Arkadaşlar hata bende mi ?

Yorumların neredeyse çoğunu okudum , birincisi çocuğu erkenden ben istemedim eşim istiyordu ve dikkatli etmesini söylediğim halde bilerek etmediği için bu durum oldu (bunu kısa sürede hamile olmayı erken bulanlar için yazmiyorum bence de erken ve ben asiri üzülmüştüm. Eşin ona sinirlidir diyenler için) . Haklı yorumlar çok var teşekkürler herbirinize. Eşim yanıma gelip senin direkt istemiyorum demenden dolayı oldu bana deseydin ki birlikte gidelim istiyorum ben sana öyle davranmazdım direkt annenle istemiyorum denmez dedi. Aileme saygılısın ama o an annemi istemiyor gibi konuştun ben de yanlış anladım dedi.Ben de ona düşüncelerimi söyledim anlaştık. Birlikte kalmalı tatil yapıcaz bu hafta , diğer haftalarda da annesiyle falan birlikte gidicez. Böyle anlaştık

Yorumların neredeyse çoğunu okudum , birincisi çocuğu erkenden ben istemedim eşim istiyordu ve dikkatli etmesini söylediğim halde bilerek etmediği için bu durum oldu (bunu kısa sürede hamile olmayı erken bulanlar için yazmiyorum bence de erken ve ben asiri üzülmüştüm. Eşin ona sinirlidir diyenler için) . Haklı yorumlar çok var teşekkürler herbirinize. Eşim yanıma gelip senin direkt istemiyorum demenden dolayı oldu bana deseydin ki birlikte gidelim istiyorum ben sana öyle davranmazdım direkt annenle istemiyorum denmez dedi. Aileme saygılısın ama o an annemi istemiyor gibi konuştun ben de yanlış anladım dedi.Ben de ona düşüncelerimi söyledim anlaştık. Birlikte kalmalı tatil yapıcaz bu hafta , diğer haftalarda da annesiyle falan birlikte gidicez. Böyle anlaştık

siz erkenden çocuk istemiyorken eşinizin insafına mı bıraktınız korunmayı..
siz daha çok problem yaşarsınız bu evlilikte.
neyse en azından denize gitme konusunda anlaşmışsınız.

siz erkenden çocuk istemiyorken eşinizin insafına mı bıraktınız korunmayı..
siz daha çok problem yaşarsınız bu evlilikte.
neyse en azından denize gitme konusunda anlaşmışsınız.
Eh 38 yasinda adam 23luk kizi niye alacak tabiki zirt zirt dogursun hizmet etsin anasini eylesin diye alacak garip bisey gormedim. Konu sahibi gitsin denize de bi serinler en azindan 😬😬

Eşimin cumaya kadar izni var . Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim.Yarın denize gidecektik ertesi gün de annemle seni tek denize götürürüm dedi. Ben de sen napıcaksın dedim annesiyle gitmek istemediğimi söyledim. O da nasıl gitmek istemiyorum ne demek falan dedi benim de moralim bozuk bozuk cevaplar verdim suratımdan da çok belli oluyordu o da masaya vurdu falan aşırı derecede kızdı. Birlikte yapabileceğimiz bir şeyler olsun istiyorum tatilin sonuçta dedim . Hevesimi hep kursağımda bırakıyorsun lanet olsun falan dedi. Senin baban gel balığa gidelim dese ben istemesem nasıl olur dedi . Ben mi suçluyum anlayamıyorum. Daha yeni oldu şu an konuşmuyoruz. Bu arada 3 aylık evliyiz ve 7 haftalık hamileyim
Kocan sorunlu.

Hayır hiçbirinizde değil hata bende dert diye açıp bunu okuduğum için kdksksks
Neden kayınvalidenin söylediğini üstüne “alınmadın” değil de “alınmamış gibi yaptın”? neye moralin bozuldu kayınvaliden denize teyzelerle gitti seni çağırmadılar diye mi? Kocan onları götürecek getirecek senle vakit geçiremeyecek diye mi? Onlarla gitmek zorunda kalacaksın diye mi?
Hiçbir şey anlamadım ama açık, net ve etkili iletişim kurmayı öğrenmenizi ve bir de korunma yöntemlerini araştırmanızı öneririm maşallah diyorum balayında hamile kalacakmışsın neredeyse😂🌸
Ayrıca sizin yaşınızda kızkardeşim var, karşı koltukta cips yiyip himym izliyor şuan. Denize de geçen haftasonu kız arkadaş grubuyla gitmişti.

Eh 38 yasinda adam 23luk kizi niye alacak tabiki zirt zirt dogursun hizmet etsin anasini eylesin diye alacak garip bisey gormedim. Konu sahibi gitsin denize de bi serinler en azindan 😬😬
Aile konuları bazen aramızda geçiyor ama anasını eylemem için almadığı kesin . Tatil günümüzde istersen ailenin yanına gidelim dedi ben tatil düşündüm. Kendi ailesine nasıl yaklaşıyorsa benimkilere de öyle yaklaşıyor sırf anasını eylemem için almış olsa benim ailemi de düşünen biri olmaz. Aramızda iletişim problemleri oluyor , bugün de olan o oldu sonra geldi konuşup hallettik . Yazarken ne kadar hırsla yazmışsın kendin de zirt zirt doğurdun da ondan bu üslup bu nefretin herhalde

