Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen artık ''DÖL'' denmesin meni yazın nolur kusma isteği geliyordöl lekesi
Bu kadar düşmeyin ne demek şüphelendiğim şeyler var size sormak istedim neden dalga geçiyosunuzAyyy çok iğrençsiniz gerçekten yaa bu kadar da düşmeyin nolur ayrıca döl nedir yaa![]()
Dalga geçmiyorum hanımefendiBu kadar düşmeyin ne demek şüphelendiğim şeyler var size sormak istedim neden dalga geçiyosunuz
Tamam sorun da donda sperm aramak bulmak biraz uç değil miBu kadar düşmeyin ne demek şüphelendiğim şeyler var size sormak istedim neden dalga geçiyosunuz
2 hafta küslük, şüpheniz de var, boşanınFotoğraf koyacaktım ama beceremedim. Eşimle iki haftadır küsüz bugün eve gelir gelmez duş aldı bende şüphelinip boxerına baktım ve döl lekesi vardı boxerın iç kısmınada baktım kurumuş sıvı lekesi ne diyosunuz lütfen yardım edin
Sperm aramadım tabiki çamaşırlarını kirli sepetinin dışına atmış bende kirli sepetine atarken gördümTamam sorun da donda sperm aramak bulmak biraz uç değil mi
Başka şüphelendiğiniz şeyler var mı
Nerede olucak peki damla damla meni varaskim aldatsa “döl” boxerda mı olurdu? boxer incelemek nedir ya..
Nickiniz tam da konuya uygun olmuş. Adam bence mast yapmış olabilir konu sahibiBacım birde koklayaydın eyiydi.bu sıcakta sabah akşam duş alıyoruz duşa girmese şüphe duymayacaktin heralde
Video izleyip kendini tatmin etmiş olabilir. Tek bu olaydan aldatıyor denilemez. Takipte kalınNerede olucak peki damla damla meni var
Gidin biyoloji hakkında bir kitap falan okuyun.Fotoğraf koyacaktım ama beceremedim. Eşimle iki haftadır küsüz bugün eve gelir gelmez duş aldı bende şüphelinip boxerına baktım ve döl lekesi vardı boxerın iç kısmınada baktım kurumuş sıvı lekesi ne diyosunuz lütfen yardım edin
belki kendi kemdine bir sey yapmıltır benim aklıma ilk gelen bu. ama yani çamaşırda meni izi nasıl oluyor anlamadımNerede olucak peki damla damla meni var
Kırumuş damla damla menibelki kendi kemdine bir sey yapmıltır benim aklıma ilk gelen bu. ama yani çamaşırda meni izi nasıl oluyor anlamadım![]()