aldatıldıgımı ogrendım :((

hmsr03

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
1
0
6
35
Afyon
merhaba ben yenı uye oldum derdımı anlatmak sizden akıl almak için.evet aldatldm beş yıllık bı ılıskım vrdı ve bı kc ay snra nişanlanacaktık.aldattgı kız bnı aradı bız bır aydr konusuyoruz sızın cktgnızı bılıyodum ama bana ayrıldık dedı hala konusuyomusunuz ögrenmek için aradım dedı .sevgılım ilk basta sordum ınkar ettı ama sonra koseye sıkısınca kabullendı.su an yalvarıyo arıyo aglıyo telefonda ben sdece msjlastım affet dıyo ben sdece senı sevyorum dıyo ve nısan olsn dye cok ısrar edıyodu.seytana uydum affet dıyo sdece msjlastm sana olan sevgm hıc eksılmedı sen benı bırakırsan ben sensız ne yaparm dıyo aglıyo telefnda aılesını fln soktu araya abısı fln barısın dıyo ben sizce ne yapmalıyım.su an ayrıldım ama yalvarıyo affetmelımıyım sizce.affettımı dusunuyorum ama nasıl guvenıcem hep kusku olcak ıcımde ya gene yparsa dye ama bes yıllık bı ılıskı bı anda kopamıyorumda hem sevıyorum bı okdrda nefret edıyorum yardım edın

Kesinlikle affetme derim, evli olan kadınlar bile çoluk çocuk demeden ayrılıyor.. Gurursuz bi insan olarak yaşayabileceksen barış.. Ama sanma ki bu ayrılıktan ders alır, bi daha yapmaz.. Aksine hep tekrarlar bi defa affedince.. Hem o kızla yaşadıkları, konuştukları, onu kıskanması falan aklına gelince eskisi gibi olabilecek misin? Bi defa güven kaybolunca hep diken üstünde olursun.. Gece iyi geceler mesajı atsa acaba benden sonra kimle konuşcak, acaba gerçekten uyuyacak mı diye düşünür kendini paralarsın..
Kimse aşk acısından ölmüyor. Kendine birazcık saygın varsa asla dönme derim.. Ve büyük konuşmayım ama ben asla dönmezdim bu durumda.. Olaylar nereye kadar varmış ki o kız seni arıyor.. Bundan sonra o adamdan sana yar olmaz sadece aşk üçgeni olursunuz o kadar..

Şimdi affedeceksin bir süre herşey güzel gidecek sonra bu adam aynı şeyi yine yapacak. affet yada affetme diyemicem ama ihanet ağır bişeydir gurur kırar bunu kendine yedirebiliyosan diyecek bişey yok. keşke değerini bilseydi

seviyosan hep seviceğinden affetsen bi dert etmesen bi dert hayırlısı olsun diyorum ama üzüldüm kalpden gerçekden

Daha evlenmeden bunu yapan evlenince daha fazlasını yapar..emin ol yapar..Çünkü bu erkek denen yaratıklar affettiğinde "nasıl olsa barıştı,yakalanmam.yakalansam da yine affeder barışır" gibi bir düşünceye sahip oluyor...

5 yıllık evliliğim bu sebeple bitiyor.. böyle bir olay unutulmuyor.. affedilmiyor. Affedeyim diyorsun ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor... Daha evli değilsin. yakma başını, ilişkisi varmış işte.. O kadına iltifatlar yağdırırken nasıl seni sevebiliyormuş?? sormak lazım...

Sensiz yapamıyorsa başka kızlara yımışmasaymış.

