• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldığımı düşünüyorum ne yapmalıyım ?

aynen 50 yıllık karısı gibi. ona emek veren çamaşırını yıkayan ütüsünü yemeğini hazırlayan
çocuklarını büyütüp bakan kadın dururken sen git başkasına bak.
aldatılan her kadın her şeyden habersiz onun günlük işlerini yapyor
kocam gelecek sevdiği yemeği yapayım diyor adamsa vicdanı rahat şekilde
onun masasına oturup aşkla hazırladığı yemeğini yiyor boğazında kalmadan
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Ya onlar daha kadında suç buluyorlar yok dırdır yapmış onu istemiş bunu istemiş e hadi boşa bunu al diğerini bakalım geçim derdi kapıdan girdimi aşk bacadan cikiyormu cikiyormu görelim onuru yapmicakmi dırdır en alasını yapar çünkü zamanında evdekinden kısıp diğeri ne yedirdi ya bilemedi o da paralı sandı ama o kaf dağının görünen kısmı bide görünmeyen kısmı var

WhatsApp web ten kontrol edin illaki yazışıyordur aldatıyorsa.

Bide boşanamıcaksanız varsa öyle bişey, öğrenseniz bile ona söylemeyin bildiğinizi. Zaten gitmez mecbur gibi düşünür edepsizliği ayyuka çıkarır.
Catsap web nedir nasl kullanılır mi

Şifre al tlfdan ve dökümüne bak
şifre alırken canım dikkat et telefonu snin elinde olsun online işleme girerken telefona mesaj gidiyor giriş yaptınız diye
gece yap o işi uyuduğunda telefonu al online işleme giriş yap şifre için yönlendirir telefon
şifre mesajla gelecek dökümü al sonra gelen tüm mesajları sil

şifre alırken canım dikkat et telefonu snin elinde olsun online işleme girerken telefona mesaj gidiyor giriş yaptınız diye
gece yap o işi uyuduğunda telefonu al online işleme giriş yap şifre için yönlendirir telefon
şifre mesajla gelecek dökümü al sonra gelen tüm mesajları sil
Vod. Şifre alıyorum aynen gece yapıyorum bende şifre alınca kendi tlf giris yapıyorum çıkıs yapmıyorum oda girmediği için arada kolayca guriyorum

İnternet sayfasından WhatsApp Web e giriyorsun, eşinin telefonundan WhatsApp Web ayarlarına girip internet sayfasında çıkan kodu, telefona okutuyorsun. Web sayfasında telefondaki WhatsApp görünüyor.
Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum kafanı karıştırdıysam internetten nasıl yapıldığına bakabilirsin :)

WhatsApp web ten kontrol edin illaki yazışıyordur aldatıyorsa.

Bide boşanamıcaksanız varsa öyle bişey, öğrenseniz bile ona söylemeyin bildiğinizi. Zaten gitmez mecbur gibi düşünür edepsizliği ayyuka çıkarır.
Silinen mjlar geri döndürülüyomu ? Birde google arama geçmişi silindiğinde bakılabilecek farklı bi yol varmı biliyomusunuz

Aşkım Kapışmak 'ın bir videosunu dinledim geçen aldatan erkekle ilgili anlattıkları birebir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Silinen mjlar geri döndürülüyomu ? Birde google arama geçmişi silindiğinde bakılabilecek farklı bi yol varmı biliyomusunuz
Arama geçmişi özellikle temizlendiyse usta bi bilgisayar kullanıcısı olmadan görebileceğinizi sanmıyorum. Silinen mesajları da göremezsiniz, o anda kendi WhatsApp ında ne konuşuluyorsa veya kayıtlı hangi konuşma varsa onu görürsünüz maalesef.

İnternet sayfasından WhatsApp Web e giriyorsun, eşinin telefonundan WhatsApp Web ayarlarına girip internet sayfasında çıkan kodu, telefona okutuyorsun. Web sayfasında telefondaki WhatsApp görünüyor.
Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum kafanı karıştırdıysam internetten nasıl yapıldığına bakabilirsin :)
Tesk. Ederim cnm yeni güncellendi benimki de

Back
X