aldatılanlar yardımcı olurmusunuz?

Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum lakin..bu durum asla geçmeyeceği için diyemiyorum..bu 1...

bu adama bunu yaptıran eğer dışsal bir faktör olsaydı evet bir gün biter diyebiliriz

fakat bunları ona yaptıran,kişiliğindeki ekskliklerin,doyumsuzlukların,nefsine hakim olamamaların vs ta kendisi olduğu için asla ve asla bitmeyecek..sen biter diye ümid edeceksin,hatta kendine çeki düzen bile vereceksin,suç sende sanıp.fakat en güzel zamanlarından birini yaşarken gene aldatıldığını öğrenerek bu defa kendine olan kızgınlığındaı (ona inanarak,kendini kandırarak,ayrılmayarakvs) katarak büyük bir yıkımla bu gerçekle tekrar yüzleşeceksin..malesef..

ve içine su serpecek bir gerçek ki,bunları yapan milyonlarca erkek var..gene malesef..

inşallah sana kurduğum bu acı cümlelerden gereken mesajı alırsın canım..allah yardımcın olsun.fakat ilahi gücü saymazsak insanın en büyük yardımcısı da düşmanı da verdiği kararlarla kendisi..

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum lakin..bu durum asla geçmeyeceği için diyemiyorum..bu 1...

bu adama bunu yaptıran eğer dışsal bir faktör olsaydı evet bir gün biter diyebiliriz

fakat bunları ona yaptıran,kişiliğindeki ekskliklerin,doyumsuzlukların,nefsine hakim olamamaların vs ta kendisi olduğu için asla ve asla bitmeyecek..sen biter diye ümid edeceksin,hatta kendine çeki düzen bile vereceksin,suç sende sanıp.fakat en güzel zamanlarından birini yaşarken gene aldatıldığını öğrenerek bu defa kendine olan kızgınlığındaı (ona inanarak,kendini kandırarak,ayrılmayarakvs) katarak büyük bir yıkımla bu gerçekle tekrar yüzleşeceksin..malesef..

ve içine su serpecek bir gerçek ki,bunları yapan milyonlarca erkek var..gene malesef..

inşallah sana kurduğum bu acı cümlelerden gereken mesajı alırsın canım..allah yardımcın olsun.fakat ilahi gücü saymazsak insanın en büyük yardımcısı da düşmanı da verdiği kararlarla kendisi..

dışsal faktör derken ne demek istediniz ?

Yorucu ve yipratici bir durum neler hissettigini anlayabiliyorum. Esin su an dogruyu da soyluyor olsa guvenemezsin, icine suphe dusmus bir kere. Haklisin da...
Eski kiz arkadaslarindan birinin aradigi soylemissin. O zamandan bu zamana kadar esinin telefon numarasi ayni mi? Degilse kiz nasil buldu ve esin telefon numarasini degistirmeyi dusunmedi mi?

dışsal faktör derken ne demek istediniz ?

hani kadın ilgisizdir,kendinen bakmaz,erkeğe göre vasattır,yetersizdir vs..bunlar aldatmaya bir neden elbette değil..lakin,hani kalkıpta karşı taraf bu tarz bahanelere sığınır ya...bunları kastettim..ama kişinin ruhundakiler yani içsel faktörler baskınsa yapacak bir şey yok demektir..

Yorucu ve yipratici bir durum neler hissettigini anlayabiliyorum. Esin su an dogruyu da soyluyor olsa guvenemezsin, icine suphe dusmus bir kere. Haklisin da...
Eski kiz arkadaslarindan birinin aradigi soylemissin. O zamandan bu zamana kadar esinin telefon numarasi ayni mi? Degilse kiz nasil buldu ve esin telefon numarasini degistirmeyi dusunmedi mi?

