Aldatıldığını düşünen ya da aldatılan Erkek de perişan olur...İnanın çözemedim

kızlar yargısız infaz yapmayın olayın içini bilmeden tek taraflı düşünmeyin ...bide kadını dinlemeden hüküm giydirmeyin .bence.

işyerinde size asılan biri oldu diyelim korktunuz eşiniz yanliş anlar diye söyleyemediniz .... o kişi tl biliyo sizi tahrik için sürekli mesajda gönderiyo ... eger o kişiye egiliminiz olsaydı niye ayrılmak yerine eşinize yalvarıpboşanmayı reddesiniz yeniden bebek yapasınız ..

bayanın hatası olabılır ilk zamanda eşinden . yardım isteye bilirdi .
tabi içini bilmedigimiz için .. yargısız infaz yapmayalım bence .

lilyum canım böyle şeyleri üzerine çeken bir mıktanıs gibisin ayol ....

haklısın canım büyük bir çoğunluğunuz karışmayın demiş
büyük bir olasılık fikrim sizleri dinleyip karışmamaktan yana olacak a.s
ama hergün dayak yiyip eşinin her c,nnetin de şiddet görmesi ve evi terketmemesi açıkçası benide çok düşündürdü ya :1no2:
yani hemen kadınıda suclamak boşan demek bencede yersiz
öyle erkekler varki ahlaksız evli oldugunu bile bile sarkıntılık yapan ve bunu eger kadın azıcık yumusak başlı olursa iyce ilerletiyor
ama isin icine siddet girmis kadını dövüyor bu insanları ortadaki sorunları halletmeden birlestirmeye calıstırmak en ufak bir tartısmada erkegin cinnet geciripte karısına bir seylerde yapabilir
bence hem yardım gerektiren hemde özel oldugundan cokda icine girilmeyecek bir durum

ay lütfen bi de şu acidan düşünün o halde
sucsuz olsanız
biri hakikaten size tacizde bulunuyo olsa
sırf bu yüzden kocanızdan dayaklar yeseniz hala o adamla evli kalabilir misiniz?
cekip gitmez misiniz?
hem size güvenmiyor hem dayak yiyorsunuz
sineye cekilebilir şey midir bu bi kadın için...
bırakın Allah aşkına
bu hatun bal gibi herifi boynuzluyo kim ne derse desin :kahve:

kızlar yargısız infaz yapmayın olayın içini bilmeden tek taraflı düşünmeyin ...bide kadını dinlemeden hüküm giydirmeyin .bence.

işyerinde size asılan biri oldu diyelim korktunuz eşiniz yanliş anlar diye söyleyemediniz .... o kişi tl biliyo sizi tahrik için sürekli mesajda gönderiyo ... eger o kişiye egiliminiz olsaydı niye ayrılmak yerine eşinize yalvarıpboşanmayı reddesiniz yeniden bebek yapasınız ..

bayanın hatası olabılır ilk zamanda eşinden . yardım isteye bilirdi .
tabi içini bilmedigimiz için .. yargısız infaz yapmayalım bence .

lilyum canım böyle şeyleri üzerine çeken bir mıktanıs gibisin ayol ....

ben bu mıknatıs olayına fena alıştım artık aeben
uzun yıllardır hep böyleyim
kaderime razı oldum bu konuda
a.s
isyan ettim olmaz dedim rahat istiiyorum dedim yok olmuyor
artık gelsin diyorum ne edeyim
belkide yaradanımın bizi koruma yöntemi bu beladan
boyun eğdim ona ben canım a.s

sucsuz olsanız
sırf bu yüzden kocanızdan dayaklar yeseniz hala o adamla evli kalabilir misiniz?
cekip gitmez misiniz?
bırakın Allah aşkına
ilginç bir yorum olmuş canım ..Şeniz bende onu diyorum ya canım bütün bunlara niye katlanıyo . aceba .. niye öbür tafafa gitmiyo ....öbür tarafla ilişkisi var çeksin gitsın niye katlanıyo ki. .fisfisfis

iki tafafıda dinlemeden karara varılamaz ....a.s.

