Aldatıldığını bilip devam eden..

elahanim34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
19
-8
1
Kızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
düşünüyor ama konforundan da asla vazgeçemiyor. Yaşlarıda 28 civarında. Onu geri kazanmak istiyor. Tavsiye talep ediyor.
Yorum pek yapmak istemedim sonuçta karı koca arasındaki özel bir durum… bana tuhaf geldi .

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiye olarak ?
Aldatıldığını bilip eşini geri kazanan var mı…

Beni aldatan bir adamı geri kazanmaya çalışmayı kadınlık gururuma yediremem.Konforu da yerin dibine batsın.Ama size gelince bence siz hiç karışmayın."En doğrusunu sen bilirsin."diyin.Yakınlarımızın ilişkilerine karışmak genelde pek iyi sonuçlanmıyor.İyi niyetle söylediğimiz şeyler bize çok farklı şekillerde dönebiliyor.Ben bunu pek çok kez yaşadım maalesef.

Beni aldatan bir adamı geri kazanmaya çalışmayı kadınlık gururuma yediremem.Konforu da yerine batsın.Ama size gelince bence hiç karışmayın."En doğrusunu sen bilirsin."diyin.Yakınlarımızın ilişkilerine karışmak genelde pek iyi sonuçlanmıyor.İyi niyetle söylediğimiz şeyler bize çok farklı şekillerde dönebiliyor.Ben bunu pek çok kez yaşadım maalesef.

Sonradan barışabiliyorlar dimi.. ondan sonra sen ara bozan oluyorsun

Benimde böyle bir arkadaşım vardı. 18 senedir beraberler. Yaklaşık 6 senedir de evliler. Adam über zengin. Şuan çalışmasa 5 kuşak doyuracak para var. Aldatıyor sürekli. Kızın umrunda değil sonraki gün sosyal medyada boy boy yiğidim aslanım foto paylaşıyor. Niye? Çocuklarının her birinin ayrı bakıcısı var. Canı sıkılıyor yurt dışında. İş istiyorum diyor cafe açılıyor canım istemedi diyor cafe kapanıyor. Merve Aksak çakması. Adam muhafazakar kesimden kızın alakası yok ama ona göre şekillendiriyor giyimini kuşamını. Bu kızın ünide yüksek bitirip akademisyen olma gazeteci olma hayalleri vardı. Kendi tabiriyle rahatı seçti bu hayat çabalamaya değmez bizim eşimle anlaşmamız gayet iyi keyfimiz yerinde diyor. Baktığın zaman mantıklı çünkü iki tarafta istediği hayatı yaşıyor. Biri eşinin çocuğunun yanında olacağını bilerek aldatıyor karakteri neyse onu yaşıyor. Diğeri hayat standartlarından memnun ve boşanmayacak aldatılmaktan yakınmıyor.
Kimsede ağzını açıp boşa şöyle yap böyle et demiyor durum belli zira. Dese zaten yuva yıkan olur.
Yani herkes kabullenmişse bişeyleri okey bence aynen devam siz konuşursanız olan size olur.

Benimde böyle bir arkadaşım vardı. 18 senedir beraberler. Yaklaşık 6 senedir de evliler. Adam über zengin. Şuan çalışmasa 5 kuşak doyuracak para var. Aldatıyor sürekli. Kızın umrunda değil sonraki gün sosyal medyada boy boy yiğidim aslanım foto paylaşıyor. Niye? Çocuklarının her birinin ayrı bakıcısı var. Canı sıkılıyor yurt dışında. İş istiyorum diyor cafe açılıyor canım istemedi diyor cafe kapanıyor. Merve Aksak çakması. Adam muhafazakar kesimden kızın alakası yok ama ona göre şekillendiriyor giyimini kuşamını. Bu kızın ünide yüksek bitirip akademisyen olma gazeteci olma hayalleri vardı. Kendi tabiriyle rahatı seçti bu hayat çabalamaya değmez bizim eşimle anlaşmamız gayet iyi keyfimiz yerinde diyor. Baktığın zaman mantıklı çünkü iki tarafta istediği hayatı yaşıyor. Biri eşinin çocuğunun yanında olacağını bilerek aldatıyor karakteri neyse onu yaşıyor. Diğeri hayat standartlarından memnun ve boşanmayacak aldatılmaktan yakınmıyor.
Kimsede ağzını açıp boşa şöyle yap böyle et demiyor durum belli zira. Dese zaten yuva yıkan olur.
Yani herkes kabullenmişse bişeyleri okey bence aynen devam siz konuşursanız olan size olur.

