- Konu Sahibi hayal_1458
merhaba arkadaşlar ben 15 günlük evliyken öğrendim eşim nişanlılık döneminde başkalarıyla birlikte olmuş,aynı anda 5-6 tane kızı idare etmiş hepsinede evlilik vaad ederek,bunları yatak ilişkisini yaşayan kızın ağzından dinledim sonra üstünde biraz araştırma yapınca hepsinin gerçek olduğunu gördüm.3 sene oluyor aklımdan çıkmıyor,bu süre zarfında eşim yine aldatmaya teşebbüs ettiysede ağana dolandı hepsi,eski sevgilileriyle aynı şehirde değiliz kızın biri hala arıyor eşimi ayda bir falan o kız yüzünden kaç kere boşanma noktasına geldik hala kıza beni arama demiyor,sürekli aklıma yaptığı şeyler geliyor 9 senedir tanıyorum eşimi 9 senenin tamamı yalanmış evliliğimiz yalan üzerine kurulmuş, ilk öğrendiğimde bırakamadım onu çünkü bağımlıydım ona şimdi pişman oluyorum neden ayrılmadım diye,ve aklımda sürekli o kızın anlattıkları geliyor, canım çok yanıyor,değiştiğini idda ediyor bidaha görürsen boşa diyor ama en ufak şeyde şüphe kapıyorum böyle yaşamaktan yoruldum ne olur bi akıl verin bu acı hiç çıkmayacakmı aklımdan ?ya da ne önerirsiniz ? ALLAH rızası için bi fikir verin
Son düzenleme: