Aldatıldığını düşünen var mı ? :(

Yani erkekler ve ilişkiler konusunda çok tecrubesi olmayabilir,bu nedenle nasıl davranması gerektiğini de kestiremiyor olabilir.....Özellikle de aldatılma şüphesi yaşıyorken...

Haklısınız.
Olmayabilir de olabilir de...
Ancak bir erkek arkadaşı olduğuna ve ailesinin içine kadar adamı soktuğuna göre anlattıklarım ona çok da yabancı gelmeyebilir diye düşündüm.
Sizi rahatsız ettiysem özür dilerim,kaçarım!

Son düzenleme:
Haklısınız.
Olmayabilir de olabilir de...
Ancak bir erkek arkadaşı olduğuna ve ailesinin içine kadar adamı soktuğuna göre anlattıklarım ona çok da yabancı gelmeyebilir diye düşündüm.
Sizi rahatsız ettiysem özür dilerim,kaçarım!

Allah Allah..Şaşırdım vallahi alıngan olmayın :))Yok canım estafurullah..Ben neden rahatsız olayım..

canım güvenmiyosan ayrıl ve kafanı dinle... hayatında biri olmak zorunda değil... ya da illa olacaksa 'O' olmak zorunda değil....

bir kac arkadası soylemıstı bna bni aldattıgını 5yıllık bır ılskısı falan varmıs galıba oda yalanlıyor evli değilim ailemi falan tanıyo suphelenıorum yakalayamıyorumda mesaj flaan glmıo telefonuna :S napıcamı blmıorum hergun bu konuyu dusunuyorum :S:S :'(

Tek şüphelenme nedeniniz arkadaşlarının söylemesi mi acaba, yoksa başka şeyler de var mı sizi süphelendiren? O söyleyen arkadaşlara nasıl güvendiniz doğru söyledikleri konusunda? Siz ne kadardır berabersiniz, bu 5 yıllık ilişki ne zaman bitmiş, bunları bir düşünün. O ilşki hiç mi bitmemiş, yoksa sizinle iken yeniden mi canlanmış, ne diyor bu size sizi aldattığını söyleyen arkadaşları.

Başka bir telefon hattı yoksa herhalde bir şekilde bir mesaj gelirdi diye düşünüyorum, ama tabi emin olmak zor. Bu çocuk çok büyük mü sizden ki, böyle 5 senelik ilişkisi var? Hani o ve arkadaşları da pek büyük değillerse belki arkadaşları size sulu bir şaka yaptılar ya da ne bileyim belki saçma bir iddiaya girdiler, ya da birinin gözü var sizde. Bir de bu ihtimalleri düşünün bakalım, belki de arkadaşınız masumdur.

canım güvenmiyosan ayrıl ve kafanı dinle... hayatında biri olmak zorunda değil... ya da illa olacaksa 'O' olmak zorunda değil....

Çok Karısık Duygular İçersindeyim Aslında benim Basıma ilk defa Byle Bişey geliyo Çocuk Hergun Yanımda Her sn Teli bnde ne bilim bi yandan yok öyle bişey diyorum bi yandanda var diyorum . Ama bnce Bişiler var yani Ortada. Çok karısık Kafamda, Olaylarda Çok karısık Düğümlenmiş ip gibi Acılmıo . .. Konuşmak onunla En mantıklısı bn ne onunla Olabılıorum nede onsuz olabılıorum ...

Tek şüphelenme nedeniniz arkadaşlarının söylemesi mi acaba, yoksa başka şeyler de var mı sizi süphelendiren? O söyleyen arkadaşlara nasıl güvendiniz doğru söyledikleri konusunda? Siz ne kadardır berabersiniz, bu 5 yıllık ilişki ne zaman bitmiş, bunları bir düşünün. O ilşki hiç mi bitmemiş, yoksa sizinle iken yeniden mi canlanmış, ne diyor bu size sizi aldattığını söyleyen arkadaşları.