2 kere numarasını değiştirdik,iş yerini aramış

hani kadın ilgisizdir,kendinen bakmaz,erkeğe göre vasattır,yetersizdir vs..bunlar aldatmaya bir neden elbette değil..lakin,hani kalkıpta karşı taraf bu tarz bahanelere sığınır ya...bunları kastettim..ama kişinin ruhundakiler yani içsel faktörler baskınsa yapacak bir şey yok demektir..

içsel faktör kendisi kabul ediyor

bir gün daha geçti ve biz kararımızda sabit kalamıyoruz, bi eşim diyor sen hiç bir zaman unutmayacaksın bunları ayrılalım, bazen ben diyorum ama gece olunca sarılarak yatıyoruz sanki hiç bi şey yokmuş gibi

bu tek taraflı çaba sarfetmekle olmaz evet sen unutamazsın ama madem affetin asla bu konu hakkında konuşmamalısın,yani yaşanmamış sayacaksın yoluna devam edeceksin,eşinede böle birşeyle tekrar karşılaştığında boşanacağını hissettirmelisin.bence bir süre üzerine düşme didikleme hiçbirşeyi bunları affettiğin için sevdiğin için söylüyorum.

merhaba arkadaşlar eşimin faturasının detayı benim e posta adresime geliyordu ama dün onun e postasında gördüm açtım baktım öyle uzun bir görüşme falan yoktu,ama gelecek ay olabilir, maili okuduktan sonra okunmadı olarak işaretledim,eve geldi maillerine baktı faturasını ve bir kaç tane maili hem gelen kutusunda hem silinenler klasöründen slmiş bende kendi e postamı açtım faturam gelmiş dedim senin ki ne kadar gelmiş dedim söyledi senin avea fauranda buraya geliyordu dedim geçen gün müşteri hizmetleri güncelleme için aramıştı dedi bende kendi mailimi verdim dedi banada gelmişte yanlışlıkla sildim dedi detayını naptın dedim detayımı vardı ki onun dedi,ama ben casus programdan detayına baktığını gördüm,yalan söylüyor,bakmadım diyor,şimdi ne yapmalıyım sizce arkadaşlar

bu arada bana yemin etmişti en ufak bile olsa yalan söylemeyeceğim diye bende dedim ki en küçük yalanında boşarım seni dedim tamam dedi göreceksin zamanla ne kadar dürüstleştiğimi

cinsellikte hiç bir sorunumuz yok defalarca sordum ben seni tatmin edemiyormuyum diye hayır diyor,evlendikten sonrada devam etmeye çalıştı ama ne yaptıysa hemen bulduğum için ya kendisini çok geliştirdi bişey bulamıyorum,ya da bişey yapmıyor.son zamanlarda ben ondan çok uzaklaştım ben mesafe koyduktan sonra hiç olmadığı kadar iyi davranıyor.o kadar profosyonel ki yalan konusunda bildiğim şeylerde bile şüpheye düşüyorum

ben esımden ayrıldım aynen esınız gıbıydı evlılık öncesı ve sonrası hıç değişmedı hatta daha beter azıttı cunku tihniyeti bu gercek sukı bu tıp ınsanlar asla değişmez kendımı yedım bıtırdım olan bana oldu gecen zamanıma acıyorum suanda dunya varmış dıyorum ıyıkı ayrıldım kendını bı
rakamıycagımı sanıyodu ama tekmeyı yıyınc hele mahkeme salonundakı halını görseydınız nerdeyse aglıycaktı onu benı görenler sen nasıl böyle bırıyle evlendın dıyolardı sımdı dusunuyorum nasıl evlendım gercekten dıyorum zararın neresınden donulurse kardır kendınıze ezıyet etmeyı bırakın bu adamın derdı ac gozluluk kendınızı suçlamayın ve artık yıpratmayın lutfen

Alısmıs kudurmuştan beterdir derler ya esın her bulduğu fırsatı hıc kaçırmadan uzerıne atlayacaktır, emın olabılırsın..hıccc oyle sozlerıne fln kanma...aslında ne yapman gerektıgının tabıkı de farkındasın degıl mı ? sana 2 yol gözüküyor....ya bu gururunu ayaklar altına alıp, zmn ıcınde kendıne saygını kaybedip bu deveyı gudeceksın ya da bu olayları ıspatlayıp sonrasında da davanı açıp bu dıyardan gıdeceksın... kusura bakma da esın guvenılmez pı....gın tekı; hem evleniyor hem hala bekar hayatındakı gıbı sorumsuz ve aymaz hayatını surduruyor...senı evde cantada keklık gorup yedekte tutuyor kendı dışarıda gununu gun edıyor.....ama yok oyle yağma...madema uçkuruna sahıp olamayacaktın nıye evlendın be adam demezler m ıınsana??? derrrrler derrrrrler.....hala hayat dersını öğrenmek ıstemez mı???cevabı 'hayır'sa da; tekdırle uslanmayanın hakkı kotektır dıye adama öğretmezler mı??? ogretırrrler ogretırlerrr...... böyle bır adamla bır omur gecırmek cok zor ya....affet affet nereye kdr?...çocuk var mı pekı bundan?

