa sürede kafankü vesveselerden kurtulursun bu konuyu annenle paylaştın mı aile içinde nasılsınız genelde yalan söyler misiniz küçüklükte suçlanıp dayak yediğin oldu mu? İllaki seni bu şekilde düşünmeye iten bir sebep vardır ama düzelir rahatlarsın inşallah çaresine bakmaya çalış

Destek almanı gerektiren bir çok sebep var anlattıklarına göre, erken yaşta müdahale edilirse en azından gelecekte daha kaygısız bir hayat sürersin.
Bu kadar kaygılanmanın sebebinin ne olduğunu öğrenirsen en azından sadece o sebeple mücadele edersin, herşey rayına oturacaktır endişe etme 🌸

Destek almanı gerektiren bir çok sebep var anlattıklarına göre, erken yaşta müdahale edilirse en azından gelecekte daha kaygısız bir hayat sürersin.
Bu kadar kaygılanmanın sebebinin ne olduğunu öğrenirsen en azından sadece o sebeple mücadele edersin, herşey rayına oturacaktır endişe etme 🌸
OKB büyük ihtimalle korkuyorum ilerideki meslek hayatıma yansirsa diye

Canım yaşın henüz çok genç bir destek almalısın kısa sürede kafankü vesveselerden kurtulursun bu konuyu annenle paylaştın mı aile içinde nasılsınız genelde yalan söyler misiniz küçüklükte suçlanıp dayak yediğin oldu mu? İllaki seni bu şekilde düşünmeye iten bir sebep vardır ama düzelir rahatlarsın inşallah çaresine bakmaya çalış
Çok paylaştım bosandikladi için asla umursamıyorlar ve ben zaten baba sevgisi gormemisken ilişkimin de maffolmasindsn korkuyorum 1 hafta oldu ama sevmeye başladım ortak arkadaş tanistirmasi bilmiyorum napacagimi

Back
X