Aldatıldığımdan şüpheleniyodum biseyler yakaladım

Burdaki aldatma konularını çok mu okudunuz??

Ha şu sizi sürekli annenize bırakıp 10 gün falan kal diyen, evde sürekli yalnız takılan adam bu.

Valla bence biseyler cıkabilir. Sürekli geçmişleri siliyor demiştiniz.

Bence sağlam bi blöf atın. Mesela: şimdi belli oldu beni sürekli neden anneme bıraktığın. Ya herşeyi bana adam gibi anlat yada birlikte herkese rezil olalım. Seni dinliyorum' deyin. Ve susun.

Aldatma konuları okumaktan oluyor bunlar hep..umarım yaniliyorsunuzdur..ama keşke hemen sormayın biraz takibe alsaydınız çok erken tepki vermişsiniz. Şimdi varsa bile birşey ört bas edecek..

Aldatma konuları okumaktan oluyor bunlar hep..umarım yaniliyorsunuzdur..ama keşke hemen sormayın biraz takibe alsaydınız çok erken tepki vermişsiniz. Şimdi varsa bile birşey ört bas edecek..
Kızlar yaa bu sizde denoluyormu ?
Gercekten bnde paronayak gibiyim..
Hiç bi suçu yok garibimin üsütüne gidiyorum..

Bence konuyu kapat. Askım sana guvenmeyıp boyle bısey yaptıgım ıcın ozur dılerım de. Yada ozur dıle. İki yılış :KK37: Ona arastırma yapmayacafına uslu duracagına daır guven ver. Sonra dedektıflığe devam ettt:cool::KK62:

Kız zaten engelliymiş numaralar , sanki konuşma yakalamış gibi davranıyosun .
Hepten kk bdv kadınları olarak dellendik galiba.

Kızlar daha önce Aldatıldığımdan Şüphelendiği mi söylemiştim. Bugun esimin whatsaapına bakarken bide engellenenlere bakım dedim 4 tane engelli ve kayıtsız numara vardı. Dördünü de telefonuma kaydettim. Eşim annesigile gidince aradım. Numaranın 2 si kullanılmıyor 1i erkek 1i bayan sonra telefonuma cia yı indirdim kızın numarasını girdim çağla diye çıktı esim gelince cagla kim dedim gözleri ayrıldı ne çağlası nereden çıktı dedi cevap ver cagla kim dedim eski sevgilim dedi. Kuzeniyle birlikte gelmişler balkonda oturuyolar uzatamadim sonra vodofone self servisten aramalara baktim ama yok hiç konusmamislar birazdan gelicek ne diym akıl verin lütfen
Gebe halinle arı kovanına çomak sokup başını ağrıtma bence.
Gebelikte psikolojik olarak biraz daha duygusal biraz daha özgüvensiz ve paranoyak olabiliyoruz.Bende sizin gibi saçmalamaya başlayayım diye düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.
Sana hamileliğimde başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Eşimin başka bir şehirden bir arkadaşı iş için bizim buraya 3 günlüğüne tatile geldi arkadaşı evli ama karısıyla gelmemiş yanında bir güzel boylu poslu bir kızla gelmiş. Eşim tam 3 gün boyunca beni almadan arkadaşıyla gezdi vs meğer kızda bunlarla gezmiş.Neyse ben arabayla çarşıya indiğim zaman eşşmle benim sahibinden hiç hoşlanmadığımız bir cafede eşim arkadaşı ve o kızla otururken gördüm hemen arabayı park edip hiç eşimi görmemiş gibi önlerinden geçtim eşim beni kesin gördü ama hiç seslenmedi :) ben yürüyüp köşeyi döndüm bankamatiğin arasından eşime bakarken arkadaşı benim baktığımı görüp "Yenge sana bakıyor" dedi. Eşim de bana hiç gel demedi sen git ben geliyorum gibi bir hareket yaptı ben yürüyüp gittim 3 dakika sonra geri döndüm eşime telefon açıp "Ben gidiyorum" dedim baktım arkamdan gelmiş hemen. "Ne oldu" diyor :D Elinin körü oldu dedim içimden.
Dedim ki "Aşkımmmm yazık sana sen yanlız kalmışsın birini yollayımmı sana" dedim :D "Saçmalama ne alaka arkadaşım gelmiş iş konuşuyoruz benim kadınla işim yok" dedi. Bende "ama kadın gayet İŞ gibi duruyor" dedim :D "Hadi sen git ayıp olmasın ben gidiyorum" deyince "Nereye gidiyorsun bekle bende geliyorum hemen" dedi.Gitti 1 dakika sonra geri geldi ben hiç konusunu bile açmadım başladı bana hesap vermeye :D
" Ay bana ne ben sana bişey sordummu ki bana hesap veriyorsun b..k yiyen kokusunu kendi çeker" dedim.
Oysa ortada bişey yok eşimin o taraklarda bezi olmaz beceremediği gibi ağzına yüzüne bulaştırır beceriksiz :D
Ama ben hamileliğin verdiği hormonların etkisiyle eşimi epey terletmiştim :D
O gün bana hep "Beni tanıyorsun bana güvenmiyormusun" demişti.
Bende "seni tanıyorum ama kızı tanımıyorum sana güveniyorum ama hormonlarıma güvenmiyorum elimden bir kaza çıkabilirdi" demiştim.
Konuyu uzatmadan hemen eşimin elini tutup "hadi gel sana yemek ısmarlayım Aşkım" demiş normale dönmüştüm.
Konuyu uzatsam biliyorum ki huzurum kaçacak eşimi delirtecem 3-5 gün eşimle gergin bir şekilde evde dışarda birbirimize negatif enerji vercez vs. Benim stresim bebeğe geçecek falan en iyisi uzatmamak ve uzaktan takip etmek dedim ;) Zaten adamda ertesi gün gitti.

