• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldığımı düşünüyorum ne yapmalıyım ?

Hadi ya o programi nerden indiriyoruz gercekten boyle birsey varmi
Android telefonlar için belli bir ücret karşılığında program indiriliyor.Ve mesajları aramalar takip edebiliyorsun.internette bir araştır istersen;)

Telefonuna şifre koyması ne demek ya!
Siz saf mısınız?
Bi şeyler karıştırdığı kesin!
Evlenip barklanmış adamın telefonu ortada olacak!
Ama şu da var ki aldatmak istese her türlü aldatır.
Telefonun ortada olması bir şeyi değiştirmez.
Yine de dizginler belki.
Çok zor bir durum. Aldatıyorsa ve öğrenseniz ne yapacaksınız? Onu da düşünüp öyle karar verin açığa çıkarıp çıkarmamaya.

telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
güzelim sen ne dediğinin farkında mısın şifresi var ve siz bilmiyorsunuz size izin vermiyor özelim diyor.
bunu diyen adam kesinlikle kesinlikle bşyler karıştıryor.
ne demek izin vermiyor asıl o zaman biter herşey delile gerek kalmaz

merhaba kızlar
eşimde iki aydır tuhaf davranışlar seziyorum.sanki aramıza bir soğukluk girdi ve sebebi yok. eskisine göre bana asabi davranıyor bazende meleğe dönüşüyor. ruh hali değişti gece geç saatlere kadar tv başında oturuyor. önceden birlikte zaman geçirirdik şuan hep kaçıyor.ben yokmuşum gibi davranıyor kendi başına dışarı çıkıyor sürekli erkek arkadaşlarıyla planı olduğunu söylüyor. akşamları düzenli şekilde işten eve dönen adam şu sıralar gelip süslenip çıkıyor. sizce aldatılıyormuyum bunu nasıl öğrenebilirim.????
İzle ve gör.

merhaba kızlar
eşimde iki aydır tuhaf davranışlar seziyorum.sanki aramıza bir soğukluk girdi ve sebebi yok. eskisine göre bana asabi davranıyor bazende meleğe dönüşüyor. ruh hali değişti gece geç saatlere kadar tv başında oturuyor. önceden birlikte zaman geçirirdik şuan hep kaçıyor.ben yokmuşum gibi davranıyor kendi başına dışarı çıkıyor sürekli erkek arkadaşlarıyla planı olduğunu söylüyor. akşamları düzenli şekilde işten eve dönen adam şu sıralar gelip süslenip çıkıyor. sizce aldatılıyormuyum bunu nasıl öğrenebilirim.????
erkeklerden iğreniyorum
benim için erkek =
upload_2017-2-22_9-44-42.webp

Eklentiler

• upload_2017-2-22_9-44-43.webp
    upload_2017-2-22_9-44-43.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 39
Bol bol dua et. İnşallah böle bişi yoktur.hatta int bakara süresini aç dinle biri önerdi bana eşlerin arasını düzeltmesi filan için evde bakara süresi okuyun dinleyin soğukluk olanlar böle yapıomuş diye allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar
İNŞALLAH öyle bişey yoktur sen çaktırmadan takip et cnm

eğer boşanmayacaksan ne kendını hırpala nede bizi

ablamda kocasının tlf kurcaladı buldu ayarca bizi çarkaladı şimdi geri barişti

biz suçlu olduk neymiş hiç birimiz boşanma bir şansa daha ver dememişiz.

tövbe yarabbiii

ilk önce korun çocuk yapma ve takip et o cıktıktan sonra atla taksiye git peşinden ne halt yedigini anlarsın

merhaba kızlar

çok seviyorsan Allah içine o duyguyu veriyor benim öle olmuştu sonra karşıma çıkardı Allah aynı şeyler bendede olmuştu tek süslenip dışarı çıkma yoktu bizde

telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
Nasıl özeli oluyormuş eşinizin özeli sizsiniz ailesi ne kadar saçma bir düşünce kesinlikle açık açık konuşun derdi neymiş belki sandığınız gibi değildir.Umarım yanılıyorsunuzdur.

Bunu diyorsa aldatıyor olabilir. Açık yüreklilikle evet güvenmiyorum deyin sonra bakın olacaklara. Üste çıkmaya çalışıp depresifleşirse kesin aldatıyor.

Ay bu adamları benim elime verseler neler yapicam neler: @

Eve gelip süslenip çıkması çok şüphe uyandırıcı.
Erkek arkadaşlarıyla buluşmak için bu kadar özeneceğini düşünmem.
Mutlaka takip ettirin. Direk ona sormayın bence. Daha dikkatli davranır öyle.
Bu sefer boşanma davasında deliliniz olmaz.

Ay bu adamları benim elime verseler neler yapicam neler: @
en başta aldatılan kadınların içine girip o şerefsize karşı bir canavar çıkartıp onu öylece ortada bırakmayı çok isterdim.
donuna kadar alıp yüzüne tükürmeyi çok isterdim.

en başta aldatılan kadınların içine girip o şerefsize karşı bir canavar çıkartıp onu öylece ortada bırakmayı çok isterdim.
donuna kadar alıp yüzüne tükürmeyi çok isterdim.
Yok ben baya nush ile uslanmayani etmeli tekdir tekdirle uslanmayanin hakkı kotektir politikası tarafındayım elime bir meşe sopası evde ilgili sevgili karısı kocası dururken disardakilere böyle yaklaşanlara neren istiyo diye sora sora bi guzel hincimi cikarmak istiyorum ya en çok bu beni benden alıyor kim bilir bu kadın neler yapiyo kocası için ama hakettiği bu malesef evde karısıyla ilgilenmeyen adamlar dışarda o kadınlarla 50 yıllık karısı gibi ilgileniyorlar

Yok ben baya nush ile uslanmayani etmeli tekdir tekdirle uslanmayanin hakkı kotektir politikası tarafındayım elime bir meşe sopası evde ilgili sevgili karısı kocası dururken disardakilere böyle yaklaşanlara neren istiyo diye sora sora bi guzel hincimi cikarmak istiyorum ya en çok bu beni benden alıyor kim bilir bu kadın neler yapiyo kocası için ama hakettiği bu malesef evde karısıyla ilgilenmeyen adamlar dışarda o kadınlarla 50 yıllık karısı gibi ilgileniyorlar
aynen 50 yıllık karısı gibi. ona emek veren çamaşırını yıkayan ütüsünü yemeğini hazırlayan
çocuklarını büyütüp bakan kadın dururken sen git başkasına bak.
aldatılan her kadın her şeyden habersiz onun günlük işlerini yapyor
kocam gelecek sevdiği yemeği yapayım diyor adamsa vicdanı rahat şekilde
onun masasına oturup aşkla hazırladığı yemeğini yiyor boğazında kalmadan
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Back
X