Aldatıldığımı düşünüyorum sizce de öyle mi ?

Tartisinca adamin karakteri mi degisecek. Yuregine bir kurt dustu ise bir daha cikmaz. Boyle suphelerle de o ur gecmez. Tek bildigim var o da kaxin hissediyorsa dogru cikiyor.
Çok haklısınız gerçekten. Telefonunu elime aldığım an verdiği aşırı tepkiden dolayı bişeyler olduğunu hissetmiştim o gün kurt düştü içime bi kaç gün sonrada yaptığı o aramayı gördüm ama keşke yanılıyo olsaydım keşke hissettiklerim doğru olmasaydı

Şu aldatma konularını okuyunca horul horul uyuyan kocamın tepesinden kızgın yağ dökesim geldi.

Ay güldürdünüz gece gece

Konu sahibi çok erken tepki vermişsiniz. Benim başıma gelse ben de hemen ne bu diye sorardım bekleyemezdim. Ama beklemek gerekiyor böyle durumlarda.

Erkek arkadaşınız masum gelmedi bana. Artık bir şeyler yapacaksa da çok daha dikkatli olacak. Telefonu kaçırması çok şüpheli zaten. Telefon dökümünü hemen getirmesi bunu önceden düşünüp başkasının telefonundan aradığını düşündürdü bana. Ya da henüz arama evresine gelemeden yakaladınız.

O an beynimden vurulmuşa döndüm sormadan duramaz hiç birşey yapmadan bekleyemezdim. Büyük ihtimal dediğiniz gibi oldu çünkü aramayı yaptığı gün yakaladım ben belki de numaraları aldı kaydetti yakalanmasa telefon da edip görüşücekti. Beynimi kemiriyo artık bu düşünceler

Aramayacaksa neden baktı ki? Bence vakti olmadı. Bende eşimi gizlice takip ederim geçen geçmişte Manisa otellerini aratmıştı delirdim tabi epey bekledim gelip bi yerlere gidicem diyecek diye ama demedi Manisa’ya da uzağız günübirlik gidip gelemez. Hala takipteyim. Konu sahibi direk tepki verdiğinde ya ayrılacaktı ya da tepki vermeyip takip edecekti.

Dün radyoda duydum bu akıllı telefonlar dinleniyomuş ekran kilitliyken ne konuşursak bize onunla ilgili reklam gelebiliyomuş bilmiyorum anlamamda ama böyle bişeyden olur mu da bilemedim ama mesela cel hesabımdan geçmiş görüntülerine bakın derim orda arama mesaj hepsi görünüyo nekadar konuştuğu falan

Bende manisalıyım dicen sandım hemşeri buldum dicektim

Ben telefonumdan birsey baksam eşimin telefonda reklami çıkıyor :) bu akilli telefonlar hic guvenli degil.

Yo hic alakası yok bebim telefonuna mutlu sonlu masaj reklam mesajı geliyor o maillerin çoğu spam
Ama googledan arama kısmı dedigin ne konu sahibi hesap açınca googleda yaptığı aramalar mı numaraları nerden gördün ben teknolojiden anlarım ama senin dedigini pek anlamadım

Bir de ben bakmadim girmedim demeleri yok mu adami delirtir.
Bu boyle bacim kabullenemeyeceksen evlenme sonra sana derki biliyordun evlenmeseydin. O yuzden iyi karar ver bi haltlar karistirdigi belli. Gerci yanlis gormediysem 2 ay filan olmus. Ayrilacak olsan zaten ayrilirdin.

Ben telefonumdan birsey baksam eşimin telefonda reklami çıkıyor :) bu akilli telefonlar hic guvenli degil.
Geçen tv yi telimin internetine bağladım dizi izledim lesli vidyosu falan açtım ama telimin goglenda da onlar yazıyodu youtube da da baktığım çıktı

ama artık internet şifrenizi bile paylaşmayın diyolar son zamanlarda teknolojiye de güvenilmiyo

Google üzerinden mail adresine giriş yapınca yapılan aramalar hesap etkinlikleri diye bi kısım var oraya kaydoluyo. Bende ondan gizli mailine giriş yaptım ki aramaları kaydolsun

Canim reklam olabilir. Ama bilmelisin ki reklamlar da ilgi alanin ne ise ordan geliyor. Mesela bana bu ara hep bebek magzalarinda bebek alisveris sitelerinden falan geliyor.

Geçen kk da bi reklam şikayet ediyom bida gösterilmicek diyo tekrar geliyo 5 kez geldi kocam beni çok güzel s.. diye açıkça yazmışlar şok oldum hatta ilk an guruptan biri attı sandım öyle bi reklam ayy biri görse elimde tel o reklam ...

Google üzerinden mail adresine giriş yapınca yapılan aramalar hesap etkinlikleri diye bi kısım var oraya kaydoluyo. Bende ondan gizli mailine giriş yaptım ki aramaları kaydolsun

Ay bu nasil oluyor aciklarmisin ? bizde google mail kullaniyoruz yani riskli bir durum mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…