Aldatıldığını düşünen ya da aldatılan Erkek de perişan olur...İnanın çözemedim

öğlen işe gitmeden okuyup yazmıştım, şimdi aynı mesajı ve diğerlerini daha detaylı okudum.

eğer 2 sene boyunca aynı kişi telefonla rahatsız ediyorsa, ki yanlış anlamadıysam aynı iş yerinden falan bahsediliyor. sadece işten çıkartarak değil, şikayette bulunarak telefon konuşmaları kayıt altına da alınabilirdi. ya da en basitinden telefon numarasını değiştirir kurtulurlardı.

dayak olayını anlamamışım ben özür dilerim.

1- kadın aldatıyorsa, erkek dayak atarak mı buna göz yumdu bunca zaman? cezasını mı çekmiş oldu yani kadın o şekilde?

2- kadın aldatmıyor, sadece uzun süreli bir taciz söz konusuysa, boşu boşuna dayak yedi belki de, akraba evliliği diye okumuştum sanırım, ailesine böyle iftiralar gitmesin bir de 2 çocuğum var diye katlanmak zorunda mı kalıyor.

böyle bir konuda çok kesin konuşamıyor insan. sonuçta sadece erkeğin anlattıkları biliniyor. işin ardından neler çıkacak, kim bilir...

hayatta ağzımızı açık bırakan her gün nelerle karşılaşıyoruz. gerçi ben akıllanmam herkesi kendim gibi bilir, sonra da üzülürüm ya o ayrı konu senağlama

kızlar bide şu var adam neden gidipte hep karısını dövüyor anlamadam .. niye öbur adama gidip yakasına yapışmıyor .. .. kadının yaptıgı yanlışta şurda aslında .. mesele geçenlerde tanımadıgım bi numara baya çaldırdı . tam accam gitti dedim kimbu aradım tekrar . bensizinle tanışmak felen fistan ya benı nerden tanıyon tanımıyo . dedim ben sisinle tanışmadan önce eşimi tanıştırayım . aa nıye evli oldunu şöylemiyon filan ..
neyse eşim gelimce hepsini anlattım tl verdim eline . bu böyle böyle . gerisi eşime kalmış hiç ugraşamam . benden günah gitti ..
peki bu koca neden karşı tarfla görüşmüyor olanı biteni sormuyor . onuda anlmış degilim ...

Son düzenleme:
kızlar bide şu var adam neden gidipte hep karısını dövüyor anlamadam .. niye öbur adama gidip yakasına yapışmıyor .. .. kadının yaptıgı yanlışta şurda aslında .. mesele geçenlerde tanımadıgım bi numara baya çaldırdı . tam accam gitti dedim kimbu aradım tekrar . bensizinle tanışmak felen fistan ya benı nerden tanıyon tanımıyo . dedim ben sisinle tanışmadan önce eşimi tanıştırayım . aa nıye evli oldunu şöylemiyon filan ..
neyse eşim gelimce hepsini anlattım tl verdim eline . bu böyle böyle . gerisi eşime kalmış hiç ugraşamam . benden günah gitti ..
peki bu koca neden karşı tarfla görüşmüyor olanı biteni sormuyor . onuda anlmış degilim ...

aynen! dediğim gibi ben de özellikle iş için kullandığım telefonum numaramla sık sık yaşarım böyle sorunlar. ilk konuşmamızda erkek arkadaşıma söylerim. zaten bir kere rahatsız edilince, o numarayı kaydedip, sonra açmıyorum. ama bazen çok ısrarcılar oluyor. ben de erkek arkadaşıma derim, istersen sen aç ya da ara konuş. o da : bekleyelim bakalım kesilmezse birkaç güne kadar o zaman öyle yaparız der. bir kere alo diye açınca da arkası kesiliyor zaten. 3 yıldır böyle baş ediyorum, alıştık biz.

bence eşler aralarında halletsinler...anlattığınıza göre henüz aldattığ kesin değil,ama şüpheleniyo....önce oturup adamakıllı konuşacaklar..hatta çocuk eşini takibe alacak bir süre...ne yapıyo nerelere gidiyo..o yanlış gelen aşk mesajları hangi numaradan geliyo...bu adam kimdir necidir önce bunları öğrenecek..ondan sonra bi karar verecek....bir varsayımla bu evliliği sürdürmekte, son vermekte zor ve yanlış olur kanımca..

heceleyerek zor bela okudum..bana yazık degıl mı yaaa..fıs fıs fıs

5 senelik konuya bıde mantıklı cevap yazmış,öleceeem:D

Back
X