bence affetme derim ama. benim hikayeme bir bak ona göre karar ver. bende eşimle 1 yıl flört ettik bence hersey yolunda iyiydi süreki görüşüyorduk aramadığı gün yoktu ailesi beni biliyordu hiç şüphelenmedim ama kavga edince kesin 2 gün aramıyordu. bir ara iyice ayrıldık ben arıyordum açmıyor beni arama diyor bıktım telefonumu değiştricem diyordu sonra bana on gün süre verdi neymiş ben her olayda ayrılalım diyormuş bunalmış bekledim on gün ses yok ben aradım beni arama dedi bitti dedi. bende herseyini sildim tamam artık bitti diye ertesi gün o aradı tamam geri dönelim pişmanım dedi bazı seyler anlattı (merak eden olursa onuda anlatırım) bende inandım başladık ama soğuktu bana iki güne bir küsmeler aramamalar aramız iyi iken iyi ama. bir gün yine böyle oldu o gece bunun msn şifresini biliyordum girdım faceden mesaj gelmiş hotmailinde de bilgi mesajı var linke tıklayınca face açıldı bir mesaj var açtım baktım bir kız ekledim yazmış meğerse bizim ki facedeki online peopleden birileri ile tanışıp yeni açtığı msn kaydedip konuşuyor. gece aradım açmadı saat 1 annesini aradım telefona istedim verdim veriştirdim anladı sucunu ama bende tükenmişti. yapma sebebi ise yeni insanlarla (nedense hep kız ama )tanışmakmış vs vs. aileisni devreye soktu senin gibi ama ben bitirdim esyalarını vermek için buluşunca evlenme teklif etti kabul etmedim felan derken neyse affettim. nişanlandık sonradan öğrendim ki o arama dediği dönemde bir kız için şehir dışına gitmiş hatta ben arıyorum ya sürekli rahatsız ediyor ben istemiyorum felan diye bi de hava atmış. artı başka kızlada buluşmuş. öğrendim mahvoldum kaç kez yüzük attım ama aileler ikna etti. hatta nişanlı iken bile o kızı aramış nişanlandığımızı bile söylemiş bahane ne ben çok bunaltmışım yanlız kalmışmış.artık tamamen bitecek iken bana söz verdi asla sana karşı hata yapmam diye. gercekten hiçbirsey yapmadı sevgisinide eksik etmedi. şimdi 1 seneden fazla evliyiz çok şükür çok mutluyuz hiçbir sorun yok hersey yolunda. kötü günler bitti geçmiş geride kaldı
peki neden affetme dedim içimde hala yara var sürekli aklımda ve tabiki gelecek korkusu da var. geçmiş ne olursa olsun hep bir yerde seni amansızca bekliyor.
ya bitireceksin ya da benim gibi yüreğinin sesini dinleyip devam diyeceksin. umarım devam edersen benim gibi çok mutlu olursun bir kez daha bu hüsranı yaşamazsın.

düşüncek ne var ki? isterse 10 sene olsun. nasıl unutup bir hayat kuracaksın. mecburiyetin yok çoluk çocuğun yok. affetmeyi düşünmen hata. sen yapsaydın o acaba affetsemmi dermiydi sence?

düşüncek ne var ki? isterse 10 sene olsun. nasıl unutup bir hayat kuracaksın. mecburiyetin yok çoluk çocuğun yok. affetmeyi düşünmen hata. sen yapsaydın o acaba affetsemmi dermiydi sence?
size katılıyorum bende o zaman eşimin tepkisini ölçmek için boşver ben de yaptım sana dedim saymadığı hakaret kalmadı anında bıraktı. peki sen niye affetmemi istiyorsun dediğim de ben erkeğim cevabını aldım. ama şimdi yapsa on bebeğim olsa bırakırım o da biliyor her fırsatta da bunu ona hatırlatıyorum.

affetme... hiç bi zaman silinmez içinden bunu unutma hep kuşkuyla yaklaşacaksın bazen onu bunaltacaksın o da bunalınca belki yine aynı şeyi yapacak işte hep ya öyleyse ya böyleyse diye diye ömrün bitecek ilerde çocukta olunca daha kötü olacak tabi hayat senin hayatın ama ben olsam evlenmezdim yani güven sevgiden her zaman önce geliyo çünkü aşk evlenince sevgiye dönüşüyo ama saygıyla birlikte bunların hepsi biraz da güvenle oluyo güvenirsen saygı duyarsın sevsen de boş çünkü çok sevmek güven olmadığ zaman büyük nefretlere yol açıyo sana da yazık ailene de ona değil ama onun ailesine annesine de yazık.. mantıklı düşünmek en akıl karı bu devirde

O 5 yili düsünmeyerek aldatmis seni, sen 5 yillik iliskiyi mi düsünüyorsun bosversene
Yapan hep yapar bu kadar basit

Affetme tabiki..
Sorulması bile yanlış bence..
Her ağlayana anayı babayı devreye sokana inanmayın yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…