Aldatıldığımı Hissediyorum

mavigecelik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
8
4
6
Benim erkek arkadaşım benden 8 yaş büyük, ama kafamız çok güzel uyuştuğu için güzel anlaşıyoruz zaten yaş farkını takmadım hiçbir zaman.

1 aydır birlikteyiz ama ben onu tanıyordum önceden, müzisyen ve mekanlarda çalıyor tanınan biri. İyi bir geçmişi yok gibi yani genelde mekandaki kızlara yazan -çoğu kıza yazan- bir adamdı, benimle tanıştıktan sonra bir şeyler değişti. İlk başlarda sadece takılıyorduk bunun ikimiz de farkındaydık ama işler ciddiyete bindi ve sevgilim olmanı istiyorum dedi, duygusala bağlamaya başladı. Ben aşktan yeni tekmeyemiş biri olarak çok çekindim, ama hayır diyemedim çünkü bi şekilde hayatımda olmasını istiyordum.

Bir aydır birlikteyiz, ama tuhaf bir şekilde aldatıldığımı hissediyorum. Normalde çok fazla kuruntusu olan bir insanım o yüzden takmamaya çalışıyorum ama beynimin bir köşesinde hep o his var içim içimi yiyor. Hislerim beni yanıltmaz falan demem yanılttığı da oldu, ama bu sefer farklı hissediyorum sanki. Geçmişe takılan bir insan değilim önemli olan şu an ama bu hislerim onun geçmişte nasıl bir insan olduğunu neler yaptığını bildiğimden de olabilir. Fikirleriniz cidden önemli lütfen yazın

yaşınız kaç ve neye dayanarak aldatıldığınızı hissediyorsunuz ? ortada bir sebep yokken sadece his'e dayandırarak böyle düşünmek şuan biraz yersiz gibi. Biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz ?

18 yaşındayım. Bulunduğu çevre bana güven vermiyor zaten en başta, ama işi bu elimden bir şey gelmez. Biz de diğer kızlarla tanıştığı şekilde mekanda tanışıp sonra konuşmaya görüşmeye başladık bu bile kafamda soru işaretleri oluşturuyor. Başkalarıyla da konuşuyormuş, takılıyormuş gibi hissediyorum sürekli dediğim gibi nerdeyse herkes onu böyle kızlara yazan uçarı bir tip olarak biliyo ki doğruluğu var, Bu yuzden de olabilir

evlidir.
1-2 ay olacak sanırım buraya kocasının unlu bar müzisisyeni oldugu yazan biri varde ve kocam beni aldatıyor filan diye yazmıştı. aynı kişiler olmasınlar...
1-2 ayda işi aynı - aynı kk ya- aynı şekilde - capkın ve kızlara yazan -aldatıldıgını söyleyen- kaç kişi olabilir ?

Pek sanmıyorum evli değil yalnız yaşıyor ama yine de kimin yazdığını bana bulup gönderebilir misiniz?

benim biyle birrkadasim var. muzisyen evli bir oglu var hala daha senin yasindaki kizlara asikir. hepsi de kendisi icin olundugunu falan dusunur

o değil de bu ilişki yürümez ben sana söyleyim. aha da buraya yazıyorum. lorentz demişti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…