Aldatıldığımı ispatladım.

utopyali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
324
254
103
34
Daha önce aldatılıyor muyum diye bir konu açmıştım herşey belliydi ama delilim yoktu. Şimdi elimde delilim resim herşey mevcut.
Hemen bir avukat tutacağım, bu konulara uzağım neler yapabilirim ?
Yeni doğmuş sağlık problemi olan bir yavrum var ayrıca.
Kadınada tazminat davası açacağım, süründürmek istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın.

Son düzenleme:
Daha önce aldatılıyor muyum diye bir konu açmıştım herşey belliydi ama delilim yoktu. Şimdi elimde delilim resim herşey mevcut.
Kadınada tazminat davası açacağım, süründürmek istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın.

Kadına dava açılamıyomuş artık haberlerde vardı
Ama yine bi araştırın

konularınızı hep takip ediyordum.Allah yardımcınız olsun kadına zina davası açabiliyorsunuz eşinize de maddi manevi tazminat davası ve nafaka davası açın

Çok geçmiş olsun ... Allahından bulsun o adam bile diyemediğim de.. konunu hatırlıyorum arabada saç bile bulmuştun tesbihine kadar. Şuan kanıtladığına yine sevindim en azından kafanda netleşti olay yoksa insan aklını yitirecek gibi oluyor

Delillerin nasıl mahkemeye sunabileceğin deliller mi yoksa WhatsApp ekran görüntüsü falan mı? Yani özel hayat kısmına girecek şeylerse sanırım kabul etmiyor mahkeme.

Çok geçmiş olsun ... Allahından bulsun o adam bile diyemediğim de.. konunu hatırlıyorum arabada saç bile bulmuştun tesbihine kadar. Şuan kanıtladığına yine sevindim en azından kafanda netleşti olay yoksa insan aklını yitirecek gibi oluyor

Delillerin nasıl mahkemeye sunabileceğin deliller mi yoksa WhatsApp ekran görüntüsü falan mı? Yani özel hayat kısmına girecek şeylerse sanırım kabul etmiyor mahkeme.

Kadınla birlikte çekilmiş resimler ve whatsapp konuşması

Hakkında hayırlısı olsun hatırlıyorum konunu. Bilgili üyeler yardımcı olur.
Kadına zina davası açılıyor ama zina suç değil. Bilemiyorum o yüzden..

Ayrıca inşallah iyi bir avukata denk gelirsin. Bu meslekte de çürük yumurtalar çok.. Yani her şeyi avukata bırakma sen de öğren haklarını..

Allah yardımcınız olsun. Şuan ne denebilir ki artık herkes şaşırdı. Ne başımıza geleceği belli değil. Zaten şüpheleniyordunuz, eski konularınızdan da biliyordum bi kadın şüpheleniyorsa doğrudur.hayırlısı olur hakkınızda

Artık kabul ediliyor diye biliyorum haberlerde görmüştüm. Söz konusu mesaj vs. ise eşten gizli bir özel hayat söz konusu olmuyormuş haberlerde çıkmıştı

Evet biliyor sevgilisi bizzat aradı ama bilmediğim için konuşmayı kayıt alamadık yani kimin aradığını bilmiyordum bende resimleri bana atmasını istedim attı. Kendiside itiraf etti konuşmalar var.
Kadın evli olduğunu bilmiyor muymuş?

Back
X