NE YAPMAM LAZIM CIDDEN ÇOK UTANDIM

Sevdiceginizin boyle bir nami varsa, yapmasanizda yapti derler.

Hem başkalarını sevismeden bırakmıyorsa sizlede denemis olmali?

Farkettiniz mi şu tiktoktaki koca gevşek ağızlı yüzünden (adını unuttum sorry 🤗) 18li yaşlardaki yeni üyeler hep konu açmaya başladı

iki egosunu okşayacaktın sen de bana at diyecekti olay bundan ibaret
muhtemelen 2 ay bile sürmezsiniz

Kafası sığ degilmi biraz hani kas yaparsın beyni çalıştırmazsin kasın artar beynin zayiflart.Yani kendine bakmak sağlık spor bende severim de senin karın kasın kendine gösteriş oldumu bana komik geliyor .Birde fazla laubali degilmi yani manitami soracağım tabi falan sizin yerinizde olsam hep benmi vardım sanki ne bu gösteriş basit derdim Ya benim fikrim böyle tarzını paspaye buldum kusura bakmayın.İBelki öyle biri değildir de ben sporu kendisi için yapmayan onu birini etkilemek yada hava atmak için yapan insanları paspaye buluyorum .Tarz olarak olmaz bu çocuk

Karın kası resmi çekip atmak demode sosyal medyada bile antrenör olursun işin budur anlarim gerisi paspaye

Bence dansçı kuşlar gibi kaslarıyla kur yapmaya çalışmış ama gösterisi ters tepmiş 🤣

Yeni bi çocukla tanıştım sevgılı olduk ama kulagıma gelen şeyler hoş şeyler değil maalesef sevgilim hakkında o yatamayacağı kızlarla birlikte olmaz gibi duyumlar alıyorum fakat ben onu tanımak istiyorum çevremdekilere kulak asmak istemiyorum çocuğu da çok seviyorum bugün şöyle bir olay yaşandı maça gitmiş çıktıktan sonra duşa girmiş duştan çıkınca boxer ile bana fotoğraf attı ama boxer çok gözükmüyor karın kasları ön planda diyeyim ben böyle şeylerden aşırı rahatsız olan bir insanım fotoğrafın altına da sence spora tekrardan başlamalı mıyım yazmış ben de dedim ki git üstüne bir şey giy ondan sonra konuşuruz manitam degilmisin başka kime anlatacağım dedi ben de dedim ki anlatamam donla da fotoğraf atma don gözükmüyordu bile saçmalama falan dedi bu seferde sana hiç bir daha fotoğraf atmayacagim demeye başladı arkadaşlarımı anlatsam vazgeç bu çocuktan diyecekler ama ne yapacağım gerçekten bilmiyorum çocuktan da vazgeçmek istemiyorum arkadaşlarıma anlatmaya da çok utanıyorum ki anlatsam yargılarlar diye korkuyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Çevredekilerin bir bildiği olabilir boşu boşuna çıkmıyor bu yargı ve erkeklerin vücut gösterip spor baslama şeyleri gibi konular bayar.cok sıkıcı. Arkadaşlarını dinle

Yeni bi çocukla tanıştım sevgılı olduk ama kulagıma gelen şeyler hoş şeyler değil maalesef sevgilim hakkında o yatamayacağı kızlarla birlikte olmaz gibi duyumlar alıyorum fakat ben onu tanımak istiyorum çevremdekilere kulak asmak istemiyorum çocuğu da çok seviyorum bugün şöyle bir olay yaşandı maça gitmiş çıktıktan sonra duşa girmiş duştan çıkınca boxer ile bana fotoğraf attı ama boxer çok gözükmüyor karın kasları ön planda diyeyim ben böyle şeylerden aşırı rahatsız olan bir insanım fotoğrafın altına da sence spora tekrardan başlamalı mıyım yazmış ben de dedim ki git üstüne bir şey giy ondan sonra konuşuruz manitam degilmisin başka kime anlatacağım dedi ben de dedim ki anlatamam donla da fotoğraf atma don gözükmüyordu bile saçmalama falan dedi bu seferde sana hiç bir daha fotoğraf atmayacagim demeye başladı arkadaşlarımı anlatsam vazgeç bu çocuktan diyecekler ama ne yapacağım gerçekten bilmiyorum çocuktan da vazgeçmek istemiyorum arkadaşlarıma anlatmaya da çok utanıyorum ki anlatsam yargılarlar diye korkuyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin
çoçuk muhtemelen senı bırakır çünkü niyeti farklı

Eski flörtümle sevgili olabilir misin 😂 bana duştan çıkınca boyundan adonislerine kadar olan yerin fotoğrafını göndermişti sonra da ne var bunda çok abartıyorsun bir yerim gözükmüyor demişti 😂 taktik hep aynı ya erkolar şaşırtmıyor

Back
X