- 17 Şubat 2017
- 65
- 141
- 8
Android telefonlar için belli bir ücret karşılığında program indiriliyor.Ve mesajları aramalar takip edebiliyorsun.internette bir araştır istersenHadi ya o programi nerden indiriyoruz gercekten boyle birsey varmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Android telefonlar için belli bir ücret karşılığında program indiriliyor.Ve mesajları aramalar takip edebiliyorsun.internette bir araştır istersenHadi ya o programi nerden indiriyoruz gercekten boyle birsey varmi
güzelim sen ne dediğinin farkında mısın şifresi var ve siz bilmiyorsunuz size izin vermiyor özelim diyor.telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
İzle ve gör.merhaba kızlar
eşimde iki aydır tuhaf davranışlar seziyorum.sanki aramıza bir soğukluk girdi ve sebebi yok. eskisine göre bana asabi davranıyor bazende meleğe dönüşüyor. ruh hali değişti gece geç saatlere kadar tv başında oturuyor. önceden birlikte zaman geçirirdik şuan hep kaçıyor.ben yokmuşum gibi davranıyor kendi başına dışarı çıkıyor sürekli erkek arkadaşlarıyla planı olduğunu söylüyor. akşamları düzenli şekilde işten eve dönen adam şu sıralar gelip süslenip çıkıyor. sizce aldatılıyormuyum bunu nasıl öğrenebilirim.????
erkeklerden iğreniyorummerhaba kızlar
eşimde iki aydır tuhaf davranışlar seziyorum.sanki aramıza bir soğukluk girdi ve sebebi yok. eskisine göre bana asabi davranıyor bazende meleğe dönüşüyor. ruh hali değişti gece geç saatlere kadar tv başında oturuyor. önceden birlikte zaman geçirirdik şuan hep kaçıyor.ben yokmuşum gibi davranıyor kendi başına dışarı çıkıyor sürekli erkek arkadaşlarıyla planı olduğunu söylüyor. akşamları düzenli şekilde işten eve dönen adam şu sıralar gelip süslenip çıkıyor. sizce aldatılıyormuyum bunu nasıl öğrenebilirim.????
İNŞALLAH öyle bişey yoktur sen çaktırmadan takip et cnmmerhaba kızlar
merhaba kızlar
Nasıl özeli oluyormuş eşinizin özeli sizsiniz ailesi ne kadar saçma bir düşünce kesinlikle açık açık konuşun derdi neymiş belki sandığınız gibi değildir.Umarım yanılıyorsunuzdur.telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
ooooooo o iş bitmiş.. Evlilikte özel diye bişey olmaz... %99,99 aldatılıyosunuz.. Yapıcağınız şey se akıllı olup kanıtlamak.telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
KESİNLİKLE BUNDAN EMİNİMooooooo o iş bitmiş.. Evlilikte özel diye bişey olmaz... %99,99 aldatılıyosunuz.. Yapıcağınız şey se akıllı olup kanıtlamak.
Bunu diyorsa aldatıyor olabilir. Açık yüreklilikle evet güvenmiyorum deyin sonra bakın olacaklara. Üste çıkmaya çalışıp depresifleşirse kesin aldatıyor.telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
en başta aldatılan kadınların içine girip o şerefsize karşı bir canavar çıkartıp onu öylece ortada bırakmayı çok isterdim.Ay bu adamları benim elime verseler neler yapicam neler: @
bence evet güvenmiyorum de iste telefonunu, sonucta saklayacak bir seyi olmasa acıkta bırakırdıtelefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
Yok ben baya nush ile uslanmayani etmeli tekdir tekdirle uslanmayanin hakkı kotektir politikası tarafındayım elime bir meşe sopası evde ilgili sevgili karısı kocası dururken disardakilere böyle yaklaşanlara neren istiyo diye sora sora bi guzel hincimi cikarmak istiyorum ya en çok bu beni benden alıyor kim bilir bu kadın neler yapiyo kocası için ama hakettiği bu malesef evde karısıyla ilgilenmeyen adamlar dışarda o kadınlarla 50 yıllık karısı gibi ilgileniyorlaren başta aldatılan kadınların içine girip o şerefsize karşı bir canavar çıkartıp onu öylece ortada bırakmayı çok isterdim.
donuna kadar alıp yüzüne tükürmeyi çok isterdim.
aynen 50 yıllık karısı gibi. ona emek veren çamaşırını yıkayan ütüsünü yemeğini hazırlayanYok ben baya nush ile uslanmayani etmeli tekdir tekdirle uslanmayanin hakkı kotektir politikası tarafındayım elime bir meşe sopası evde ilgili sevgili karısı kocası dururken disardakilere böyle yaklaşanlara neren istiyo diye sora sora bi guzel hincimi cikarmak istiyorum ya en çok bu beni benden alıyor kim bilir bu kadın neler yapiyo kocası için ama hakettiği bu malesef evde karısıyla ilgilenmeyen adamlar dışarda o kadınlarla 50 yıllık karısı gibi ilgileniyorlar