Başka bir telefon hattı yoksa herhalde bir şekilde bir mesaj gelirdi diye düşünüyorum, ama tabi emin olmak zor. Bu çocuk çok büyük mü sizden ki, böyle 5 senelik ilişkisi var? Hani o ve arkadaşları da pek büyük değillerse belki arkadaşları size sulu bir şaka yaptılar ya da ne bileyim belki saçma bir iddiaya girdiler, ya da birinin gözü var sizde. Bir de bu ihtimalleri düşünün bakalım, belki de arkadaşınız masumdur.

Öncelıkle tesekkur ederım bırazcıkta olsa rahatladım yazdıklarınzdan . Arkadasları evine gitmemi söyledi kızla birlikte evdelermiş bn gittim bnm suratıma kapıyı kapattı acıklamasıda erkek arkadasımın mantıksız abim getirdi barısmamız için bn barısmadım bni sevdiğini soyledı bn 17 yasımdayım erkek arkadasım 24 yasında o bnden bıraz daha Olgun dusundugu icin bni ewe almamasının sebebi bnm orda işim yokmus falan. ewet telıne mesaj gelmemesı falan aldatmıyo dedirtiyo bna ama en yakın arkadasları bna bnları soyluyorlar Olayın oldugu gn arkadasının yanına gıttım bn erkek arkadasımı aradı naptın falan dedi erkek arkadasımda simayın bızde oldugun tek sız bılıodunuz hilal nerdn ogrendı dedi bn ona neden boyle bısey soyledn boyle bısey yoksa dedim orda olup bnı dınledıgını bılıodum dedi :s konusmak en mantıklısı ona acılmam falan o seklde ogrenebılırım gıbıme gelıyr .

Çok Karısık Duygular İçersindeyim Aslında benim Basıma ilk defa Byle Bişey geliyo Çocuk Hergun Yanımda Her sn Teli bnde ne bilim bi yandan yok öyle bişey diyorum bi yandanda var diyorum . Ama bnce Bişiler var yani Ortada. Çok karısık Kafamda, Olaylarda Çok karısık Düğümlenmiş ip gibi Acılmıo . .. Konuşmak onunla En mantıklısı bn ne onunla Olabılıorum nede onsuz olabılıorum ...

Ahhh keske o yaslarda olabilsem.

Şimdi ben sana desem ki , şu anda geçtigin yoldan ben az once gectim. Sana o yolun virajlarını, taşlık yollarını, duz ve rahat yerlerini bir bir tarif edeyim ki senin yolculugun da daha kolay gecsin. İster miydin? Eminim duymak isterdin ama bir kulagından girer digerinden cıkardı. Cunku bu yasta kimseyi dinlemek istemez insan. Ama ben yine de sozlerimi havaya bırakıyorum, istersen al kullan rahat gec şu virajı yada patinaj yap , spin at, belki de takla at yoluna devam et. Kendinden ve ailenden başkası için bu kadar sıkıntı yapma. Gunun birinde kocan olmayı hak edecek adamla karşılaşıncaya kadar bu ikisi dışında kimseye gozyaşı dokme kızım. Aldatırsa aldatsın. Bırak git, sen de. Acı cekecek o kadar cok sey olacak ki o yolun ilerisinde. Simdiden hasaslaştırma kalbini.

Umarım yolun olabildigince düzdür.

Şimdi ben sana desem ki , şu anda geçtigin yoldan ben az once gectim. Sana o yolun virajlarını, taşlık yollarını, duz ve rahat yerlerini bir bir tarif edeyim ki senin yolculugun da daha kolay gecsin. İster miydin? Eminim duymak isterdin ama bir kulagından girer digerinden cıkardı. Cunku bu yasta kimseyi dinlemek istemez insan. Ama ben yine de sozlerimi havaya bırakıyorum, istersen al kullan rahat gec şu virajı yada patinaj yap , spin at, belki de takla at yoluna devam et. Kendinden ve ailenden başkası için bu kadar sıkıntı yapma. Gunun birinde kocan olmayı hak edecek adamla karşılaşıncaya kadar bu ikisi dışında kimseye gozyaşı dokme kızım. Aldatırsa aldatsın. Bırak git, sen de. Acı cekecek o kadar cok sey olacak ki o yolun ilerisinde. Simdiden hasaslaştırma kalbini.