Son düzenleme:
Alısmıs kudurmuştan beterdir derler ya esın her bulduğu fırsatı hıc kaçırmadan uzerıne atlayacaktır, emın olabılırsın..hıccc oyle sozlerıne fln kanma...aslında ne yapman gerektıgının tabıkı de farkındasın degıl mı ? sana 2 yol gözüküyor....ya bu gururunu ayaklar altına alıp, zmn ıcınde kendıne saygını kaybedip bu deveyı gudeceksın ya da bu olayları ıspatlayıp sonrasında da davanı açıp bu dıyardan gıdeceksın... kusura bakma da esın guvenılmez pı....gın tekı; hem evleniyor hem hala bekar hayatındakı gıbı sorumsuz ve aymaz hayatını surduruyor...senı evde cantada keklık gorup yedekte tutuyor kendı dışarıda gununu gun edıyor.....ama yok oyle yağma...madema uçkuruna sahıp olamayacaktın nıye evlendın be adam demezler m ıınsana??? derrrrler derrrrrler.....hala hayat dersını öğrenmek ıstemez mı???cevabı 'hayır'sa da; tekdırle uslanmayanın hakkı kotektır dıye adama öğretmezler mı??? ogretırrrler ogretırlerrr...... böyle bır adamla bır omur gecırmek cok zor ya....affet affet nereye kdr?...çocuk var mı pekı bundan?
güvenemediğim için sık sık korundum,korunmadığım zamanlardada o tedavi sürecinde bana yardımcı olmadığı için bıraktım.
şuanda sonunda kararımı verdim şimiye kadar aptallık etmişim zaten ayrılmamakla güven gidince geri gelmiyor pazartesi gideceğiz inşallah mahkemeye hemen sonuçlanır inşallah,

güvenemediğim için sık sık korundum,korunmadığım zamanlardada o tedavi sürecinde bana yardımcı olmadığı için bıraktım.
şuanda sonunda kararımı verdim şimiye kadar aptallık etmişim zaten ayrılmamakla güven gidince geri gelmiyor pazartesi gideceğiz inşallah mahkemeye hemen sonuçlanır inşallah,

Eğer içiniz rahat değilse bırakın.Kendinizi üzmeye değmez.Nişan döneminde sizi aldatması zaten çok çirkin bir olay.Benim düşüncem,böyle insanlarla yolun sonuna kadar gidilemez.Bir yerde hata verirler çünkü.
Eğer ona karşı içinizde bir güven yoksa artık zaten ipler kopmuştur.Bu sizi rahatsız ediyorsa ayrılın bence.
Ama unuturum,hatırlamam diyorsanız yine size kalır her şey.

Son düzenleme:
Eğer içiniz rahat değilse bırakın.Kendinizi üzmeye değmez.Nişan döneminde sizi aldatması zaten çok çirkin bir olay.Benim düşüncem,böyle insanlarla yolun sonuna kadar gidilemez.Bir yerde hata verirler çünkü.
Eğer ona karşı içinizde bir güven yoksa artık zaten ipler kopmuştur.Bu sizi rahatsız ediyorsa ayrılın bence.
Ama unuturum,hatırlamam diyorsanız yine size kalır her şey.

maalesef işte unutmak mümkün değilmiş en azından benim için unutabilen varsa da helal olsun,şuana kadar ayrılmadım,önceleri sevgiden bazen çocuk sahibi olmayı istediğim için bazen evlilik müessesine saygımdan ama ben tükendim onuda tükettim.

Tabi ki herşeyi siğneye çekerek yanlış yapmışsın ama
herşeyi kapattıysan üstünü bu şekilde devam ediceksin yada sende ayrılıp yoluna huzurlu bir şekilde devam edeceksin.
Kimse vazgeçilmez değildir.

Back
X