öğlen işe gitmeden okuyup yazmıştım, şimdi aynı mesajı ve diğerlerini daha detaylı okudum.
eğer 2 sene boyunca aynı kişi telefonla rahatsız ediyorsa, ki yanlış anlamadıysam aynı iş yerinden falan bahsediliyor. sadece işten çıkartarak değil, şikayette bulunarak telefon konuşmaları kayıt altına da alınabilirdi. ya da en basitinden telefon numarasını değiştirir kurtulurlardı.
dayak olayını anlamamışım ben özür dilerim.
1- kadın aldatıyorsa, erkek dayak atarak mı buna göz yumdu bunca zaman? cezasını mı çekmiş oldu yani kadın o şekilde?
2- kadın aldatmıyor, sadece uzun süreli bir taciz söz konusuysa, boşu boşuna dayak yedi belki de, akraba evliliği diye okumuştum sanırım, ailesine böyle iftiralar gitmesin bir de 2 çocuğum var diye katlanmak zorunda mı kalıyor.
böyle bir konuda çok kesin konuşamıyor insan. sonuçta sadece erkeğin anlattıkları biliniyor. işin ardından neler çıkacak, kim bilir...
hayatta ağzımızı açık bırakan her gün nelerle karşılaşıyoruz. gerçi ben akıllanmam herkesi kendim gibi bilir, sonra da üzülürüm ya o ayrı konu senağlama