- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Dandinidastana2
Hasta olmasin diye degil benim cocuklarim icin cok kritik bir donemdeyiz ve bu donemi normal atlatamicaz o zama da adam us goremez hale gelcek para hersey degil ama cocuklarim icin para hersey.cocuklarin gelecegini sekillendirdigi cok kritik bir surecten geciyiruz bu kiskanclik krizkeri ve ciciklarin gekecegini ayni keseyr koydugumda tabiki cocuklarim agir basiyor.her turlu sefil parasiz durumunda yaninda oldugum adami simdi terk edersen adami degil cocuklarimin hayatini terk etmis olcam.cunku bu adam simdiden is goremez durumda .ve cok karmasik stresli bir isi var.nedeni adamin hasta olmasi evet .bu sureci guclu karsiliyabilse cocuklarina da bakar zaten maddi olarak.ama adam pazl gibi dagiliyo.bende cocuklari dusunup konuyu kapattim.beni ancak bu durumu yasamis olanlar anliyabilir.bisanmak oyle kolay olsaydi evli kadin kalmazdi zaten.konu sadece ben olsam zaten bisanmak kolay benim icin.aglamis hastalanmis dert degil zaten.
Ben hala neden kendinize bu kötülüğü yaptığınızı anlamıyorum. Parasızlık mı, çocuklar olayın neresinde. Adam hasta olursa (ki ben sadece sizi duygusal yönden sömürdüğünü düşünüyorum) ne olacak. Sorun maddiyatsa aldattığı için hem tazminat talep edersiniz hem de nafaka. Adam hasta olur çalışamaz diye mi düşünüyorsunuz.
Cidden karıştı kafam.