gurbiş benim hislerimin ne derece kuvvetli olduğunu senden çok kimse bilemez
diyorumki içime sinmeyen işeyler var bu olyda
yok gerçekten yürekten inansaydım inan üstünde düşünmezdim böbüşüm
tek kalemde silerdim
ama bişeyler içimden yürü diyor iletle diyor yaaaaaa :1no2:
sucsuz olsanız
cekip gitmez misiniz?
bırakın Allah aşkına

ilginç bir yorum olmuş canım ..Şeniz bende onu diyorum ya canım bütün bunlara niye katlanıyo . aceba .. niye öbür tafafa gitmiyo ....öbür tarafla ilişkisi var çeksin gitsın niye katlanıyo ki. .fisfisfis

iki tafafıda dinlemeden karara varılamaz ....a.s.
canım tel nosunu da değiştirebilirdi pekala ama dimi...
telefon sapıkları konusunda master yapmış bi kişiliğim kaydirigubbakcemile3
yani söylenecek hiç birşey bahane olamaz
ayrıca hasbişim ilk mesajda "bi erkekle mesajlaştigini yakalamiş" diye bi ifade kullanmış
yani bi mesajlaşma söz konusu....

gurbiş benim hislerimin ne derece kuvvetli olduğunu senden çok kimse bilemez
diyorumki içime sinmeyen işeyler var bu olyda
yok gerçekten yürekten inansaydım inan üstünde düşünmezdim böbüşüm
tek kalemde silerdim
ama bişeyler içimden yürü diyor iletle diyor yaaaaaa :1no2:
hasbişim, bela paratonerim...
ne geliyosa içinden onu yap bakalım mevla ne çıkarır önüne...
hayırlısı olsun inşallah Şeniz

canım tel nosunu da değiştirebilirdi pekala ama dimi...
telefon sapıkları konusunda master yapmış bi kişiliğim kaydirigubbakcemile3
yani söylenecek hiç birşey bahane olamaz
ayrıca hasbişim ilk mesajda "bi erkekle mesajlaştigini yakalamiş" diye bi ifade kullanmış
yani bi mesajlaşma söz konusu....

hasbişim, bela paratonerim...
ne geliyosa içinden onu yap bakalım mevla ne çıkarır önüne...
hayırlısı olsun inşallah Şeniz
dedektif gurbam benim ....Şenizkaydirigubbakcemile3 hayırlısı neyse o olsun ikisi içinde ....yerimseniben

canım sakın karı koca arasına girme sonra sen kötü olursun:teselli:
benim en yakın arkadaşımla erkek arkadaşımın en yakın arkadaşının çalkantılı bi ilişkileri var ve her seferinde benden ilişkileri hakkında yorum yapmamı istiyorlar.bi kere aralarını düzelttim.sonra nasıl olduklarını sorduğumda bana hiç bişey olmamış gibi tafra yaptılar.:kızgın:dün yine kavga etmişler biraz önce telefonla konuştuk.ama girmicem arabulucu olarak kendileri halletsinler.bidahamııııı:oklava:
canım sakın sen yada eşin karışmayın sonuçta bi erkek kadından yüz bulmazsa 1 atar 5 atar 10 atar mesaj sonrada vazgeçer:kahve:

