Aldatıldıgı halde ilişkiye / evliliğe devam edenler

cerenpappa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
7
0
16
İçel Mersin
Ben de aldatıldım ve ilişkiye devam ediyorum Hoşuma gitmese de bu durum yine de kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum şu sıralar ayrılık için. Var mı aynı durumda olan ?

keşke mümkün olsa da terkedebilsen ama öyle kolay olmuyor. Aldatılmak kadar iğrenç bi duygu yok , hiç bir zaman tam anlamıyla güvenemezsin bir daha, hep aklında bi kuşku olur bu yüzden de sürekli huzursuzluk çıkarırsın

dediklerini bir bir yaşıyorum inan. Sadece şimdi herşeyi kendim için yapmaya karar verdim. Planlarımı bile ben nereye gitmekten mutluysam ona göre yapıyorum. Koydugum çayı bile tek kişilk demliyorum. Olur da gelirse kendime demlediğim çaydan ona veriyorum. Ona özel birşey yapmıyorum. Bakalım zaman beni nasıl biri yapacak ona karşı göreceğiz

ben aldatılsam anında sevgim biter ve soğurum. büyük konuşmak istemezdm Allah yaşatmasın

ideal olani terketmek ama tabii ki soylendigi kadar kolay olmuyor yapmasi. birine tum kalbinle guvenirken bir anda butun o guveni silip atiyor. hele ki turkiye kosullari olunca, aldatilan kadin madden ve manevi olarak ozgur hissedemiyor, cikip gidemiyor. eger issizseniz bir is bulup ekonomik ozgurlugunuzu ilan etmelisiniz ve ondan ayrilmalisiniz. cunku bir iliskinin bel kemigi guvendir, guven kirilirsa gerisi de sallanir. eger geliriniz varsa bence hic durmayin ve cikin bu isten. cunku bir kere aldatan hep bir daha aldatir, kendinize ve ona olan sayginizi yitirirsiniz, defalarca kirilirsiniz. bir kerede hepsini geride birakmak cok daha saglikli...

bende 3 yıl önce aldatıldım affettim 3 ay önce yine aynı kadınla irtibat kurmuş şimdi ayrılmak için uğraşıyorum

Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Böyle bir durum yaşasam büyük konuşmakta istemem ama gerçekten güvenim biter ve devam edemem..etsemde hergün en ufak şeyden tartışma çıkar ve yıpranır insan...bence aldatıldıysanız bu bir huydur ve ikinci sansı haketmemelidir o adam...

aldatıldım ilkinde affettim ayrılırken araya aileler girdi ayrılamadım ama huylu huyundan vazgeçmeyeceği için ikinci kez aldattığında terk ettim yapamam demeyin kızlar bende nasıl yapıcam diyodum ama yaptım ve şuan daha mutluyum

Canım aldattığını nasıl öğrendin??
Bende aldatıldım ama çok seviyorum daha önce unutmayı çok denedim evli değiliz. Bikaç defa arama yazma bana istemiyorum seni hayatımdan çıkarcam dedim ve her defasında kendim döndüm dayanamıyorum çnkü.Aldattığını öğrendğmde de ayrılmıştm ama yine dayanamadım aradım unutamayacağım korkusuyla ayrılamıyorum. Şuan çıkmıyoruz ama ara ara konuşuyoruz benim onu sevdiğimi biliyor o da aynı şekilde tabi.Ben ona yine arama beni dersem inanmayacak ve ben dayanamıcam zaten o yüzden sevmeye devam ediyorm

nasıl öğrendin aldatıldığını canım gerçek bi çıkmamı olmuş yoksa sanaldamı

Resmen söyledi ben dul bi bayanla birlikte oldum dedi Şok oldm.

ohaaaaaaaaaaaaaaaaa
pes
çüş
yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne diyim şimdi ne biçim insanmış gururmu duyuyo butavrı seni kaybetmekten korkmadığını hatta sni takmadığını gösteriyo canım başlatma aşkından daha çok üzülceksin lütfen kıyma kendine git kafanı dağıt başka şeylere yoğunlaş hatta başkasını bul ama o adama tırnağını bile koklatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…