• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını düşünen var mı ? :(

hllsnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
15
0
36
İstanbul
Off Bir Aydır Çok kötüyüm Ben Sevgilim Beni Aldatıyo Ama Yakalıyamıyorum onu Moralım Çok bozuk :(

evli değilsin arkadaşım yol yakınken ayrıl...

Evli değilsin birşey değilsin canım bile bile neden dayanıyorsun ki?
Ama nerden anladın bunu?

Madem içinde şüpheler var...Bitir o zaman ilişkini..Hani evli olsan ahlaksızllığını ortaya çıkar,boşa,donuna dek al derdim...Şimdi yakalasan ne olucak...

bir kac arkadası soylemıstı bna bni aldattıgını 5yıllık bır ılskısı falan varmıs galıba oda yalanlıyor evli değilim ailemi falan tanıyo suphelenıorum yakalayamıyorumda mesaj flaan glmıo telefonuna :S napıcamı blmıorum hergun bu konuyu dusunuyorum :S:S :'(

tavırları nasıl sana karşı? ilgisiz mi? çok sık kavga eder misiniz? şöyle de bir durum var, senin bunları düşünmene sebep olduysa mutlaka birşeyler vardır. aldatmasa bile aldatacaktır. ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Aramız Çok iyi Tartısmalarımız oluyo Hergun ama 5dk surmuo barısmamız o kzıı 5yıl boyunca sevmediğini söylüyo zaten 2yıl ayrı kalmıslar kızla annesiylşe falan tnıstırmıs kızı sevmıyosan nıye tanıstırdın dedim mecbur hıssettım kendımı dedi :S bilmiyorum kafam cok karısık aslında anlatıcak cok sey ver bu konu hakkında :S

Aramız Çok iyi Tartısmalarımız oluyo Hergun ama 5dk surmuo barısmamız o kzıı 5yıl boyunca sevmediğini söylüyo zaten 2yıl ayrı kalmıslar kızla annesiylşe falan tnıstırmıs kızı sevmıyosan nıye tanıstırdın dedim mecbur hıssettım kendımı dedi :S bilmiyorum kafam cok karısık aslında anlatıcak cok sey ver bu konu hakkında :S

5 yıl çıktığı kız için 5 yıl boyunca sevmedim diyen adam kusura bakma ........in tekidir...Silah zoruyla mı çıkmış ?? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama seni saf bulup kandırmaya çalışıyor bu adam .....Ardına bile bakmadan kurtul bu adamdan..Yalancının teki olduğu taaa buralardan bile anlaşılıyor...

Hımm 17 yaşındaymışsın...Nerdeyse kızım yaşındasın...Ben 38 yaşındayım..Yavrum, erkek arkadaşın seni kandırıyor,dürüst biri değil...Sen pek farkedemiyor olabilirsin şu an..Onunla birlikteliğine devam edersen daha çok üzülürsün..Hiç gerek yok bu yaşta böyle üzüntüler yaşamana...

Son düzenleme:
:s Çok kötüyüm bn ya Bırakamıyorum Onu ama telefonuna hiç mesaj falan gelmiyor kaldıgımız gunlrde oluyo ama hıc mesaj arama yok .s Ailemin içine kadar girdi kendisi tanısmak ıstedi ailemle istediğim tek sey sizden onu nasıl yakalayabilirim bu kızla :s

Anlamıyorum ki...
Bir erkekle ayrılmak için illa yatakta başka bir kadınla sevişirken mi görmeniz gerekiyor?
İstemiyorum deyip çekip gitmek çok mu zor ki?

Son düzenleme:
Anlamıyorum ki...
Bir erkekle ayrılmak için illa yatakta başka bir kadınla sevişirken mi görmeniz gerekiyor?

Zor Değil Tabikide Ama bırakamıyorum Salağım İşte :s yakalasam Acı Çekmem bu Şekilde Bırakırsam biliyorum Çok Acı Çekicem Yakalamam Lazımkı Acı Cekmıyım En buyuk Acıyı O Ceksiiin..

Zor Değil Tabikide Ama bırakamıyorum Salağım İşte :s yakalasam Acı Çekmem bu Şekilde Bırakırsam biliyorum Çok Acı Çekicem Yakalamam Lazımkı Acı Cekmıyım En buyuk Acıyı O Ceksiiin..

Salak ne demek? Estağfurullah!
İlahi güldürdünüz beni...
Varsayalım adam sizi aldatıyor ve siz yakaladınız,ayrıldınız.
Adam acı çekecek öyle mi?
Sizi başkasına tercih eden neden üzülsün ki?

Anlamıyorum ki...

Konu sahibi henüz çok küçük..17 yaşında bir genç kız...

Salak ne demek? Estağfurullah!
İlahi güldürdünüz beni...
Varsayalım adam sizi aldatıyor ve siz yakaladınız,ayrıldınız.
Adam acı çekecek öyle mi?
Sizi başkasına tercih eden neden üzülsün ki?

:s Napmam Gerekiyo Doğruyu Öğrenmem için ?

:s Napmam Gerekiyo Doğruyu Öğrenmem için ?

Doğru derken?
Arkadaşım sevgilinizin sizi aldattığını düşünüyorsunuz,ilişkinizde mutsuzsunuz,neden sürdürüyorsunuz dediğimde yakalayıp acı çektireceğini söylüyorsunuz di mi?
Bu şekilde acı çekmiyor musunuz zaten?
Yok ben mutluyum diyorsanız burada ne işiniz var?
Ayrılmak istiyorsanız da ihanet delili toplamaktansa ayrılın gitsin.
Daha nasıl açık olayım ki?
17 yaşındaymışsınız ama inanın 11 gibi duruyorsunuz.

Back
X