Şaşırdım nasıl bir zenginlik bu , kadın da tabi ayrılınca sadece nafakaya kalacak belkide adam evlenmeden önce tedbirini aldı bir şey bırakmayacak

burada pek çok insan aldatılınca tüm evlilikler bitiyor ya da bitmeli gibi yazıyor da hayat içerisinde yaşanan hiç de öyle değil. Pek çok kadın aldatılıp sonrasında bir şekilde evliliğine devam ediyor. Nasıl içine sindirdiği onun problemi. Sonuçta evlilik, ilişki iki kişi arasında., onlar devam etmek istiyorlarsa ben ayrıl minvalinde konuşmam. Kadın devam etmeye kararlıysa arkadaşıma destek veririm. Herkesin kendisine göre nedenleri oluyır ayrılmamak için. Misal bir arkadaşım çok seviyorum demişti, onsuz hayatı düşünemiyorum demişti. Ama ne oldu? Sonra o da adamı aldattı. Ben hayatımdan çıkarttım artık benim arkadaşlık profilime uygun olmadığı için ama onların evlilikleri hala devam ediyor. Şunu demek istedim: arkadaşınız da saçmalamaya başlayıp siz de arkadaşınızdan uzaklaşabilirsiniz zaman içinde.

Yalniz kadına şunu işleyin, onu aldatan erkeği geri kazanmak diye bir şey yok. Erkek kadını geri kazanacak. B.ku yiyen adam pisman olacak, kadini simartacak, ozurler dileyecek. Aksi halde aldatilan kadinin bir de kendine baglamak icin birseyler yaptigini ben hic gormedim.

Kızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
düşünüyor ama konforundan da asla vazgeçemiyor. Yaşlarıda 28 civarında. Onu geri kazanmak istiyor. Tavsiye talep ediyor.
Yorum pek yapmak istemedim sonuçta karı koca arasındaki özel bir durum… bana tuhaf geldi .

Aldatıldığını biliyor geri kazanmak istiyor konforundan vazgeçmiyor. Gezecek tozacak keyfine bakacak o zaman şikayet etmeden

Ben bu konularda iyi değilim diyin geçin tavsiye vermek zorunda mısınız?

Siz bence bırakın arkadaşınızı falan, kendi evliliğinize odaklanın. Sizin de sonunuz böyle olacak gibi duruyor çünkü, bir an önce kendi ilişkinizi toparlayın. Arkadaşınız da kendi içine sindirip hazmedebiliyorsa öyle devam etsin

Ben sasirmiyorum, arada ask yok cunku, ask olmayinca kiskanclik da olmuyor, karsilikli cikar var.

Ben sasirmiyorum, arada ask yok cunku, ask olmayinca kiskanclik da olmuyor, karsilikli cikar var.
Bende şaşırmıyorum normal karşılıyorum hatta. Herkes aşk sevgi evliliği yapacak değil öyle bir kural yok. İstedikleri hayatı uygun gördükleri şekilde yaşıyolar bu kadar. Şirket yönetir gibi evlilik.

Kocanız normal sıklıkta seks istediği ben or*sp* değilim git başkalarıyla yat dediğiniz için aldatıldınız mı yoksa ela hanım doğru söyleyin ki doğru açıdan bakabilelim

Yada aldatıldığınız için mi seks istemiyordunuz lütfen dürüst olun?

Ayrıca hormolarınızı dengelemek için doktor girişiminde bulundunuz mu, libidonuz nasıl?

Aldatıldığını bildiğini çaktırmadığı sürece zaten konforu elinde kalacak merak etmesin. Geri kazanamaz adam kuş oldu uçtu. Siz de karışmayın. Arkadaşınızın özelini de niye sanal platformlarda paylaşıyorsunuz ne kadar anonim de olsa.

Back
X