Hayır hiçbirinizde değil hata bende dert diye açıp bunu okuduğum için kdksksks
Neden kayınvalidenin söylediğini üstüne “alınmadın” değil de “alınmamış gibi yaptın”? neye moralin bozuldu kayınvaliden denize teyzelerle gitti seni çağırmadılar diye mi? Kocan onları götürecek getirecek senle vakit geçiremeyecek diye mi? Onlarla gitmek zorunda kalacaksın diye mi?
Hiçbir şey anlamadım ama açık, net ve etkili iletişim kurmayı öğrenmenizi ve bir de korunma yöntemlerini araştırmanızı öneririm maşallah diyorum balayında hamile kalacakmışsın neredeyse😂🌸
Ayrıca sizin yaşınızda kızkardeşim var, karşı koltukta cips yiyip himym izliyor şuan. Denize de geçen haftasonu kız arkadaş grubuyla gitmişti.
Hem pişman olup hem de bu kadar uzun yazacak kadar ciddiye almışsın o daha komik geldi bana . Zaten sen daha okuduğunu algılayamamışsın. "Gittiler diye mi?" diye sorduğun sorunun benim yazımla ilgisi yok ki gittiklerine dair bir cümlem yok çünkü. Psikolog yazıyor okuduğunu yanlış yorumlayan blog psikoloğu olmalısın.

Adam evlenene kadar aldatmış mesajları silmeye bile tenezzül etmemiş, şu an naptığı da meçhul, çalışma demiş eve kapatmış tamam demişsin oturuyosun evde, kv altlı üstlü oturuyosun, koştura koştura hamile kalmışsın. Evet senin suçun. Kadınlar plajı olmamalı takıldığın nokta.
bazen öyle çok umutsuzluğa kapılıyorum ki
gerçek mi bu yazılanlar

Hem pişman olup hem de bu kadar uzun yazacak kadar ciddiye almışsın o daha komik geldi bana . Zaten sen daha okuduğunu algılayamamışsın. "Gittiler diye mi?" diye sorduğun sorunun benim yazımla ilgisi yok ki gittiklerine dair bir cümlem yok çünkü. Psikolog yazıyor okuduğunu yanlış yorumlayan blog psikoloğu olmalısın.
yazılanlar doğruysa burda komik olan tek kişi sensin
ama trajikomik

Cocuk yapmayı bile adam emrivaki yapmış. Ha sizde cok kafaya takmamışsınız ki korunmadan ilişkiye girmeye razı olmuşsunuz. E bir şeyi istemiyorum deme lüksüne de sahip değilsiniz keyfi yada değil anasıyla gitmeyi istememe hakkınız yok zıçayım böyle evliliğe. Şimdi kocayı savunma kısmına geçtiğiniz için muhtemelen çirkefleşirsiniz ama söyliyim bu adamla ömür geçmez.

Cocuk yapmayı bile adam emrivaki yapmış. Ha sizde cok kafaya takmamışsınız ki korunmadan ilişkiye girmeye razı olmuşsunuz. E bir şeyi istemiyorum deme lüksüne de sahip değilsiniz keyfi yada değil anasıyla gitmeyi istememe hakkınız yok zıçayım böyle evliliğe. Şimdi kocayı savunma kısmına geçtiğiniz için muhtemelen çirkefleşirsiniz ama söyliyim bu adamla ömür geçmez.
Kocamı savunma aşamasına geçmedim . Gülerek hırsla yorum yapan çirkin 2 kişi vardı onlara cevap verdim onlar haricinde eleştirel birsürü yorum geldi hepsini okudum. Eşim zaten zor insan ben de nasıl başa cikicam diye bakıyorum . Çoğu zaman anlaşıyoruz evden çalışıyor sürekli vakit geçiriyoruz bensiz bir yere gitmez kaç kere yemek yapmadım gel otur der sipariş verir. Anlayışsız değil yani ama ona hangi konuda keskin ya da emrivaki konuşsam biz bu noktadayız. Dün keskin şekilde direkt istemiyorum dedim diye tartışmış sonra ben yumuşak şekilde söyleyince bu şekilde konuşsaydın öyle olmazdı dedi tatil planladık halbuki öyle de diyebilirim ama diyemiyorum evet. Ben farkındalığımı geliştirmek için ve kimseye anlatamadığımdan konuyu açtım.Onların zoru neyse eğlenerek saldırıya geçerek yazıyorlar.Kendi dertleri de var belli ki , ben bu çıkarımı yapıyorum . Sizin yorumunuz gayet normal geldi mesela. Eleştirel sıcak yorum yapanı okuyorum kalanı daha kaideye almayacagım yazan boşuna yazmasın okumayı yarıda keseceğim.

Sen araba kullanmayı biliyor musun? Eşine senin izninde seninle gideyim, ben annenle sonra giderim deseydin. Ya da madem teyzelerle gidilecek sizi eşiniz dışında biri de bırakabilir o zaman. İstemiyorum demek yerine daha uygun kelimeler seç derim.

Sizi haklı buldum ama bunu söyleme şekli bu değil. Kaba saba cevaplar vermek,terslenmek doğru bir iletişim şekli değil. En başında kocamla beraber bir şeyler yapmak istiyorum diyebilirdiniz.

Bu yorumunu şimdi gördüm. Her şeyi eşine bırakırsan sen zararlı çıkarsın haberin olsun. Bundan sonra korunmayı da irade koymayı da doğru üslup seçmeyi de kendi sorumluluğuna al, yoksa boşanmayacaksan bu adam seni üzer.

Bu yorumunu şimdi gördüm. Her şeyi eşine bırakırsan sen zararlı çıkarsın haberin olsun. Bundan sonra korunmayı da irade koymayı da doğru üslup seçmeyi de kendi sorumluluğuna al, yoksa boşanmayacaksan bu adam seni üzer.
Doğru haklısınız . Teşekkür ederim

Back
X