Aldatıldığını terk edildikten sonra öğrenen var mı?

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Sorum yukarıdaki gibi. Terk edilmek ve aldatıldığını sonradan öğrenmek üst üste gelince bilmiyorum ne yapacağımı siz ne yaptınız lütfen cevap verin bana. Kendimi değersiz ve aşağılık hissediyorum.

Neden yani neden nasıl her şey bir anda bitti mi geçen hafta bana sarılıyordu ne hayallar ne emekler allah bilgiği gibi yapsın layığını versin psikolojim bozuldu.

o aldatınca sen nasıl değersiz ve aşağılık oluyosun ki? o birini öldürmüş olsa sen mi katil olacaktın? saçmalama lütfen.

Daha önceki ilişkim de uzun süreliydi ve terk edilmiştim yani bilmiyorum demek ki hep böyle olacak özgüven problemi yaşıyorum artık.

Daha önceki ilişkim de uzun süreliydi ve terk edilmiştim yani bilmiyorum demek ki hep böyle olacak özgüven problemi yaşıyorum artık.

saçmalama yahu. ben de terkedildim, ayrıldım, belki aldatılmışımdır. bunları yaşamayan var mı? hepimiz ölelim mi?

Neden neden diyerek kendinizi yıpratmayın.
Apaçık ortada ki neden eski sevgilinizin adi bir herif olması.
Bu sizinle alakalı olan bir şey değil.
Onun şerefsiz olduğunu kabul edin. Kusun kininizi.
Zamanla atacaksınız onu aklınızdan, birazcık sabır...

Sorum yukarıdaki gibi. Terk edilmek ve aldatıldığını sonradan öğrenmek üst üste gelince bilmiyorum ne yapacağımı siz ne yaptınız lütfen cevap verin bana. Kendimi değersiz ve aşağılık hissediyorum.
Sakliyor cunku bosanirken bir sey talep edemeyeceksiniz. Yoksa tazminat vs derken kendisi zararli cikacak. Aynilarini yasadim. Kendinizi asagilik hissetmesi gereken birisi varsa oda esinizdir. Basiniz dik olsun.

Sakliyor cunku bosanirken bir sey talep edemeyeceksiniz. Yoksa tazminat vs derken kendisi zararli cikacak. Aynilarini yasadim. Kendinizi asagilik hissetmesi gereken birisi varsa oda esinizdir. Basiniz dik olsun.

Evli değildim şükürler olsun ki ama az kalmıştı. Yüzüğü de kendisi de neyse valla. Allah bildiği gibi yapsın.

Doyumsuzluk=erkek tek nedeni bu canım üzülme hepimiz yaşıyoruz kimimiz erken bir yaşta kimimiz de benim gibi 31 yaşında yazık uzulmene degmez

Doyumsuzluk=erkek tek nedeni bu canım üzülme hepimiz yaşıyoruz kimimiz erken bir yaşta kimimiz de benim gibi 31 yaşında yazık uzulmene degmez

Valla ben de 26 yaşındayım o sıfat bulamadığım şahıs 33. Yaşla başla ilgisi yok. Çok kötü bir şey bu. Bir de terk ettiği için hiç umursamadı. İyi birini bulamayacaktır bu kafayla bu yaştan sonra.

Yaşamadım bilmiyorum ama aldatmak kişinin kendi sorunudur.
Ciddi bir ahlak sorunu.

Siz aldatıldınız,sizin karakterinize zeval getirmez bu durum.

Sorunlu olan,suçlu olan,ahlaksız olan,kötü olan ,adi olan,yanlış olan o adam.
Bu sıfatlar çoğaltılabilir.

Evli olmamanız ne güzel şans.

• Beğen
Reactions: Wcy
Back
X