doğru diyon aslın da a.s
üç gündür kızımı birisi arıyodu ödemeli cebin den bıktım ya bun e dedi verdi teli babasına
baba aradı ağzına geleni dedi
yok ben rahatsız etmedim bana yılbaşı akşamı mesaj çekti falan
olabilir dedi eşim yanlışlıkla gelmiştir
bu çocuk daha 16 yaşın da
hala rahatsız edersen savcılığa veririn
düünden beri tık yok a.s
canım sakın karı koca arasına girme sonra sen kötü olursun:teselli:
benim en yakın arkadaşımla erkek arkadaşımın en yakın arkadaşının çalkantılı bi ilişkileri var ve her seferinde benden ilişkileri hakkında yorum yapmamı istiyorlar.bi kere aralarını düzelttim.sonra nasıl olduklarını sorduğumda bana hiç bişey olmamış gibi tafra yaptılar.:kızgın:dün yine kavga etmişler biraz önce telefonla konuştuk.ama girmicem arabulucu olarak kendileri halletsinler.bidahamııııı:oklava:
canım sakın sen yada eşin karışmayın sonuçta bi erkek kadından yüz bulmazsa 1 atar 5 atar 10 atar mesaj sonrada vazgeçer:kahve:

bence de karışmayın... hem bir laf vardır ya İYİ OURSA ALLAHTAN KÖTÜ OLURSA KULDAN diye... şimdi siz aralarını bulsanız bir zaman sonra başka bir olaydan patlak verdikleri zaman sizin yüzünüzden oldu demeyecekler mi??

şahsım adına söylüyorum... karışmazdım...

eski sevgilisiyle falan mesajlaşıyordur muhtemelen, kız biliomu acaba eşinin size geldiğini kız tanıyormu sizi,bence çok bi samimiyet olmadan çok yakın değilseniz hiç karışmayın ama gelip size fikir sorarlarsa söleyebilirsiniz fikirlerinizi

Tek tarafli dinleyipte, sonrada kadin kesin aldatiyor demek cok yanlis ve günah!!!!
Kocasi söyle dedi böyle dedi peki dogru söyledigi ne malum????

Bide adamin karisini dövmemesini söyleseydiniz keske, ne olursa olsun dayagin özürü nedeni olmamali.

Adam gercekden aldatildigina inaniyorsa bosansin, ama öyle aklina geldikce hayt huyt, ne bu allaskina, cok sinirlendim valla, o kadinada yazik deyilmi hemde yeni dogum yapmis.:ecrin_bebek:

Bakin hatalar insanlar icin, bize yadirgamak düsmez.kötükedihüso

Kocasinin ona verebilecegi tek ceza bosanmak olmali dayak deyil, eger dogruysa tabiki.

Son düzenleyen: Moderatör:
karışma arada kalırsın
onlar barışır sen kötü olursun kadının ikna yetenegi fazlaymış
o yüzden uzak dur aile büyükleri çözer

canım gecenin bir vakti geldi ve büyük sırrını eşime açtı
ben sadece kulak misafiri oldum
müdahele yapamadım
aslın da bir şekilde kalkıp olaya dahil ederdim kendimi ama
geceleri yatmadan uyku ilacı alıyorum rahatsızlığım dan dolayı
inan kafamı kaldıramadım
aslın da bu kadar ayrıntıyıda duyamazdım
o gece annem bizdeydi
ve yattığı yerden her şeyi dinlemiş
benim kaçırdıklarımıda o annlattı bana :çok üzgünüm:
Tek tarafli dinleyipte, sonrada kadin kesin aldatiyor demek cok yanlis ve günah!!!!
Kocasi söyle dedi böyle dedi peki dogru söyledigi ne malum????

Bide adamin karisini dövmemesini söyleseydiniz keske, ne olursa olsun dayagin özürü nedeni olmamali.

Adam gercekden aldatildigina inaniyorsa bosansin, ama öyle aklina geldikce hayt huyt, ne bu allaskina, cok sinirlendim valla, o kadinada yazik deyilmi hemde yeni dogum yapmis.:ecrin_bebek:

Bakin hatalar insanlar icin, bize yadirgamak düsmez.kötükedihüso

Kocasinin ona verebilecegi tek ceza bosanmak olmali dayak deyil, eger dogruysa tabiki.

Gece yarisi geldi diye dogru söylemis anlamina gelmez canim, olayi abartili anlatmadigi ne malum?
Hem sen adamla konusmamissin konuya kulak misafir vede annenden duyduklarindan biliyorsun.

