aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

çok zor,inan,yalnızlığımamı yanayım,gurbet elde desteksiz olmamamı... Benim avukata gidecek durumum bile yok(maddi anlamda deyil) ,çünki bebeyimi bırakabileceyim güvenilir kimse yok,o yüzden avukatla konuştuk,onun bana gelmesini bekliyorum,bu güne söz verdi ama,önümüzdeki haftaya da çeke bilir

Anlıyorum canım, ne güzel bir başlangıç yapmışsın avukata danışmakla, o seni en iyi şekilde aydınlatır. Kimsem yok deme, iki tane dünya güzeli yavrun var, onlar için dik durmalısın, çok kolay olmayacak biliyorum ama bir yerden başlaman lazımdı sen doğru olanı yaptın.

inanın yaptım,geçen hafta buna benzer bir olay oldu,beni kandırmadına izin verdim,inanmış numarası yaptım,aldım karşıma konuştum sakınce,ne olur yapma böyle,beni çileden öıkartma dedim,sevmesini biliyorsam silmedini d e bilirim ,arkadaşlarından bir çoku rusla evli,ne kadar mutsuz,ne kadar pişmanlar,bize nasıl özendiklerini dile getirdiklerini görmüyormusun dedim.O da bana yeminlerle benim sevgilim yok dedi.Üstünden daha 5 gün geçmedn en son olayını yakaladım,bununki pfikolojik sanırım,metresi yok,eminim de,bu günlük ilişkileri aldatma saymıyor işte sanırım

sevgilisi yok yemin etmiş ama sevgili yapmaya çalışmış sonuçta yani sizi ikna ederim ya da kandırırım fazla tepki vermez diye düşünmüş battı balık yan gider demiş ama boşanma kağıdını eline alınca belki dank eder .siz eliizden geleni yapmışınız bu durumu kabul etmemekte kararlı olduğuna inanması lazım.ve biraz sizden ayrı kalrsa belki aklı başına gelir ama sizi kaybeder o zamanda peşinizden bile koşar ama burnu sürtsün siz rededin .
korkmanızı anlıyorum ülkemizde kadına şiddet almış basını gidio erkek egemen bir ülke ve kadınlar her konuda kısıtlanıyor.ister ilkokul ister yüksek lisans yapmış olsun kadınsa hiç bişeye hakkı yok pes ettirmek içi her yolu denerler.bunlar çok yanlış ama gazetelerin üçüncü sayfalarında her gün okuyoruz çok yazık ki.

Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
Canım bu forumdaki çoğu kişiyle aynı frekansta değilsin malesef. Ne abartması herkes sana bu ne sakinlik diyor. Sen bu olayı kocamı seviyorum diyip sineye çekebileceksen sana verebileceğimiz bir akıl yok ki.. Ama diyosan ki ağırıma gitti boşanmak istiyorum ama imkanlarım kısıtlı o zaman neler yapabilceğini konuşuruz. Aldatılıyosun bu arada. Sence bu normal mi? Kocan başka bi kadına dil döküyor. Kadın tmm dese akşama evinde.. O hayır diyor diye bişi yapmamış olması da durumu değiştirmiyor malesef. Ayrıca ne biliyorsun daha önceden sevgilisi olmadığını veya bundan sonra olmayacağını. Adam niyeti bozmuş bi kere.. Seni boşanıyosun diye garipseyecek bir çevren varsa da acil çevreni değiştir derim..

Back
X