haklısınız .. konusup bırakıcam takla atmaya bile bile hiç gerek yok .

canım ya aldattı mı aldatmadı mı aldatıyor mu aldatmıyor mu şöyle mi böyle mi içini kurtlar kemirmesin amaaaaan de bırak ne hali varsa görsün daha 17 yaşındasın ya kaç yaşındaki kadınların atlatamadığı acıları omuzlama sal gitsin tatlım hayatına bak

Yaşı senden büyükse ,tecrubelidir de..Ayrıca başka telefon hatları alıp senin yanından ayrıldıktan sonra bakmayı pekala akıl edebillir ya da yanında bir başka telefon daha varsa sessize alabilir..Eğer aldatıyorsa.....

canım ya aldattı mı aldatmadı mı aldatıyor mu aldatmıyor mu şöyle mi böyle mi içini kurtlar kemirmesin amaaaaan de bırak ne hali varsa görsün daha 17 yaşındasın ya kaç yaşındaki kadınların atlatamadığı acıları omuzlama sal gitsin tatlım hayatına bak

:)) Öyle Yapcam Tabiii İlk konusucamm olumlu veya olumsuz cevap nasıl olursa olsun bitiricemm .

Yaşı senden büyükse ,tecrubelidir de..Ayrıca başka telefon hatları alıp senin yanından ayrıldıktan sonra bakmayı pekala akıl edebillir ya da yanında bir başka telefon daha varsa sessize alabilir..Eğer aldatıyorsa.....

baska bi telefonu yok eminim yaa . Şirkt telefonu vr bıtane oda sureklı ortada oluyo ama anlamadıgım aldatıyorsa eğer neden ailemin içine girdi bide kendisi istdi bunu cok istdi hemde bn istemediğimi soyledıgım halde istedi yani. bnmle ne gibi bi amacı olabılrkı 5yıllık cıktıgı olmus olsa 17yasındakı bı kızla neden aldatsınkı :S olgun bırı sonucta.

ahh keşke defalarca beğen tuşuna basabilsek.ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım.

hilalcim şimdi senin saçımı nasıl yapsam,makyaj yapmaya başlasam mı,ne renk oje sürsem ne giysem diye pembe pembe düşünmen gerekirken ,bu güzelim yaşını aldatılma duygusunu tadarak geçiriyorsun canım.kendine bir iyilik yap.kuaföre git,saçına güzel bir fön çektir.anacığını tak koluna çarşılarda dolaşın

nasıl anladın pekii yakalmıyosan sezgilerdenmii...eger eminsen durumdan at gitsin başından cnm yaa

e güzelim sen yakalamışşsın da zaten işte, o simay muhabbeti yetmedi mi sana? daha o zaman bırakman gerekmiyor muydu senin onu?
Canım bak bence şu anki 7 yaş fark, bence biraz fazla bir fark. belki böyle söylediğim için kızacaksın bana; ama seni üzer o biraz büyük olan adamlar. yol yakınken bırak bu adamı sen...

canım benim çok eminsin erkek arkadasından ama senin canını en çok bu emin olman yakıcak.... benim babam bile 60 yasında kendine başka hat alıp o hatla görüşmeyi aklına getirdiyse senin arkadasında böyle yapabilir bırak değmez ...bana zaten yakında o senden ayrılmak isteyecek gibi geliyor abisi barıştırmak için eve getirmiş eğer seni gerçekten sevse o kızla abisini bırak mezardan dedesi cıkıp konuş bu kızla dese bile konuşmazdı:26:

Son düzenleme:
Back
X