• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldığımı düşünüyorum ne yapmalıyım ?

Takip ettirip gereğini yapacaksan ettir.Araştırdın buldun diyelim.Boşanmazsan senin için ço daha zor bir

dönem başlar.Yüzgöz olursunuz.

Ben kendi adama bu şüpheyle yaşayamazdım.Gereğini yapardım.Yaptım da.

zaten kendini hemen belli etti diyorum ya iki aydır hissediyorum resmen başka biri var ben takip edemem yakalanırsam kötü olur ama takip ettirebilirim arkadaşımın tanıdığı bu işi yapan biri var. arkadaşımın kocasının herşeyini ortaya serdi.

Madem tanıdık var yaptır derim

ikinci senemiz şuan
hımmm hoomm aldatılıyor olsan anlardın demek istemiyorum. lakin gercekten arkadaşları ile dışarı cıkıyor da olabilir.evlikliklerde nedense erkekler böyle sacma triplere ben eve baglandım arkadaşlarım geziyor bende gezerim diyip rutinlerini bozabiliyorlar. kadına da bu garip gelir herşey iyiyken ne oldu şimdi diyebiliyoruz.
zamana bırak gözlemle. bu arada cocuk yapmaya kalkmayın. korunun.

Sakin ol.. Bu sezdiklerini onunla açık açık konuş. Bir durum mu var bir şeye mi kızgınsın diye bir sor önce. Geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı ve konu sahibi eşiyle konuşup onun bir şeylere tavır yaptığını öğrenmişti. Bazı insanlar kızdıkları, kırıldıkları şeylere böyle tepki verip karşısındakinin anlamasını bekliyor. Anlamıyorsanız alın karşınıza konuşun öyle takip makip işlerine girmek hem suç hem de etik değil.

Süslenip çıktığı bir gece peşine çıkıp takip edeceksin. Çok sherlock gelse de neredeyse kesin çözüm. Çünkü whatsapp web imkansız gibi telefonu ortada bırakmıyor. Şifresi de var.

Yazık ya. Nelerle uğraştırıyorlar insanları.

telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor

Süslenip dışarı çıkıyor kısmını okuyana kadar, depresyonda ya da bazı sorunlar yüzünden dengesi bozulmuştur, kafası dağınık olduğu için içinden gelmiyordur sizle ilgilenmek diyecektim ama aksine adama eskisine nazaran başka bir enerji gelmiş o çok belli.

Aldatıyor diyemez burada kimse ama aldatmaya meyletmis gibi bir hali var. Evli adamın erkek erkeğe gezmesi, telefona şifre koyması ne demek yahu?! Ozeliymis, o özel bırakın nikahı, sizi tanıdığı günden önceydi. Tamam kimse kimsenin telefonunu kurcalamasin paranoyak gibi ama o telefonlar köşe bucak kaçırılmasin, şifre falan koyulmasn bir zahmet.

Bence yakın takibe al eşini.

zaten kendini hemen belli etti diyorum ya iki aydır hissediyorum resmen başka biri var ben takip edemem yakalanırsam kötü olur ama takip ettirebilirim arkadaşımın tanıdığı bu işi yapan biri var. arkadaşımın kocasının herşeyini ortaya serdi.
Ay nasıl yaptı onu biraz ucundan citlatabilir misin acaba:KK16: baya birebir arkasına adam takmak mi, yoksa sosyal medya konuşmaları, telefon yazısmalarini ortaya sermek gibi bir şey mi?

Back
X