Peki o kadina ne diceksin?? senin kocan bi gece yarisi geldi senin hakkinda böyle demis!!!

Bence bu is göründügü kadar basit deyil , adam emin deyil karisinin aldattigindan yoksa bosardi cokdan , adam fazla kiskanc ve olaylari abartiyo olabilir.

Benim tahminim olaylarin adamin anlattigi gibi olmamasi!

Empati yap kendini o kadinin yerine koy samimi olmadiginiz bir kisi geliyor sana diyorki, senin kocan benim kocama senin onu aldattigini söyledi dogrumu böyle bise.....
Sen ne düsünürdün? kadina ne cevap verirdin, ben sahsen cok sinirlenir, sanane sen kim oluyorsun niye karisiyorsun, bilmedigin olaylara nasil yorum yaparsin derdim, eminimki burdaki herkes aynisini derdi.

Böyle önemli ve ince konulara karisilmamasindan yanayim, ilerde kadin siz benim yuvami yiktiniz der, büyük vebal, birakin kendi aileleri arasinda cözsünler sorunlarini.

Bide kadin nasil 2 . bebegi yapti diyenlere, kadin bebisi tek basina yapmadi heralde????adam niye yapti ozaman????

Neden burda okadar cok aldatilan kadinlar kocami söyle dövdüm böyle dövdüm demiyorrrrrrrr:mymeka:

Gece yarisi geldi diye dogru söylemis anlamina gelmez canim, olayi abartili anlatmadigi ne malum?
Hem sen adamla konusmamissin konuya kulak misafir vede annenden duyduklarindan biliyorsun.

Peki o kadina ne diceksin?? senin kocan bi gece yarisi geldi senin hakkinda böyle demis!!!

Bence bu is göründügü kadar basit deyil , adam emin deyil karisinin aldattigindan yoksa bosardi cokdan , adam fazla kiskanc ve olaylari abartiyo olabilir.

Empati yap kendini o kadinin yerine koy samimi olmadiginiz bir kisi geliyor sana diyorki, senin kocan benim kocama senin onu aldattigini söyledi dogrumu böyle bise.....
Sen ne düsünürdün? kadina ne cevap verirdin, ben sahsen cok sinirlenir, sanane sen kim oluyorsun niye karisiyorsun, bilmedigin olaylara nasil yorum yaparsin derdim, eminimki burdaki herkes aynisini derdi.

Böyle önemli ve ince konulara karisilmamasindan yanayim, ilerde kadin siz benim yuvami yiktiniz der, büyük vebal, birakin kendi aileleri arasinda cözsünler sorunlarini.

Bide kadin nasil 2 . bebegi yapti diyenlere, kadin bebisi tek basina yapmadi heralde????adam niye yapti ozaman????

Neden burda okadar cok aldatilan kadinlar kocami söyle dövdüm böyle dövdüm demiyorrrrrrrr:mymeka:

iştee buna katılıyorum vee altına imzamı atıyorum:lepi:

kelebelikim ben yıkma değil düzelwebilecek bir tarafı varsa düzeltme taraftarıyım zaten canım
bu yüzden burnumu sokma ihtiyacı duydum ya bu olaua zaten
erkekler için çok basit eşim dinledi dinledi oğlum hazmedemiyorsan boşa o zaman dedi :çok üzgünüm:
ben kızı dinlemeden iki erkeğin verdikleti karara çok üzüldüm :çok üzgünüm:

nacizhane fikrim abi en yakın zamanda boşansın.erkekler böyle bir durumu asla kaldıramazlar.bence çoktan boşanmalıydı.aksi takdirde.eşinden yana üzülme ihtimali hep olacak.eşinede pes diyorum.yaptın bir hata.hala çocuğun peşini niye bırakmıyorsun.yüzsüzlüğün bu kadarıda fazlakötükedihüsoancak ne kadarı doğru anlattıklarının orası meçhul.eşiylede konuşun diycem,karışmakta çok doğru gelmiyor bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X