- Konu Sahibi cerenpappa
Ben de aldatıldım ve ilişkiye devam ediyorum
Hoşuma gitmese de bu durum yine de kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum şu sıralar ayrılık için. Var mı aynı durumda olan ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke mümkün olsa da terkedebilsen ama öyle kolay olmuyor. Aldatılmak kadar iğrenç bi duygu yok , hiç bir zaman tam anlamıyla güvenemezsin bir daha, hep aklında bi kuşku olur bu yüzden de sürekli huzursuzluk çıkarırsın
ben de aldatıldım ve ilişkiye devam ediyorumHoşuma gitmese de bu durum yine de kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum şu sıralar ayrılık için. Var mı aynı durumda olan ?
dediklerini bir bir yaşıyorum inan. Sadece şimdi herşeyi kendim için yapmaya karar verdim. Planlarımı bile ben nereye gitmekten mutluysam ona göre yapıyorum. Koydugum çayı bile tek kişilk demliyorum. Olur da gelirse kendime demlediğim çaydan ona veriyorum. Ona özel birşey yapmıyorum. Bakalım zaman beni nasıl biri yapacak ona karşı göreceğiz![]()
Canım aldattığını nasıl öğrendin??
Bende aldatıldım ama çok seviyorum daha önce unutmayı çok denedim evli değiliz. Bikaç defa arama yazma bana istemiyorum seni hayatımdan çıkarcam dedim ve her defasında kendim döndüm dayanamıyorum çnkü.Aldattığını öğrendğmde de ayrılmıştm ama yine dayanamadım aradım unutamayacağım korkusuyla ayrılamıyorum. Şuan çıkmıyoruz ama ara ara konuşuyoruz benim onu sevdiğimi biliyor o da aynı şekilde tabi.Ben ona yine arama beni dersem inanmayacak ve ben dayanamıcam zaten o yüzden sevmeye devam ediyorm![]()
nasıl öğrendin aldatıldığını canım gerçek bi çıkmamı olmuş yoksa sanaldamı
Resmen söyledi ben dul bi bayanla birlikte oldum dediŞok oldm.