Benim erkek arkadaşım benden 8 yaş büyük, ama kafamız çok güzel uyuştuğu için güzel anlaşıyoruz zaten yaş farkını takmadım hiçbir zaman.
1 aydır birlikteyiz ama ben onu tanıyordum önceden, müzisyen ve mekanlarda çalıyor tanınan biri. İyi bir geçmişi yok gibi yani genelde mekandaki kızlara yazan -çoğu kıza yazan- bir adamdı, benimle tanıştıktan sonra bir şeyler değişti. İlk başlarda sadece takılıyorduk bunun ikimiz de farkındaydık ama işler ciddiyete bindi ve sevgilim olmanı istiyorum dedi, duygusala bağlamaya başladı. Ben aşktan yeni tekmeyemiş biri olarak çok çekindim, ama hayır diyemedim çünkü bi şekilde hayatımda olmasını istiyordum.
Bir aydır birlikteyiz, ama tuhaf bir şekilde aldatıldığımı hissediyorum. Normalde çok fazla kuruntusu olan bir insanım o yüzden takmamaya çalışıyorum ama beynimin bir köşesinde hep o his var içim içimi yiyor. Hislerim beni yanıltmaz falan demem yanılttığı da oldu, ama bu sefer farklı hissediyorum sanki. Geçmişe takılan bir insan değilim önemli olan şu an ama bu hislerim onun geçmişte nasıl bir insan olduğunu neler yaptığını bildiğimden de olabilir. Fikirleriniz cidden önemli lütfen yazın