Çok mantıksız hareket etmişsiniz. Hemen ilk gördüğünüz şüpheli harekette hesap sorunca iknası daha kolay oluyor ve bundan sonraki hareketler de planlı oluyor malesef bir şey varsa yakalamak zorlaşıyor. Farkında değilmiş gibi davransanız bir sonraki şüpheli hareketler ile birleştireceksiniz bir yapboz gibi adeta resim tamamlanacak.

Eski konunuzda ki şüphelerinize istinaden altından birseyler çıkabilir diyorum.Hala gönderiyor mu sizi ailenize.

Bu bu aralar okuduğum 5. Aldatma konusu galiba eşimin telefonuna dokunmayan ben her gün didik didik araştırıyorum işin kötüsü Ada'ma aldatıyormuş yakalamış gibi arada trip de atıyorum. Gerçi benimkinde de var engelli numaralar ama hala araştırmalarım devam ediyor eskide mi kaldı arada açıyor mu bulamıyorum,fatura dökümünde hiç o numaralara ait kayıt yok. Psikolojimiz bozuldu bence kızlar :110:

Gebe halinle arı kovanına çomak sokup başını ağrıtma bence.
Gebelikte psikolojik olarak biraz daha duygusal biraz daha özgüvensiz ve paranoyak olabiliyoruz.Bende sizin gibi saçmalamaya başlayayım diye düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.
Sana hamileliğimde başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Eşimin başka bir şehirden bir arkadaşı iş için bizim buraya 3 günlüğüne tatile geldi arkadaşı evli ama karısıyla gelmemiş yanında bir güzel boylu poslu bir kızla gelmiş. Eşim tam 3 gün boyunca beni almadan arkadaşıyla gezdi vs meğer kızda bunlarla gezmiş.Neyse ben arabayla çarşıya indiğim zaman eşşmle benim sahibinden hiç hoşlanmadığımız bir cafede eşim arkadaşı ve o kızla otururken gördüm hemen arabayı park edip hiç eşimi görmemiş gibi önlerinden geçtim eşim beni kesin gördü ama hiç seslenmedi :) ben yürüyüp köşeyi döndüm bankamatiğin arasından eşime bakarken arkadaşı benim baktığımı görüp "Yenge sana bakıyor" dedi. Eşim de bana hiç gel demedi sen git ben geliyorum gibi bir hareket yaptı ben yürüyüp gittim 3 dakika sonra geri döndüm eşime telefon açıp "Ben gidiyorum" dedim baktım arkamdan gelmiş hemen. "Ne oldu" diyor :KK70: Elinin körü oldu dedim içimden.
Dedim ki "Aşkımmmm yazık sana sen yanlız kalmışsın birini yollayımmı sana" dedim :KK70: "Saçmalama ne alaka arkadaşım gelmiş iş konuşuyoruz benim kadınla işim yok" dedi. Bende "ama kadın gayet İŞ gibi duruyor" dedim :KK70: "Hadi sen git ayıp olmasın ben gidiyorum" deyince "Nereye gidiyorsun bekle bende geliyorum hemen" dedi.Gitti 1 dakika sonra geri geldi ben hiç konusunu bile açmadım başladı bana hesap vermeye :KK70:
" Ay bana ne ben sana bişey sordummu ki bana hesap veriyorsun b..k yiyen kokusunu kendi çeker" dedim.
Oysa ortada bişey yok eşimin o taraklarda bezi olmaz beceremediği gibi ağzına yüzüne bulaştırır beceriksiz :KK70:
Ama ben hamileliğin verdiği hormonların etkisiyle eşimi epey terletmiştim :KK70:
O gün bana hep "Beni tanıyorsun bana güvenmiyormusun" demişti.
Bende "seni tanıyorum ama kızı tanımıyorum sana güveniyorum ama hormonlarıma güvenmiyorum elimden bir kaza çıkabilirdi" demiştim.
Konuyu uzatmadan hemen eşimin elini tutup "hadi gel sana yemek ısmarlayım Aşkım" demiş normale dönmüştüm.
Konuyu uzatsam biliyorum ki huzurum kaçacak eşimi delirtecem 3-5 gün eşimle gergin bir şekilde evde dışarda birbirimize negatif enerji vercez vs. Benim stresim bebeğe geçecek falan en iyisi uzatmamak ve uzaktan takip etmek dedim :KK66: Zaten adamda ertesi gün gitti.

Yalnız bravo..Baya durumu kurtarmışsın sen..Yani ipleri elinde tutup olumluya çevirmişsin işi..Ama ben asla böyle yapmazdım,böyle davranmazdım biliyorum kendimi..Huzursuzluk çıkarsada çıksın valla,şüpheli durumda kalmaktan iyidir benim için :bicak:

S sevakcy yorum yapmadan evvel eski konularını okudum.. ve daha yeni evli olmanıza rağmen eski konularına da dayanarak söyleyebiliyorum ki,ters giden bişeyler var bencede :110: bazı tutarsızlıklar ve bazı vurdumduymaz tavırlar.. bişey bulduğun an hemen saldırmak pek doğru olmamış ama insan o an sormak istiyor hesabını,haklısın bir yönden de.. Ben olsam işin peşini pek bırakmazdım sanırım

Bulduğun kanıt sağlam bir kanıt değil güven eksikliği boşanmaya kadar gider

Back
X